Hem Hotell i Sverige Hotell i Världen
Billiga Hotell » Karon Beach

Billiga Hotell Karon Beach

De billigaste hotellen centralt i Karon Beach
Billiga Hotell i Karon Beach - Thailand

Om Karon Beach

Karon Beach är en av de största stränderna på den thailändska ön Phuket. Karon Beach är ett perfekt turistmål för den som vill ha ut så mycket som möjligt av sin semester. Själva stranden är 3 kilometer lång och sagolikt vacker. I Karon Beach har du möjlighet att shoppa, sola, bada och här finns också en del uteliv.
Festandet här går ganska lugnt till och det passar dig som inte tycker om allt för vilt festande. Ifall det är just vad du tycker om så behöver du inte vara orolig, Patong Beach ligger väldigt nära och här kan du festa precis hur hårt du vill.

Men att bara stanna i Karon Beach och njuta utav stranden är underbart, här är det rent och rymligt med många olika vattensporter för den som är intresserad.

Det finns även många utflykter att ta del av, till exempel en ridtur på elefantryggen eller varför inte åka ut och snorkla?

Hotell är inte alls svårt att hitta, möjligen ifall du åker över jul och nyår då det är som absolut flest turister. Högsäsongen är mellan december och april och för säkerhetens skull är det bra att boka i god tid. Det finns en hel del exklusiva hotell i Karon Beach men det finns även alternativ att söka för den med en lite tunnare plånbok. De billigaste hotellen kostar ungefär 500 kronor per natt att boka. Priset varierar en del beroende på vilken tid på året det är.

Karta med hotell i Karon Beach

» Större Karta

Hotell i närliggande städer till Karon Beach

Tips på andra närliggande & populära städer inom en radie på 100mil till Karon Beach.
Du kan hitta fler billiga hotell och se vilka som har lediga rum under din vistelse genom att söka ovanför...