Filtrera Hotell

Pris: 302-1166 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Grand Bahama

Hitta de bästa hotellen i Grand Bahama, Bahamas för dig!
Visar 1-15 av 25 hotell i Grand Bahama. Inga hotell har filtrerats bort!
från 302kr.

Nära Wilbur's of Maine Chocolate Confections finns detta 2-stjärniga och mycket billiga hotell med rum inredda med det vanligaste. Super 8 Freeport ME/L.L.Area är namnet på detta hotell och det går att boka ett rum på hotellet för 302 kronor under lågsäsong.

från 355kr.

Det företagsvänliga Freeport Plaza Hotel är ett 1-stjärnigt hotell intill E South St. Hotellrummen har en kostnad från 355 kr per dygn och exempel på faciliteter för företag är konferensrum och konferenssal.

från 384kr.

Super 8 Freeport har en klass på 2 stjärnor och ett gym att röra sig i under din vistelse i Grand Bahama. Exempel på utrustning i de mycket billiga rummen på hotellet är det vanligaste, och priserna ligger från 384 kronor och uppåt.

från 419kr.

Med en tvåstjärnig standard hittar du rum från 419 kr på hotellet Econo Lodge. Det är nära Wilbur's of Maine Chocolate Confections i Grand Bahama som ni finner detta boende och det är billigt.

från 445kr.

Cambridge Inn And Suites är ett hotell med två stjärnor och de mest väsentliga faciliteter för hotellets gäster. Hotellrummen är försedda med standardutrustning du kan behöva för övernattning.

från 466kr.

Om faciliteter som är standardutrustning är något ni måste ha så kan kanske Baymont Inn & Suites Freeport vara det billigt hotellet för er med ett pris från 466 svenska kronor per natt. Detta boende finnes i Freeport i Grand Bahama och har en standard på 2 stjärnor.

från 480kr.

För mycket bad i Grand Bahama kan Sunrise Resort & Marina som är beläget inte långt ifrån stranden vara ett bra val. Boendet är 2-stjärnigt och finns på vägen Kelly Court and Knotts Blvd. med en kostnad från 480 SEK.

från 516kr.

Håll igång styrkan under ditt besök i Grand Bahama med träningsanläggningen på det tvåstjärniga Comfort Suites Freeport. Exempel på utrustning i rummen på hotellet är standardutrustning, och kostnaden ligger från 516 SEK och uppåt.

från 529kr.

Nära Wilbur's of Maine Chocolate Confections stöter man på det omtyckta hotellet Holiday Inn Express Hotel & Suites Freeport som mottagit ett mycket prima betyg av tidigare hotellgäster. Hotellstandarden är tvåstjärnig för detta hotell och det hör till ett normalt prissegment för hotell i staden.

från 575kr.

Det tvåstjärniga hotellet Hampton Inn Freeport hittar du i Freeport i Grand Bahama. Boendet hittar du på S Galena Ave och anses varken vara dyrt eller billigt för ett boende.

från 583kr.

Inte långt bort från attraktionerna Casino at the Radisson Grand Lucayan och Garden of the Groves ligger Flamingo Bay Hotel & Marina at Taino Beach, ett 2-stjärnigt hotell som är. Du finner hotellet längs Jolly Roger Drive PO Box F nära Port Lucaya Marketplace.

från 597kr.

Hampton Inn Freeport/Brunswick är ett populärt hotell med en hel del belåtna gäster och finns nära Wilbur's of Maine Chocolate Confections. Klassen för detta hotell ligger på 2 stjärnor och är vare sig dyrt eller billigt med en kostnad från 597 kr för ett rum och natt.

från 613kr.

På hotellet Island Palm Marina Villas får ni möjligheten att nyttja faciliteter som t.ex. restaurang, gym och pool (utomhus) till ett pris från 613 kr. Boendet har en standard på 2 stjärnor och ligger nära Port Lucaya Marketplace i Grand Bahama.

från 641kr.

Med ett kort gångavstånd till en mängd populära restauranger i Grand Bahama är Bell Channel Inn ett tilltalande hotell. Boendet har 2 stjärnor i klass och du hittar det nära Port Lucaya Marketplace med en pirslapp från 641 SEK för en natt.

från 648kr.

Det tvåstjärniga hotellet Castaways Resort and Suites har logi till ett pris från 648 SEK. Detta boende finnes nära Perfume Factory of Fragrances i Grand Bahama.

Alternativa resmål...

Hotellkarta för Grand Bahama

Karta över Grand Bahama med hotell