Filtrera Hotell

Pris: 986-1292 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Halmstad

Hitta de bästa hotellen i Halmstad, Sverige för dig!
Visar 1-5 av 5 hotell i Halmstad. Inga hotell har filtrerats bort!
från 986kr.

På First Hotel Mårtenson finner ni lediga hotellrum från 986 SEK, en standard på 4 stjärnor och ett läge vid Storgatan. Hotellrummen på First Hotel Mårtenson erbjuder standardutrustning.

från 1080kr.

På Scandic Hallandia stöter ni på lediga rum från 1080 kronor, en standard på 4 stjärnor och ett läge på Rådhusgatan. Utrustningen på rummen består av det vanligaste.

från 1101kr.

Det trestjärniga hotellet Quality Hotel Halmstad finner ni på Prästvägen och har en kostnad från 1101 kronor per rum. Hotellrummen på hotellet har bland annat minibar och AC.

från 1251kr.

Det fyrstjärniga Clarion Collection Hotel Norre Park har lediga hotellrum till en prislapp från 1251 svenska kronor och ni stöter på det vid Norra vägen. Hotellrummen på Clarion Collection Hotel Norre Park erbjuder det vanligaste.

från 1292kr.

Det 4-stjärniga Hotel Continental har hotellrum till ett pris från 1292 SEK och du stöter på det vid Kungsgatan. Utstyrseln på rummen består av bl.a. minibar och värdeförvaring.

Alternativa resmål...

Om Halmstad

Halmstad är en stad som årligen besöks av många turister och som bara blir mer och mer populär som turistort. Staden är fördelaktigt belägen på västkusten och erbjuder en otroligt härlig sommarsäsong. Om somrarna lockar havet och stränderna till sol och bad. Men det beror också på att Halmstad är en otroligt trevlig och härlig stad att vara i. Men här finns det också saker att uppleva under vintern, så som shopping, kultur och sportevenemang.

I Halmstads centralare delar nära centralstationen och centrum kan du i ett dubbelrum bo för ungefär 800 kronor och uppåt. Det är ett relativt lågt pris med tanke på stadens popularitet tack vare dess härliga läge intill havet med stränder. Men det går även att hitta billigare hotell, speciellt om du vänder blicken utanför centrum. Att inte bo jättecentralt kan också vara en fördel, speciellt under sommaren då närheten till naturen eller till havet kan vara mycket lockande.

Hotellkarta för Halmstad

Karta över Halmstad med hotell