Filtrera Hotell

Pris: 195-8412 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Ibiza

Hitta de bästa hotellen i Ibiza, Spanien för dig!
Visar 1-15 av 61 hotell i Ibiza. Inga hotell har filtrerats bort!
från 195kr.

Hotel Maritimo är ett 2-stjärnigt strandhotell med träningsanläggning som ger er chansen till styrketräning under din vistelse i Ibiza. Exempel på utrustning i de väldigt billiga rummen på hotellet är AC och TV (Lokala kanaler), och priserna ligger från 195 svenska kronor och uppåt.

från 201kr.

Hotel Club San Remo är ett trestjärnigt hotell med träningslokal som ger chansen till att träna under din vistelse i Ibiza. De extremt billiga rummen ligger från 201 SEK och är utrustade med till exempel TV (Lokala kanaler), minibar och luftkonditionering.

från 204kr.

Detta tvåstjärniga hotell är mycket billigt och är beläget i Sant Josep de sa Talaia (Cala de Bou) där hotellrummen har luftkonditionering, TV (Lokala kanaler) och pentry. På Aparthotel THB Ibiza Mar går det att teckna ett rum från 204 kronor som billigast.

från 204kr.

Det väldigt billiga hotellet Calas de Ibiza Apartments har endast det mest enkla utbudet av bekvämligheter. Hotellet har 1 stjärna i klass och du stöter på det längs med La Coruna Street i Sant Josep de sa Talaia (Cala de Bou).

från 225kr.

Hotel Costa Sur är ett väldigt billigt hotell med faciliteter som pub, pool utomhus och restaurang. Boendet har en standard på två stjärnor och ni stöter på det nära Calo des Moro-stranden utmed gatan C Es Calo Port des Torrent.

från 234kr.

Välbesökta turistattraktioner som Castle of Ibiza och Es Vedra ligger en bit bort från boendet Hotel Apartamentos Lux Mar. Detta boende är tvåstjärnigt och ni finner det i Ibiza vid gatan C Ramon Muntaner.

från 240kr.

Detta är ett 3-stjärnigt hotell som är mycket billigt och finns i Sant Josep de sa Talaia (Cala de Bou) med hotellrum som är försedda med det mest viktiga. Riviera Hotel är namnet på boendet och det är möjligt att få ett hotellrum för 240 kronor när det är lågsäsong.

från 240kr.

Detta är ett extremt billigt hotell med en standard på en stjärna i Sant Josep de sa Talaia (Cala de Bou) och rum med Internet, pentry och luftkonditionering. På Apartamentos Xaloc är det möjligt att boka ett hotellrum för 240 kr som billigast.

från 241kr.

Hotel Club La Noria är ett billigt hotell med faciliteter som restaurang, pool utomhus och pub. Boendet har två stjärnor i standard och ni hittar det utmed Carrer de les Argelagues Platja d'en Bossa i Sant Josep de sa Talaia (Playa den Bossa).

från 242kr.

Det tvåstjärniga hotellet Hotel Central Playa anses vara prisvärt och är beläget en bit ifrån attraktionerna Castle of Ibiza och Cala Bassa. Det är i Ibiza (Figueretas) utmed gatan C Galicia som detta boende hittas.

från 244kr.

Det extremt billiga hotellet Sol Post Apartments har en prislapp från 244 kronor per rum och har faciliteter som exempelvis bar, restaurang och utomhuspool. Hotellet har en trestjärnig standard och finns i Sant Josep de sa Talaia (Port des Torrent) i Ibiza.

från 251kr.

Det 2-stjärniga hotellet Hotel Apartamentos Club Maritim har bekvämligheter som restaurang, gym och pool utomhus. Hotellet är billigt och rummen är rustade med det enklaste och med tillgång till pentry.

från 252kr.

På Aparthotel Monterrey finner du restaurang, utomhuspool och pub och en standard på 2 stjärnor. Hotellrummen är rustade med exempelvis pentry, luftkonditionering och TV (Lokala kanaler).

från 256kr.

Det billiga hotellet Apartamentos Blue Star har de viktigaste faciliteterna som exempelvis bar. Detta boende är 2-stjärnigt och ni springer på det längs med Avda. Es Caló Bahía De San Anton i Sant Josep de sa Talaia (Cala de Bou).

från 276kr.

Det företagsanpassade hotellet Hotel Mare Nostrum har två stjärnor i standard och är byggt intill Avda. Pedro Matutes Noguera s n. Du kan bli en boende från 276 kronor och det finns exempelvis konferensrum och konferenssal att använda.

Alternativa resmål...

Om Ibiza

Ibiza är en spansk ö i Medelhavet, ön tillhör samma ögrupp som Mallorca, Balearerna. Ibiza har i många år lockat turister från hela Europa och faktum är att öns störts inkomster kommer ifrån just turism. Ibiza har rykte om sig att vara något utav en partystad och om somrarna är det en hel del ungdomar som kommer hit för att festa. På ön finns en hel del kända strandklubbar och många berömda dj:s har under åren spelat på Ibiza.

Men Ibiza har mer än bara festande, här finns de mest fantastiska vita stränder och staden Ibiza är också otroligt vacker och genuin med sin gamla stadsdel, Dalt Vila, och bevarade byggnader. Runt Dalt Vila sträcker sig en ringmur, muren finns med på Unescos världsarvslista och byggdes under 1500-talet.

Eftersom turismen är så otroligt utbredd på Ibiza är det verkligen inte svårt att hitta ett billigt hotell att bo på. Det finns otaliga hotell att välja mellan, både budget och lyxhotell. Priset varierar men överlag är det riktigt billigt. Det går oftast bra att hitta ett hotell i sista minuten, men om man vill ha så mycket som möjligt att välja mellan bör man vara ute i god tid, framför allt ifall man besöker ön under sommaren.

Hotellkarta för Ibiza

Karta över Ibiza med hotell