Filtrera Hotell

Pris: 993-2914 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Exumas

Hitta de bästa hotellen i Exumas, Bahamas för dig!
Visar 1-8 av 8 hotell i Exumas. Inga hotell har filtrerats bort!
från 993kr.

Det extremt billiga hotellet Sapphire Garden Townhouses kostar från 993 svenska kronor per hotellrum och har faciliteter som är det mest huvudsakliga. Detta hotell har 3 stjärnor som standard och är stationerat nära Palm Bay Beach i Exumas.

från 1076kr.

Nära George Town Memorial Hall ligger detta trestjärniga och billiga hotell med hotellrum furnerade med standardutrustning. Det går att teckna hotellrum från 1076 SEK per dygn på hotellet Comfort Inn The Pier.

från 1166kr.

Hotellet Peace & Plenty har utomhuspool, bar och restaurang tillgängligt för sina gäster. Detta hotell är jämförelsevis billigt och rummen är utrustade med det enklaste men med värdeförvaringsbox.

från 1198kr.

Hoopers Bay Villas är ett boende med ett pris från 1198 SEK per hotellrum och där ni får tillgång till bekvämligheter som är de mest nödvändiga. Detta hotell har en standard på 3 stjärnor och är beläget nära Hoopers Bay i Exumas.

från 1203kr.

Peppers York Cove är ett 4-stjärnigt boende i Exumas med en mysig prägel. Hotellrummen har ett pris från 1203 kr för en sagolik stämning och detta hotell finns nära Elizabeth Park i Exumas.

från 1295kr.

Boendet Hideaways at Palm Bay har ett kort avstånd till beachen i Exumas. Strandhotellet har en standard på 3 stjärnor, finns längs med Jolly Hall at Queens Highway och har en kostnad från 1295 svenska kronor.

från 1598kr.

Inte långt till ett dopp bjuder Augusta Bay på som är beläget inte långt ifrån sandstranden i Exumas. Detta hotell har en kostnad från 1598 svenska kronor och ni påträffar det trestjärniga hotellet vid vägen Queen's Highway.

från 2914kr.

Sandstranden i Exumas är byggt precis intill Grand Isle Resort and Spa. Det är på gatan Emerald Bay Po Box Ex George Town som ni finner detta boende med 4 stjärnor och till ett pris från 2914 kronor.

Alternativa resmål...

Hotellkarta för Exumas

Karta över Exumas med hotell