Filtrera Hotell

Pris: 114-3170 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Barcelona

Hitta de bästa hotellen i Barcelona, Spanien för dig!
Visar 1-15 av 300 hotell i Barcelona. Inga hotell har filtrerats bort!
från 114kr.

Ni har inte långt till många välbesökta attraktioner som Church of the Sacred Family och Casa Batllo från hotellet Generator Hostel Barcelona. Det är i Barcelona längs med gatan Carrer de Corsega som du påträffar detta tvåstjärniga logi.

från 213kr.

Hotel Call är ett hotell som betraktas vara väldigt billigt och har sådana faciliteterna som endast betraktas vara standard. Hotellet har 1 stjärna i klass och ni påträffar det längs Arc. St. Ramon del Call nära Katedralen i Barcelona.

från 220kr.

Om faciliteter som är det enklaste är en stor önskan så kan Barcelona City North vara det väldigt billigt hotellet för er med en kostnad från 220 kronor per natt. Hotellet har en tvåstjärnig standard och ligger i Barcelona (Sant Gervasi).

från 221kr.

Pension Miami är ett tvåstjärnigt hotell i Barcelona nära Plaça de Catalunya. Det är på Carrer de la Verge som detta boende påträffas och det hör absolut till de billigaste.

från 259kr.

Det väldigt billigahotellet Residencia Erasmus Gracia påträffas inom kort avstånd till många bra matställen i Barcelona. Det är nära Park Güell som detta tvåstjärniga hotell påträffas med rum från 259 svenska kronor.

från 296kr.

Populära sevärdheter som Gothic Quarter (Barri Gotic) och Palace of Catalan Music (Palau de la Musica Catalana) ligger en kort promenad från detta 1-stjärniga hotell. Hotel Barbara påträffas nära Gran Teatre del Liceu i Barcelona och är ett mycket billigt hotell där hotellets rum kostar från 296 svenska kronor per dygn.

från 297kr.

Nära sevärdheterna MUHBA - Monestir de Pedralbes och Finca Guell hittar du Hotel Bonanova Park, ett tvåstjärnigt hotell som är rätt så okomplicerat. Det är på vägen Carrer del Capita Arenas i Barcelona (Sarria) som du hittar detta boende.

från 316kr.

Hotel Medicis är ett hotellboende som finns nära Sagrada Familia och nära sevärdheterna Church of the Sacred Family och Basilica De La Sagrada Familia. Hotellet har en tvåstjärnig standard och är absolut bland de hotell i Barcelona som är snällast mot reskassan.

från 334kr.

Eurostars Mitre är ett trestjärnigt hotell med en kostnad från 334 kronor per dygn. Det extremt billiga hotellet hittar ni i Barcelona (Sant Gervasi).

från 334kr.

Hotel Medium Prisma är ett hotellboende beläget i Barcelona (Les Corts) och nära sevärdheterna Church of Sant Bartomeu & Santa Tecla och Parc de l'Espanya Industrial. Hotellet är ett tvåstjärnigt hotell och hör till de definitivt förmånligaste boendena i staden.

från 334kr.

Från Hotel Condal har du på kort avstånd till en mängd populära turistattraktioner som t.ex. Gothic Quarter (Barri Gotic) och Palace of Catalan Music (Palau de la Musica Catalana). Detta tvåstjärniga hotell hittar du på gatan Boqueria i Barcelona.

från 335kr.

Hotel Sagrada Familia är ett 3-stjärnigt hotell som bedöms vara prisvärt och ligger ganska nära sevärdheter som Basilica De La Sagrada Familia och Church of the Sacred Family. Det är på gatan Carrer de Corsega nära Sagrada Familia som du hittar detta boende.

från 341kr.

I Barcelona (Eixample) och nära sevärdheterna La Pedrera - Mila House (Casa Mila) och Casa Batllo ligger Sunotel Junior. Hotellet har en tvåstjärnig standard och är ett mycket prisvärt hotell med en kostnad på 341 kr per natt för ett rum.

från 341kr.

Hotel Via Augusta är ett mycket billigt hotell i Barcelona med en hel del verkligen bra restauranger inom kort gångavstånd. Rummen har ett pris från 341 kr per natt och det är i Barcelona (Sarria-Sant Gervasi) som ni stöter på detta 2-stjärniga boende.

från 349kr.

En kort promenad från Acta Antibes finner du de populära sevärdheterna Church of the Sacred Family och Casa Batllo. Hotellet hittas vid vägen Calle Diputación i Barcelona och har en standard på 2 stjärnor.

Alternativa resmål...

Om Barcelona

Barcelona är en unik storstad, den har nämligen havet alldels inpå sig. Till Barcelona kan du resa på såväl storstadssemester som på badsemester, vilket gör det till det perfekta resemålet. Här finns dessutom världskänd och storslagen arkitektur av Gaudi, ett stort utbud av shopping och second hand, museum och massvis av barer med den spanska specialiteten tapas. Utelivet i Barcelona är också det väldigt känt och brett med stort utbud för alla sorters smak. Att ta del av landets danskultur och besöka en flamencoshow är också ett måste för den som är i Spanien och Barcelona.

Barcelonas centrum är till skillnad från många andra städers centrum väldigt koncentrerat. Här kan du hitta hotell som erbjuder dubbelrum till ett pris som ligger omkring 500 kronor per natt. Likväl ute vid Gaudis kända park Parc Guell som ligger en liten bit från centrum finns hotell i samma prisklass. Samtliga av dessa billiga hotell har runt en till två stjärnor. Om du önskar högre standard är det bara att lägga på priset så finns sådana hotell inom samma områden.

Vill du komma ner ännu lägre i pris finns det alternativ utanför centrum, där hotell finns med priser runt 400 kronor per natt och dubbelrum. Ett bra alternativ om du vill hålla kostnaderna nere. Transporterar dig gör en enkelt och billigt med tunnelbana eller taxi. Vill du bo i centrum och ändå komma ner i pris, eller få bo lyxigare till ett bättre pris kan det vara smart att hålla utkik efter specialerbjudanden och liknande.

Hotellkarta för Barcelona

Karta över Barcelona med hotell