Filtrera Hotell

Pris: 222-7813 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Puerto Vallarta

Hitta de bästa hotellen i Puerto Vallarta, Mexiko för dig!
Visar 1-15 av 79 hotell i Puerto Vallarta. Inga hotell har filtrerats bort!
från 222kr.

I Puerto Vallarta (Romantic Zone) finner du hotellet Hotel Hacienda de Vallarta Centro vilket har en 3-stjärnig standard. Du hittar det beläget jämte gatan Insurgentes Col Venustiano Carranza och det hör till de billigaste hotellen i staden.

från 248kr.

Med en tvåstjärnig standard finner du rum från 248 kr på hotellet Hacienda de Vallarta Las Glorias. Boendet är mycket billigt och ni påträffar det i Puerto Vallarta (Södra hotellzonen).

från 259kr.

Med en tvåstjärnig klass finner du rum från 259 SEK på hotellet Tradicional Villa Del Mar. Hotellet anses vara bland de absolut mest billiga hotellen i Puerto Vallarta och ni hittar det nära Malecon i Puerto Vallarta.

från 287kr.

Det tvåstjärniga hotellet Hotel Belmar Galeria hittar du nära Malecon i Puerto Vallarta. Ni hittar detta boendet jämte vägen Insurgentes Col. E. Zapata och är verkligen bland de boende i Puerto Vallarta som är vänligast mot reskassan.

från 303kr.

På Hotel Vallartasol hittar du hotellrum från 303 kronor per dygn och en standard på 2 stjärnor. Boendet är mycket billigt och du finner det i Puerto Vallarta (Södra hotellzonen).

från 324kr.

Boenden på Emperador Vallarta Beachfront Hotel and Suites har ett kort avstånd till att njuta av stranden i Puerto Vallarta. Hotellet är trestjärnigt och finnes vid gatan Amapas Col Emiliano Zapata med en kostnad från 324 svenska kronor.

från 337kr.

På Hotel Encino hittar du hotellrum från 337 kronor och en standard på två stjärnor. Det väldigt billiga hotellet påträffar ni nära Malecon i Puerto Vallarta.

från 354kr.

Marlyn Hotel är ett hotell med två stjärnor i betyg nära Malecon. Boendet finns på vägen Av Mexico No Col Centro en Puerto Vallarta och det tillhör de absolut billigaste boendena i Puerto Vallarta.

från 373kr.

Om bekvämligheter som är det vanligaste är en stor önskan så kan La Iguana de Oro Vallarta vara det billigt hotellet för er med ett pris från 373 SEK per natt. Detta boende har två stjärnor som hotellstandard och ligger nära Malecon i Puerto Vallarta.

från 386kr.

Om ni vill övernatta på ett populärt hotell som är omtyckt av tidigare boenden så kan det trestjärniga Hotel Catedral Vallarta vara för er. Detta hotell är extremt billigt och finns nära Malecon vid gatan Hidalgo Centro i Puerto Vallarta.

från 403kr.

Hotel Mocali, ett hotell med två stjärnor nära Malecon. Det är på Nicaragua # esquina Brasil Col. de Diciembre som boendet påträffas och med ett pris från 403kr per rum är det inte ett dyrt boende.

från 415kr.

Mar Sereno Hotel And Suites är ett trestjärnigt hotell i Puerto Vallarta (Mismaloya). Det är på Km Carr Barra De Navidad som boendet påträffas och är definitivt bland de hotell i Puerto Vallarta som är snällast mot reskassan.

från 416kr.

Comfort Inn Puerto Vallarta är ett beundrat hotell med ett stort antal belåtna gäster sedan tidigare och är byggt nära Bay of Banderas. Boendet har en standard på två stjärnor och hör till de billiga alternativen i Puerto Vallarta.

från 467kr.

På Hotel Portonovo Plaza hittar du hotellrum från 467 svenska kronor per dygn och en standard på tre stjärnor. Detta hotell är byggt nära Malecon i Puerto Vallarta och det bedöms vara billigt.

från 467kr.

Hotel Tropicana är ett trestjärnigt hotell med ett pris från 467 kr per dygn. Boendet är väldigt billigt och du hittar det i Puerto Vallarta (Romantic Zone).

Alternativa resmål...

Hotellkarta för Puerto Vallarta

Karta över Puerto Vallarta med hotell