Filtrera Hotell

Pris: 304-758 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Graz

Hitta de bästa hotellen i Graz, Österrike för dig!
Visar 1-13 av 13 hotell i Graz. Inga hotell har filtrerats bort!
från 304kr.

A&O Graz Hauptbahnhof är ett hotell med låg standard och standardfaciliteter för hotellets gäster. Detta boende är billigare än de flesta boende och rummen är furnerade med det mest viktiga.

från 394kr.

Det mycket billiga hotellet Hotel Mariahilf har endast det mest grundläggande utbudet av faciliteter. Hotellet är trestjärnigt och ni springer på det utmed vägen Mariahilferstrasse nära Kunsthaus Graz.

från 447kr.

Det fyrstjärniga hotellet Amedia Hotel Graz är ett prisvärt boende som bara ligger en liten bit ifrån sevärdheterna Hauptplatz och Sporgasse. Det är på gatan Conrad von Hötzendorf Strasse nära Landeszeughaus som du hittar boendet.

från 448kr.

Nära Landeszeughaus finns hotellet Roomz Graz som har en 3-stjärnig standard. Ni hittar detta boendet byggt vid Conrad Von Hoetzendorf Str och får betraktas som ett billigt boende i Graz med hotellrum från 448kr.

från 492kr.

Det trestjärniga hotellet Ibis Graz har logi till ett pris från 492 SEK per natt. Det är nära Ferdinand II:s mausoleum i Graz som ni stöter på hotellet och det är tämligen bra i pris.

från 493kr.

Schlossberg Park och Uhrturm är populära sevärdheter som ni hittar nära detta fyrstjärniga logi. Med rum från 493 kr är Hotel Gollner extremt billigt med en bra placering nära Landeszeughaus i Graz.

från 502kr.

Från 502 kr kan ni få ett rum på Austria Trend Hotel Europa Graz, ett billigt boende med bekvämligheter som är det enklaste. Hotellet har en fyrstjärnig hotellstandard och hittas nära Ferdinand II:s mausoleum i Graz.

från 523kr.

Hotel Zum Dom är ett omtyckt hotell med 4 stjärnor som fått bra betyg av tidigare gäster. Det är ett hotell som påträffas nära Katedralen i Graz på Bürgergasse.

från 576kr.

Detta fyrstjärniga hotell finns nära de omtyckta attraktionerna Schlossberg Park och Uhrturm. Med hotellrum från 576 svenska kronor är Hotel Mercure Graz City kanske inte billigast, men har ett läge nära Kunsthaus Graz.

från 644kr.

På det fyrstjärniga hotellet Romantik Parkhotel Graz kan ni uppleva kärleken på nytt i Graz. Från 644 kr per natt kan ni boka hotellrum för och hotellet ligger nära Katedralen i Graz.

från 659kr.

Hotel Mercure Graz Messe är ett fyrstjärnigt hotell inte långt ifrån sevärdheterna Sporgasse och Hauptplatz. Det är på gatan Waltendorfer Guertel nära Landeszeughaus som du hittar boendet.

från 675kr.

Med en fyrstjärnig klass är detta ett perfekt hotell en liten bit från populära attraktioner som Kastner & Öhler, Paradeishof och Kunsthaus Graz. Det är nära Landeszeughaus i Graz som ni påträffar augartenhotel art & design, ett hotell med rum från 675 kr och uppåt.

från 758kr.

Det populära hotellet Schlossberghotel - Das Kunsthotel ligger nära Kunsthaus Graz. Detta hotells standard är på 4 stjärnor och med 758kr per hotellrum hör det till de dyrare hotellen.

Alternativa resmål...

Hotellkarta för Graz

Karta över Graz med hotell