Filtrera Hotell

Pris: 266-1023 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Alicante

Hitta de bästa hotellen i Alicante, Spanien för dig!
Visar 1-15 av 26 hotell i Alicante. Inga hotell har filtrerats bort!
från 266kr.

Detta extremt billiga hotell stöter du på nära Santa Barbara-slottet, har 3 stjärnor och hotellets rum har endast det vanligaste. Det går att teckna rum för 266 kronor på hotellet Hotel Leuka.

från 277kr.

Hotel Campanile Alicante är ett hotell med tre stjärnor och vanliga faciliteter för hotellets gäster. Hotellrummen är försedda med det mest huvudsakliga du kan behöva för boendet.

från 281kr.

Hostal San Juan är ett tvåstjärnigt boende med ett pris från 281 kronor per natt. Detta boende finns på stranden i Alicante och det tros vara väldigt billigt.

från 288kr.

Hotellet Alicante Hills har de mest väsentliga bekvämligheter tillgängligt för sina gäster. Detta boende anses vara riktigt billigt och hotellets rum har standardutrustning och med förfogande till AC.

från 294kr.

Med bekvämligheter som t.ex. pub, restaurang och gym är Hotel Maya ett läckert och billigt boende med hotellrum från 294 svenska kronor och uppåt. Det är nära Santa Barbara-slottet i Alicante som ni finner detta 3-stjärniga hotell.

från 304kr.

Hotel Daniya Alicante, ett hotell med 3 stjärnor i betyg nära Gran Via. Det är längs Avenida de Denia som du finner detta boende och som klassas som förmånligt för plånboken.

från 313kr.

Detta 3-stjärniga hotell är billigt och påträffas i Alicante (San Juan Beach) där hotellrummen har standardutrustning. Boendets namn är Hotel Castilla Alicante och det går att teckna ett rum från 313 kr.

från 331kr.

Holiday Inn Express Alicante är ett billigt hotell med de viktigaste faciliteterna. Detta hotell har en klass på tre stjärnor och du påträffar det i Alicante på gatan Avenida de Elche.

från 334kr.

AS Express Elche, ett tvåstjärnigt hotell i Alicante i anslutning till flygplatsen. Du finner det intill gatan Area de Servicio Elche Autovia A Km och tillhör de billiga valen.

från 341kr.

Det fyrstjärniga hotellet Eurostars Lucentum är ett prisvärt hotell som enbart ligger en liten bit bort ifrån sevärdheterna Castle of Santa Barbara och MARQ Provincial Archaeological Museum. Det är på vägen Alfonso X El Sabio nära Santa Barbara-slottet som du påträffar detta hotell.

från 342kr.

Detta extremt billiga hotell finner du i Alicante, har 1 stjärna och rummen har inte mer än det mest viktiga. På Ibis Alicante går det att beställa ett rum för 342 kr.

från 348kr.

Träningslokalen på det fyrstjärniga Holiday Inn Alicante-Playa De San Juan ger dig en chans att svettas under vistelsen i Alicante. De extremt billiga rummen på hotellet ligger från 348 kronor och är utrustade med bland annat minibar, safebox och luftkonditionering.

från 357kr.

Detta 3-stjärniga boende påträffas väldigt nära de välbesökta sevärdheterna Castle of Santa Barbara och MARQ Provincial Archaeological Museum. Från 357 svenska kronor kan ni få rum på NH Cristal nära Santa Barbara-slottet i Alicante.

från 358kr.

Från 358 kr kan du få ett hotellrum på TRYP Ciudad de Alicante Hotel, ett hotell med faciliteter som är det mest nödvändiga. Det är nära Santa Barbara-slottet i Alicante som du finner detta 3-stjärniga hotell.

från 420kr.

Albahia Tennis and Business Hotel, ett trestjärnigt hotell i Alicante nära Santa Barbara-slottet. Det är på Sol Naciente som detta boende är beläget och med en kostnad på 420 kronor per rum vilket tycks som en normal prisnivå.

Alternativa resmål...

Om Alicante

Alicante är en stad i en provins med samma namn i Spanien. Staden ligger vid kustremsan Costa Blanca och är jättekänd för sina superlånga stränder med vit fin sand. Alicante är en välkänd turistort, som inbjuder till avkoppling och njutning, på det spanska fastlandet och hit är det enkelt att ta sig med t.ex. flyg från Sverige.

I Alicante kan du hitta billiga hotell som har tre stjärnor och kostar från 350 kronor och uppåt. Vill du lyxa till det är det ett bra tillfälle att passa på då lyxigare hotell här kostar som många billiga varianter i svenska städer. På ett fyrstjärnigt hotell bor du nämligen från 450 kronor och uppåt och på ännu finare hotell krävs bara några hundringar till. Här går det alltså att uppnå högre standard till ett lägre pris än vad du kanske är van vid med svenska mått.

Hotellkarta för Alicante

Karta över Alicante med hotell