Filtrera Hotell

Pris: 213-2417 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Madrid

Hitta de bästa hotellen i Madrid, Spanien för dig!
Visar 1-15 av 225 hotell i Madrid. Inga hotell har filtrerats bort!
från 213kr.

En kort promenad från Hostal Buelta stöter du på de omtyckta turistattraktionerna Prado Museum och Retiro Park (Parque del Retiro). Det är i Madrid intill vägen Calle Doctor Drumen som du påträffar detta tvåstjärniga logi.

från 235kr.

Längs vägen Calle Eje Poligono Alimentario Mercamadrid stöter du på det företagslämpade hotellet H2 Mercader med en standard på 4 stjärnor. Konferenssal och bolagscenter är exempel på företagsbekvämligheter och hotellrummen kostar från 235 kr.

från 292kr.

Hotellet Asturias har en tvåstjärnig klass och hotellrum till ett pris från 292 svenska kronor per natt. Boendet tros vara bland de absolut mest billiga hotellen i Madrid och du hittar det nära Plaza Mayor i Madrid.

från 296kr.

Det företagslämpade Silken Torre Garden är ett 3-stjärnigt hotell längs Hermanos García Noblejas. Rummen kostar från 296 svenska kronor och på hotellet finns bland annat företagsanpassade faciliteter som kemtvätt och konferensrum.

från 296kr.

Hotellet Travelodge Madrid Torrelaguna är mycket billigt och har de vanliga bekvämligheterna. Detta boende påträffar du vid vägen Calle Torrelaguna som ligger i Madrid (Avenida America) och med en standard på tre stjärnor.

från 304kr.

Med en fyrstjärnig standard hittar du hotellrum från 304 svenska kronor på hotellet Arturo Soria Suites. Boendet påträffas i Madrid (Arturo Soria - Ciudad Lineal) och det tros vara billigare än de flesta hotell.

från 310kr.

Best Western Hotel Trafalgar är ett hotellboende som finns i Madrid (Chamberi) och inte långt bort från sevärdheterna Barrio de Salamanca och Sorolla Museum. Med en standard på 3 stjärnor anses detta hotell vara billigare än de flesta boende.

från 334kr.

Hotel Osuna är ett fyrstjärnigt hotell utformat för affärsrörelser och påträffas vid Luis De La Mata. Kemtvätt och konferensrum är exempel på företagsbekvämligheter och hotellrummen kostar från 334 SEK per dygn.

från 334kr.

Det företagslämpade hotellet Best Western Hotel Los Condes har tre stjärnor i klass och är stationerat längs vägen Libreros. Du kan bli en gäst från 334 svenska kronor och det finns bl.a. kemtvätt och konferensrum att ta del av.

från 334kr.

Om bekvämligheter som är det mest väsentliga är en stor önskan så kan SHS Hotel Aeropuerto vara det väldigt billigt hotellet för er med ett pris från 334 SEK per natt. Det är nära Aquopolis i Madrid som du finner detta 3-stjärniga hotell.

från 341kr.

Apartamentos Togumar, ett hotell som betraktas som extremt billigt och är försett med faciliteter som endast betraktas som grundläggande. Boendet är trestjärnigt och du stöter på det vid Calle de Canillas i Madrid (Avenida America).

från 341kr.

Aparthotel G3 Galeón är ett 3-stjärnigt hotell med träningsanläggning som ger chansen till att röra sig under ditt besök i Madrid. Exempel på saker i de väldigt billiga hotellrummen är luftkonditionering och pentry, och kostnaden för dem ligger från 341 svenska kronor och uppåt.

från 341kr.

Hotellet NH Bretón har vanliga bekvämligheter tillgängligt för sina gäster. Detta boende är synnerligen billigt och rummen är rustade med standardutrustning.

från 341kr.

Hotel Gran Legazpi är ett hotell med 3 stjärnor och de mest väsentliga bekvämligheter för hotellets gäster. Detta boende är oerhört billigt och rummen är utrustade med det mest huvudsakliga och med AC.

från 341kr.

Med trestjärnig klass är detta ett utmärkt hotell med ett litet gångavstånd till välbesökta sevärdheter som Prado Museum och Royal Palace of Madrid. Hotel medium cortezo påträffas nära Plaza Mayor i Madrid och är ett mycket billigt hotell där hotellets rum kostar från 341 kronor per natt.

Alternativa resmål...

Om Madrid

Madrid är Spaniens huvudstad och ligger mitt i det spanska fastlandet. I staden finns det många historiska sevärdheter att se, så som katedralen, triumfbågar och avenyn, men staden har även flera muser att bjuda på. Självklart hittar du här också ett stort utbud shopping och restauranger med spansk välsamkande mat.

I Madrid kan du hitta billigt boende i flera områden, t.ex. i San Sebastian de los Reyes där det finns hotell med två stjärnor som kostar mellan 300 och 400 kronor per natt i dubbelrum. Men även i många andra utav stadens stadsdelar finns det hotell som ligger i ungefär samma prisklass vilket gör att du kan välja boende efter vart i staden du tror att du kommer röra dig mest.

Hotellkarta för Madrid

Karta över Madrid med hotell