Filtrera Hotell

Pris: 153-687 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Las Palmas

Hitta de bästa hotellen i Las Palmas, Spanien för dig!
Visar 1-15 av 21 hotell i Las Palmas. Inga hotell har filtrerats bort!
från 153kr.

På Hostal Alcaravaneras stöter du på hotellrum från 153 SEK, en hotellstandard på 2 stjärnor och ett läge utmed Calle Luis Antunez. Utstyrseln på rummen består av det mest nödvändiga.

från 207kr.

Bora The Hotel är ett 2-stjärnigt hotell med hotellrum från 207 kr per natt och som du hittar vid Calle Anzofé. På hotellets rum kan ni ta del av det enklaste.

från 234kr.

Hostal 7 Soles är ett tvåstjärnigt hotell med hotellrum från 234 kr per natt och som du påträffar vid Calle de la Naval. Utrustningen på hotellrummen omfattar det enklaste.

från 270kr.

På gatan Calle Nicolas Estevanez ligger det tvåstjärniga boendet Pensión Sea of Clouds som har hotellrum från 270 SEK. På rummen kan ni ta del av det enklaste.

från 288kr.

Längs med gatan Calle Salvador Cuyas finner ni det tvåstjärniga hotellet Hotel Pujol som har hotellrum från 288 kr. På hotellets rum kan ni ta del av standardutrustning.

från 307kr.

Hotel Blanca Paloma är ett 2-stjärnigt boende med hotellrum från 307 SEK per hotellrum och som ni hittar vid Calle Princesa Guayarmina. Endast standardutrustning är exempel på vad hotellrummen har att bjuda på.

från 307kr.

Längs med vägen Calle Venezuela hittar ni det 2-stjärniga boendet Hotel Apartamentos Bajamar som har hotellrum från 307 kronor per rum. Hotellrummen på hotellet är utrustade med standardutrustning.

från 316kr.

På Apartamentos Brisamar Canteras påträffar ni hotellrum från 316 kr, en hotellstandard på 2 stjärnor och ett läge vid Paseo De Las Canteras nº. Hotellrummen på hotellet har exempelvis TV (Lokala kanaler) och värdeförvaring.

från 343kr.

Det tvåstjärniga Apartamentos Tinoca har lediga hotellrum till en prislapp från 343 kronor och ni stöter på det vid Calle de La Naval. Hotellets rum har till exempel TV (Lokala kanaler) och pentry.

från 349kr.

Det 3-stjärniga hotellet Igramar Canteras har standardfaciliteter. Boendet anses vara vardagligt utan att avvisa kvalitén och hotellets rum har bl.a. värdeförvaring, Internet, luftkonditionering och minibar.

från 352kr.

Vid C.  de Tomás Miller  stöter ni på det tvåstjärniga boendet Catalina Park som har hotellrum från 352 SEK. Hotellrummen på hotellet har det mest huvudsakliga.

från 352kr.

Det 2-stjärniga hotellet Luz Playa Apartamentos finner ni på C Sagasta och har en kostnad från 352 SEK. Hotellrummen på Luz Playa Apartamentos har att erbjuda det vanligaste.

från 361kr.

Apartamentos Colón Playa är ett 2-stjärnigt boende som du påträffar längs med Calle Alfredo L. Jones och som kostar från 361 kr per natt. På hotellrummen kan du ta del av värdeförvaringsbox och pentry.

från 392kr.

Det trestjärniga Hotel Verol har lediga hotellrum till en kostnad från 392 kr och ni hittar det längs Calle Sagasta. Hotellrummen på Hotel Verol är utrustade med bl.a. luftkonditionering och safebox.

från 428kr.

Det 3-stjärniga hotellet Hotel Astoria finnes på Fernando Guanarteme och kostar från 428 svenska kronor per hotellrum. Värdeförvaring, luftkonditionering och TV (Lokala kanaler) är exempel på vad hotellets rum har att erbjuda.

Alternativa resmål...

Om Las Palmas

Las Palmas är huvudstaden på ön Gran Canaria som är en spansk ö i ögruppen Kanarieöarna. Man brukar säga att i Las Palmas möts de tre kontinenterna Europa, Afrika och Sydamerika. Las Palmas är verkligen en stor blandning utav kulturer, men också en blandning utav nöjen. Faktum är att staden är det perfekta resmålet för nästan vem som helst. Här finns den fantastiska stranden, den gamla staden, de nyare delarna utav staden och så vidare. Här har du möjlighet att ta det lugnt på stranden, festa eller bara promenera i den vackra miljön. Helt perfekt för till exempel en familjesemester med många olika viljor.

Naturligtvis finns det en hel del billiga och bra hotell att välja mellan när man kommer till Las Palmas. Oavsett vilka krav eller behov du har så ska det inte vara några som helst problem att hitta det perfekta hotellet för just dig. Här finns de riktigt billiga budgethotellen, som ändå håller en hög standard, som kan vara så billiga som 300 kronor per natt. Här finns också de mer storslagna hotellen som man får betala lite mer för att bo på, men som ändå är riktigt billiga med tanke på vad man får för pengarna.

Hotellkarta för Las Palmas

Karta över Las Palmas med hotell