Filtrera Hotell

Pris: 464-675 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Linz

Hitta de bästa hotellen i Linz, Österrike för dig!
Visar 1-8 av 8 hotell i Linz. Inga hotell har filtrerats bort!
från 464kr.

Harry's Home Linz, ett trestjärnigt hotell i nära Johannes Kepler-universitetet i Linz. Detta hotell är beläget på vägen Donaufeldstrasse och hör till de absolut förmånligaste boendena.

från 470kr.

Arcotel Nike är ett mycket billigt hotell i Linz med flera omtyckta restauranger inom gångavstånd. Boendet har fyra stjärnor i standard och du stöter på det nära Lentos Kunstmuseum med ett pris från 470 svenska kronor för en natt.

från 492kr.

Ibis Linz City är ett trestjärnigt hotell i nära Linzer Schloss. Det är på Kaerntner Strasse som du påträffar detta boende och får bedömas som ett billigt val i Linz med hotellrum från 492kr.

från 496kr.

Nära Lentos Kunstmuseum hittar ni detta billiga hotell som är fyrstjärnigt i klass och där hotellets rum är furnerade med det enklaste. Det är möjligt att teckna ett hotellrum för 496 kr per dygn på hotellet Steigenberger Hotel Linz.

från 518kr.

Hotellet Park Inn by Radisson Linz är stationerat inom kort gångavstånd till en hel del toppkrogar i Linz. Boendet har 4 stjärnor i hotellstandard och hittas nära Landesgalerie med en kostad från 518 svenska kronor per dygn.

från 593kr.

Ibis Styles Linz är ett hotell med 3 stjärnor och bastu, restaurang och pub för hotellets gäster. Boendets rum är utrustade med det vanligaste.

från 626kr.

På hotellet Courtyard by Marriott Linz får ni tillgång till faciliteter som bland annat restaurang, massagebehandling och bar till ett pris från 626 kr. Det är nära Landesgalerie i Linz som du hittar detta fyrstjärniga boende.

från 675kr.

Håll igång konditionen under vistelsen i Linz med träningslokalen på det fyrstjärniga Art & Style SPITZ Hotel. Rummen har ett pris från 675 SEK och har det vanligaste.

Alternativa resmål...

Hotellkarta för Linz

Karta över Linz med hotell