Filtrera Hotell

Pris: 344-1851 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Salvador

Hitta de bästa hotellen i Salvador, Brasilien för dig!
Visar 16-30 av 31 hotell i Salvador. Inga hotell har filtrerats bort!
från 693kr.

Hotel Matiz Salvador är ett hotell med tre stjärnor i standard i Salvador (Iguatemi - affärsdistrikt). Ni finner det intill gatan Rua Doutor Jose Peroba och tycks varken vara dyrt eller billigt för ett hotell i staden.

från 693kr.

Stranden i Salvador är beläget precis intill Sol Plaza Sleep. Det trestjärniga hotellet påträffas vid Av. Otávio Mangabeira Jardim Armação med en kostnad från 693 svenska kronor.

från 739kr.

Stranden i Salvador är byggt inte långt ifrån Bahia Othon Palace Hotel. Boendet är 3-stjärnigt och finns vid Av. Oceânica med en kostnad från 739 kronor.

från 770kr.

Nära till ett bad i havet bjuder Bahiamar Hotel på som är beläget precis intill badstranden i Salvador. Det trestjärniga hotellet ligger vid Rua Joao Mendes da Costa Filho Jardim de Alah med en kostnad från 770 svenska kronor.

från 779kr.

Bo romantiskt under er resa i Salvador på det fyrstjärniga hotellet Vila Gale Salvador. Från 779 svenska kronor per natt kan ni få rum för och hotellet påträffar ni nära Jesus da Barra i Salvador.

från 793kr.

Deville Salvador är ett fyrstjärnigt boende i Salvador med en drömlik stuk. Detta boende påträffas nära Abaete-lagunen i Salvador och du kan boka ett rum från 793 SEK per rum och natt.

från 817kr.

Träna med träningslokalen på det 3-stjärniga Hotel Sol Bahia när du ej utforskar Salvador. Hotellrummen har priser från 817 kronor och har exempelvis värdeförvaringsbox, luftkonditionering och minibar.

från 886kr.

Hotel Sol Barra är ett trestjärnigt hotell som är populärt för affärsrörelser och ligger vid vägen Avenida Sete De Setembro Porto Da. Du kan bli en boende från 886 kr och det finns exempelvis konferensrum och konferenssal att använda.

från 963kr.

Det 3-stjärniga hotellet Sol Victoria Marina är utformat för företagsverksamheter och ni stöter på det intill vägen Avenida Sete de Setembro Corredor da Victória. Rum för konferens och bolagscenter är exempel på företagsbekvämligheter och rummen har ett pris från 963 svenska kronor per natt.

från 981kr.

Detta hotell har 3 stjärnor, ligger nära São Francisco-kyrkan i Salvador och har hotellrum inredda med till exempel AC, minibar och safebox. A Casa das Portas Velhas Boutique Hotel är namnet på detta boende och det går att få ett hotellrum för 981 kr under lågsäsong.

från 1000kr.

Hotellgäster på Pestana Bahia Lodge Residence har ett kort avstånd till att njuta av badstranden i Salvador. Strandhotellet har en standard på 4 stjärnor, finnes längs med vägen Rua Fonte Do Boi Rio Vermelho och kostar från 1000 SEK och uppåt.

från 1165kr.

För mycket bad i Salvador kan Catussaba Resort Hotel som är beläget precis intill beachen vara ett möjligt hotell. Detta hotell har en kostnad från 1165 svenska kronor och ni stöter på det trestjärniga boendet längs med gatan Alamedas da Praia SN Itapuã.

från 1183kr.

Zank Boutique Hotel är ett trestjärnigt hotell i Salvador med en romantisk stuk. Rummen kan du reservera från 1183 kronor och du hittar hotellet i Salvador (Rio Vermelho).

från 1239kr.

Vid Praça De Stella Maris N. Stella Maris ligger det företagsvänliga hotellet Gran Hotel Stella Maris Resort med en standard på 3 stjärnor. Konferensrum och större konferensrum är exempel på företagsbekvämligheter och hotellrummen kostar från 1239 kr.

från 1535kr.

Hotel Villa Bahia är ett fyrstjärnigt hotell i Salvador med en romantisk prägel. Det är nära São Francisco-kyrkan i Salvador som du hittar hotellet och där du har chansen att övernatta från 1535 svenska kronor.

Alternativa resmål...

Hotellkarta för Salvador

Karta över Salvador med hotell