Filtrera Hotell

Pris: 274-3190 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i San Diego

Hitta de bästa hotellen i San Diego, USA för dig!
Visar 166-177 av 177 hotell i San Diego. Inga hotell har filtrerats bort!
från 1195kr.

The Horton Grand Hotel har ett väldigt schyst utgångsläge, en bit bort från de populära attraktionerna Petco Park och USS Midway-muséet. Detta hotell har en hotellstandard på tre stjärnor och ni hittar det längs med Island Ave i San Diego.

från 1281kr.

Det 3-stjärniga hotellet Humphreys Half Moon Inn & Suites är ett prima alternativ för affärsresenärer och ni hittar det vid vägen Shelter Island Dr. Kemtvätt och konferensrum är exempel på företagsbekvämligheter och hotellrummen har en kostnad från 1281 kronor.

från 1281kr.

Från 1281 svenska kronor kan du få ett rum på The Dana on Mission Bay, ett hotell med faciliteter som bar, gym och pool utomhus. Det är i San Diego (Beach Cities) som du hittar detta trestjärniga boende.

från 1283kr.

Boenden på Pacific Terrace Hotel har ett kort avstånd till att njuta av badstranden i San Diego. Det är längs med Diamond St som ni påträffar detta solvänliga boende med 3 stjärnor och till en kostnad från 1283 kr per natt.

från 1283kr.

Rancho Bernardo Inn San Diego - A Golf and Spa Resort är ett romantiskt spahotell med rogivande bekvämligheter som torrbastu, massagebehandling och gym. Det är vid Bernardo Oaks Dr i San Diego (Rancho Bernardo - Scripps Ranch) som du påträffar detta fyrstjärniga spahotell.

från 1476kr.

Inte långt ifrån badstranden i San Diego påträffar du Bahia Resort Hotel som är bra för dig som snabbt önskar ta plats och sola. Boendet är 3-stjärnigt och påträffas längs med vägen W Mission Bay Dr med ett pris från 1476 kronor.

från 1476kr.

Spahotellet Hyatt Regency Mission Bay Spa and Marina har rogivande bekvämligheter som gym, utomhuspool och spa. Du finner detta 4-stjärniga spahotell i San Diego (Beach Cities) längs med gatan Quivira Rd.

från 1513kr.

Återuppliva passionen i San Diego med det mysiga och 4-stjärniga hotellet Paradise Point Resort & Spa. Det är nära Mission Bay Park i San Diego som ni finner boendet och där ni kan få rum från 1513 SEK.

från 1605kr.

Det omtyckta beach-hotellet Tower23 Hotel har 4-stjärnig klass och har fått beundransvärt vitsord. Det är i San Diego (Pacific Beach) längs med gatan Felspar St som du hittar detta boende.

från 1624kr.

Spahotellet Catamaran Resort and Spa är ett avkopplande boende med bekvämligheter som pool (utomhus), bastu och hälsoklubb. Spahotellet har fyra stjärnor i klass och du finner det i San Diego (Beach Cities) längs med Mission Blvd.

från 2904kr.

Inte långt ifrån sandstranden i San Diego hittar ni Capri by the Sea som är utmärkt för dig som mycket snabbt vill ta plats och bada. Detta hotell är 3-stjärnigt och är byggt vid Ocean Blvd med ett pris från 2904 svenska kronor.

från 3190kr.

Ett beundrat golfhotell som erhållit ett superomdöme är The Grand Del Mar som påträffas i San Diego. Det populära boendet har fem stjärnor i klass och hör ej till de billigaste boendena i staden.

Alternativa resmål...

Hotellkarta för San Diego

Karta över San Diego med hotell