Filtrera Hotell

Pris: 310-5123 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i New York

Hitta de bästa hotellen i New York, USA för dig!
Visar 1-15 av 290 hotell i New York. Inga hotell har filtrerats bort!
från 310kr.

Det extremt billigahotellet Sun Bright Hotel ligger inom gångavstånd till många topprestauranger i New York. Det är i New York (Little Italy) som detta 1-stjärniga hotell är beläget med hotellrum från 310 SEK.

från 323kr.

New World Hotel är ett hotellboende som finns i New York (Bowery) och inte långt bort från sevärdheterna Tenement Museum och St. Paul's Chapel. Med detta hotells standard på 1 stjärna bedöms detta hotell vara billigare än många andra boende.

från 345kr.

The Bowery House är ett tvåstjärnigt hotell i nära New York University. Detta hotell finns på Bowery och hör definitivt till de hotell i New York som är vänligast mot reskassan.

från 355kr.

En hel del populära restauranger i New York hittas inom ett gångavstånd till det mycket billiga hotellet Bowery Grand Hotel. Hotellet har en stjärna i hotellstandard och du hittar det i New York (Bowery) med en pirslapp från 355 kr för ett rum.

från 451kr.

På Econo Lodge Fort Lee finner du de vanliga bekvämligheterna och en standard på 2 stjärnor. Hotellet är billigare än många andra hotell och rummen är furnerade med det mest nödvändiga.

från 516kr.

Tvåstjärniga hotellet Econo Lodge Meadowlands hittar du nära Izod Center i New York. Det är längs Washington Avenue som du finner detta boende och med en kostnad från 516 kr per rum är det definitivt inte ett kostsamt hotell.

från 613kr.

En hel del populära restauranger i New York är stationerat nära det extremt billiga hotellet Pod 39. Det är nära Chrysler Building som detta 3-stjärniga boende påträffas med rum från 613 kr.

från 619kr.

Harlem Bed and Breakfast är ett hotell beläget nära Apollo Theater och inte långt ifrån sevärdheterna Columbia University och Cathedral Church of Saint John the Divine. Hotellet har en enstjärnig standard och det är verkligen bland de billigaste i staden.

från 638kr.

The Jane Hotel är ett hotell med 2 stjärnor och vanliga faciliteter för hotellets gäster. Hotellet är riktigt billigt och rummen är utrustade med standardutrustning.

från 645kr.

Detta 3-stjärniga hotell är extremt billigt och påträffas nära Broadway där hotellets rum har standardutrustning. På hotellet Washington Jefferson Hotel går det att under lågsäsong boka ett rum för 645 kr.

från 645kr.

Detta är ett tvåstjärnigt hotell som är mycket billigt och påträffas nära MetLife Stadium med hotellrum som är inredda med det mest nödvändiga. På hotellet Extended Stay America Meadowlands - Rutherford är det möjligt att under lågsäsong få ett rum för 645 SEK.

från 671kr.

La Quinta Inn and Suites JFK Airport är ett 2-stjärnigt hotell i New York nära Aqueduct Racetrack. Detta hotell finnes vid vägen Van Wyck Expy och hör till de mest överkomliga hotellen i staden.

från 677kr.

Med ett litet avstånd till efterfrågade attraktioner som Top of the Rock Observation Deck och Wicked kanske hotellet Mayfair New York ett schyst alternativ för er. Detta tvåstjärniga hotell finnes på vägen W St i New York.

från 688kr.

På hotellet Carlton Arms Hotel får ni bo med en standard på 2 stjärnor och rum på hotellet från 688 kronor per natt. Detta boende är väldigt billigt och ni finner det nära Empire State Building i New York.

från 703kr.

På Hotel Pennsylvania bor du mycket billigt och har mycket nära till många populära restauranger i New York. Boendet har två stjärnor i hotellstandard och påträffas nära Empire State Building med ett pris från 703 SEK per natt.

Alternativa resmål...

Om New York

Det stora äpplet, New York. En av USA:s mest besökta städer med höjdpunkter som frihetsgudinnan, Empire State Building, Museum of Modern Art och mycket, mycket mer. I New York kan såväl gäster som invånare roa sig av ett brett kulturliv som innefattar alla geners med musik, teater, musikal, konst, mm. Här kan du som besökare dessutom äta på trevliga och spännande restauranger, besöka roliga och underhållande barer och klubbar, mm. I New York finns dessutom massor av shopping i alla olika slag, olika stadsdelar med egen charm samt underhållning av olika form.

Du kan hitta boende på hotell i ett dubbelrum i områden som Midtown, Chinatown och i områden kring Central Park från ungefär 500 kronor per natt och uppåt. Hotellen med dessa låga pris är inte av högsta standard utan har i genomsnitt ungefär två stjärnor, men om du skjuter till mer pengar kan du uppnå fler stjärnor och högre standard, ett avvägande du själv får göra efter din budget och önskningar.

Om du vill bo billigare men ändå ha bra standard kan det också vara klokt att kolla efter hotell i områden som inte ligger på Manhattan. T.ex. i Brooklyn kan du hitta billigare boenden vilka det dessutom är enkelt att transportera sig till och från med t.ex. tunnelbana. Om du vill bo billigt kan det också vara smart att hålla utkik efter paketerbjudanden och andra specialerbjudanden, då sådana kan ge dig ett extra bra priser.

Hotellkarta för New York

Karta över New York med hotell