Filtrera Hotell

Pris: 213-1732 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Valencia

Hitta de bästa hotellen i Valencia, Spanien för dig!
Visar 1-15 av 63 hotell i Valencia. Inga hotell har filtrerats bort!
från 213kr.

Inte långt ifrån turistattraktionerna Plaza de la Virgen och Torres de Serranos hittar ni hotellet Casual Hostal Valencia som ligger nära Serrano-tornen. Hotellet har en 3-stjärnig standard och är bland de mest billiga boendena ni kan hitta i Valencia.

från 280kr.

Vora Fira Valencia har en hotellstandard på 3 stjärnor och en träningsanläggning att motionera i under tiden du är i Valencia. De extremt billiga rummen på hotellet har en prislapp från 280 kr och har det mest nödvändiga för rummen.

från 297kr.

På hotellet AS Hoteles Torrent får du leva med en standard på 2 stjärnor och rum på hotellet från 297 kronor och uppåt. Detta boende är stationerat i en förort i Valencia och det tycks vara bland de absolut mest billiga hotellen i Valencia.

från 301kr.

Nära Ciutat de les Arts i les Ciències finnes hotellet Holiday Inn Express Valencia-San Luis vilket har en trestjärnig standard. Det är på Avenida d'Ausias March som du stöter på detta boende och är bland de mest billiga valen du kan få tag på i staden.

från 304kr.

Det väldigt billiga hotellet SH Florazar har bekvämligheter som exempelvis pool utomhus, bar och restaurang. Boendet har en klass på tre stjärnor och ni påträffar det nära stranden utmed vägen Carretera Gombalda S N.

från 319kr.

Nära Central Market och nära sevärdheterna Valencia Cathedral (Seu) och La Lonja de la Seda hittar du DingDong Nuns. Med hotellets standard på 2 stjärnor anses hotellet vara oerhört billigt.

från 319kr.

Relativt nära sevärdheterna La Lonja de la Seda och Valencia Cathedral (Seu) hittar ni ett tvåstjärnigt hotell vid namn DingDong Telas som bedöms vara rätt så enkelt. Det är nära La Lonja utmed gatan Carrer Tapineria som detta hotell hittas.

från 341kr.

Med ett kort avstånd till många populära restauranger i Valencia är det billiga Husa Llar ett lämpligt hotell. Det är nära Plaza Ayuntamiento som du stöter på detta trestjärniga hotell med priser från 341 kr per rum.

från 341kr.

Med ett litet gångavstånd till populära sevärdheter som City of the Arts and Sciences (Ciudad de las Artes y las Ciencias) och Oceanografic kanske hotellet Solvasa Valencia ett prima val. Detta hotell är beläget intill gatan Avenida Puerto i Valencia och har en standard på 4 stjärnor.

från 341kr.

Detta tvåstjärniga hotell är billigt och finns nära La Lonja där hotellets rum har det mest väsentliga. Du kan boka rum för 341 kr per natt på hotellet DingDong Palacete.

från 345kr.

Hotellet SH Abashiri finnes enbart en bit från sevärdheterna City of the Arts and Sciences (Ciudad de las Artes y las Ciencias), Principe Felipe Science Museum och Palau de les Arts Reina Sofia (Palace of Arts). Boendet är billigt och med en klass på tre stjärnor.

från 350kr.

Nära Ciutat de les Arts i les Ciències och nära sevärdheterna City of the Arts and Sciences (Ciudad de las Artes y las Ciencias) och Oceanografic ligger Hotel Medium Valencia. Med detta boendes standard på tre stjärnor betraktas detta boende vara billigt.

från 357kr.

Det 3-stjärniga hotellet NH Villacarlos anses vara prisvärt och är beläget en bit ifrån sevärdheterna City of the Arts and Sciences (Ciudad de las Artes y las Ciencias) och Oceanografic. Boendet påträffas nära Drottning Sofias konstpalats längs Avinguda del Puerto.

från 367kr.

Det trestjärniga hotellet Expo Hotel har faciliteter som pool (utomhus), restaurang och bar. Detta boende är billigt och rummen är furnerade med det enklaste.

från 368kr.

Holiday Inn Express Valencia- Bonaire är ett trestjärnigt boende med en kostnad från 368 kr per dygn. Det är i anslutning till ett shoppingcenter i Valencia som du stöter på detta hotell och det är billigt.

Alternativa resmål...

Om Valencia

På Spaniens östkust ligger Valencia, en ganska stor och mycket trevlig stad. Här finns det massor av mysiga restauranger som serverar god mat, däribland Spaniens och Valencias specialitet paella. Du som besökare möts här också av flera olika sorters museum och kultur. För den som är intresserad av idrott har staden även en fotbollsstadio.

I Valencia finns det många hotell till väldigt bra pris i förhållande till vad hotell hemma i Sverige kostar. En natt på ett trestjärnigt hotell i stan kan kosta från 300 till 400 kronor per natt för ett dubbelrum. Speciellt i områden kring de populära sevärdheterna Mercado Caentral och Plaza de l’Ajuntament kan du hitta hotell i denna prisklass. Men många av hotellen i staden är i allmänhet väldigt prisvärda, vilket gör att det kan vara ett bra resemål om ni vill lyxa till det lite.

Hotellkarta för Valencia

Karta över Valencia med hotell