Filtrera Hotell

Pris: 83-3850 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Prag

Hitta de bästa hotellen i Prag, Tjeckien för dig!
Visar 286-295 av 295 hotell i Prag. Inga hotell har filtrerats bort!
från 1653kr.

Det glamorösa hotellet Buddha-Bar Hotel Prague finns nära Republiktorget på vägen Jakubska. Som hotellgäst får du ta del av lyxiga bekvämligheter som t.ex. massage, gym och kemtvätt.

från 1751kr.

På det femstjärniga hotellet Aria Hotel kan du känna av romansen på nytt i Prag. Från 1751 SEK per natt kan du få rum på hotellet för och hotellet hittar du nära Karlbron i Prag.

från 1826kr.

Återuppliva passionen i Prag med det sagolika och femstjärniga hotellet Kempinski Hybernska Prague. Det är nära Hybernia teatern i Prag som du finner hotellet och där ni har chansen att bo på ett romantiskt vis från 1826 svenska kronor.

från 1958kr.

En liten bit bort från sevärdheterna Mucha Museum och State Opera finner du Sofia Hotel, ett trestjärnigt hotell som är. Det är på vägen Americka nära Prag-operan som du påträffar detta boende.

från 2209kr.

Mandarin Oriental, Prague är ett lyxigt spahotell med avkopplande bekvämligheter som massage, gym och spaanläggning. Spahotellet är stationerat utmed gatan Nebovidska och det är här, nära Karlbron som ni kan få en stillsam stund.

från 2228kr.

Hotel Praha har en klass på fyra stjärnor och ett gym att träna musklerna i under din vistelse i Prag. Exempel på det som finns i hotellrummen är AC och Internet, och priserna för dem ligger från 2228 kr och uppåt.

från 2251kr.

Det populära lyxhotellet Four Seasons Hotel Prague har femstjärnig hotellstandard och har tilldelats bra betyg av hotellgäster som övernattat. Det är i Prag på vägen Veleslavinova nära Karlbron som ni stöter på detta boende.

från 2405kr.

På Augustine Hotel Prague kan ni koppla av med ljuvliga spa-faciliteter som gym, spa och massage. Det är nära Karlbron vid vägen Letenska som du stöter på detta femstjärniga spahotell.

från 3470kr.

Detta är ett hotell med en standard på fyra stjärnor nära Tjeckiska Nationalmuseet och rum med pentry, minibar och safebox. Detta boendes namn är Hotel Halkova och ni kan få tag på ett hotellrum från 3470 kr per natt.

från 3850kr.

Det 3-stjärniga hotellet Hotel Oya hittar du nära Prag-mässan i Prag. Boendet finnes vid gatan Na Pankraci och har ett pris som inte tillhör de billigaste i staden.

Alternativa resmål...

Om Prag

Prag är Tjeckiens huvudstad där du som turist och besökare möter en annorlunda värld. Prag har en otroligt intressant historia bara från de senaste hundra åren vilken har satt en tydlig prägel på staden. Här kan du uppleva häftiga och gripande museer, kultur i form av musik, dans och teater, samt shopping i mängder. Ett annat mycket känt kännetecken för just Prag och Tjeckien är ölen. Här är den nämligen inte bara god – den är billig också! I enighet med mycket annat som också är både bra och billig.

I Prag är det mycket billigt att bo hotell jämfört med vad det kostar i tillexempel Sverige. Du kan nämligen bo mitt i de centralaste delarna av stan på ett hotell med tre stjärnor för ungefär 300 kronor per natt för ett dubbelrum. Vill du bo ännu billigare kan du göra det en liten bit utanför centrum åt olika håll. Där ute kan du komma ner till priser som ligger mellan 100 och 200 kronor för en natt i dubbelrum på ett hotell med två till tre stjärnor.

De låga priserna på hotellen i Prag gör att du som besökare har mer pengar att spendera på annat. Det gör att din vistelse kan vara längre eller bli mer berikad. Men de gör också att du kan unna dig en högre standard på boendet än vad du hade gjort i vanliga fall i en annan europeisk stad.

Hotellkarta för Prag

Karta över Prag med hotell