Filtrera Hotell

Pris: 277-16438 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Mazatlán

Hitta de bästa hotellen i Mazatlán, Mexiko för dig!
Visar 1-15 av 46 hotell i Mazatlán. Inga hotell har filtrerats bort!
från 277kr.

Hotel Mazatlan är ett hotell med två stjärnor i betyg nära Golden Zone. Det är på Avenida Rafael Buelna som du finner detta boende och det hör definitivt till de mest överkomliga hotellen.

från 294kr.

Nära El Faro-fyren är hotellet Hotel La Siesta placerat och det ligger inte långt ifrån sevärdheterna Angela Peralta Theater (Teatro Angela Peralta) och Continuity of Life. Hotellet är ett tvåstjärnigt hotell och är ett väldigt billigt hotell med en kostnad på 294 kr per natt för ett rum.

från 303kr.

Det extremt billigahotellet Hotel Playa Bonita ligger inom kort gångavstånd till en mängd toppkrogar i Mazatlán. Detta boende har 2 stjärnor i standard och är beläget i Mazatlan (Zona Dorada) med en pirslapp från 303 kr per dygn.

från 372kr.

Aguamarina Hotel, ett prisvärt hotell med två stjärnor som inte ligger långt ifrån sevärdheterna El Faro Lighthouse och Acuario Mazatlan. Det är på vägen Avenue Del Mar nära Monument till fiskare som du påträffar hotellet.

från 412kr.

Längs Av Del Toreo Fracc El Toreo ligger det företagsanpassade hotellet City Express Mazatlan med en standard på 2 stjärnor. Här företagsfaciliteter som konferenssal, bolagscenter m.fl. och med ett pris från 412 kronor.

från 417kr.

Det extremt billiga hotellet Maria Coral Hotel har ett pris från 417 svenska kronor per natt och har faciliteter som t.ex. bar, pool (utomhus) och restaurang. Du stöter på detta boende i Mazatlan (Isla de Piedra) i Mazatlán med en standard på tre stjärnor.

från 432kr.

Det trestjärniga hotellet Hotel De Cima är passande för affärsresenärer och du finner det längs Av Del Mar Palos Prietos. Hotellrummen har ett pris från 432 kr per dygn och exempel på tjänster för affärsresenärer är konferenssal och bolagscenter.

från 434kr.

Med ett gångavstånd till många omtyckta matställen i Mazatlán är det billiga Azteca Inn ett lämpligt hotell. Detta boende har 2 stjärnor i standard och hittas i Mazatlan (Zona Dorada) med ett pris från 434 kr per natt.

från 457kr.

Hotel Sands Arenas är ett prisvärt trestjärnigt hotell inte långt ifrån sevärdheterna El Cid El Moro Beach och El Faro Lighthouse. Du stöter på detta boende längs med vägen Av. del Mar Col Telleria nära Acuario Mazatlan.

från 460kr.

Träningsanläggningen på det trestjärniga Coral Island Hotel & Spa ger er en möjlighet att träna musklerna under ditt besök i Mazatlán. Exempel på saker i de mycket billiga rummen på hotellet är det viktigaste, och kostnaden för dem ligger från 460 kronor.

från 473kr.

En hel del omtyckta matställen i Mazatlán hittas inom ett gångavstånd till det billiga hotellet Best Western Hotel Posada Freeman. Det är nära El Faro-fyren som detta trestjärniga hotell påträffas med hotellrum från 473 svenska kronor och uppåt.

från 476kr.

Margaritas Hotel & Tennis Club, ett hotell som tycks vara billigt och är försett med bekvämligheter som endast tycks vara grundläggande. Det är nära Golden Zone och på vägen Av. Camaron Sabalo Zona Dorada som du springer på detta tvåstjärniga hotell.

från 484kr.

Det tvåstjärniga hotellet Quality Inn Mazatlan är ett prisvärt hotell som endast är beläget en liten bit från sevärdheter som Caverna del Diablo och Immaculate Conception Cathedral. Boendet hittas i Mazatlan (Zona Dorada) längs med vägen Bugambilias Col Zona Dor.

från 490kr.

Inte långt bort från sevärdheterna Angela Peralta Theater (Teatro Angela Peralta) och Continuity of Life ligger The Melville Boutique Hotel, ett 3-stjärnigt hotell som är vardagligt utan att avvisa kvalitén. Hotellet ligger längs med Constitucion # nära El Faro-fyren.

från 511kr.

Fiesta Inn Mazatlan är ett 3-stjärnigt hotell med gym som ger chansen till motion under er vistelse i Mazatlán. Hotellrummen är billiga och har ett pris från 511 kronor per dygn med det man väntar sig av hotellrum.

Alternativa resmål...

Hotellkarta för Mazatlán

Karta över Mazatlán med hotell