Filtrera Hotell

Pris: 153-687 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Las Palmas

Hitta de bästa hotellen i Las Palmas, Spanien för dig!
Visar 16-21 av 21 hotell i Las Palmas. Inga hotell har filtrerats bort!
från 433kr.

Det 2-stjärniga Hotel Valencia har rum till ett pris från 433 kronor och du finner det utmed Calle Valencia. Endast det vanligaste är exempel på vad hotellets rum har att erbjuda.

från 500kr.

Hotel Exe Las Canteras är ett väldigt billigt beachhotell i Las Palmas med åtskilliga verkligen bra restauranger inom kort gångavstånd. Boendet har fyra stjärnor i klass och hittas nära Las Canteras-stranden med en pirslapp från 500 kr per dygn.

från 584kr.

Det företagsvänliga hotellet AC Hotel Gran Canaria by Marriott har 4 stjärnor i klass och påträffas på vägen Eduardo Benot. Kemtvätt och företagscenter är exempel på företagsbekvämligheter och rummen har en kostnad från 584 SEK per natt.

från 626kr.

Hotel Fataga är ett hotell med 4 stjärnor och vanliga bekvämligheter för hotellets gäster. Hotellets rum är försedda med det enklaste.

från 684kr.

Ett omtyckt spahotell som mottagit ett superbetyg är Hotel Santa Catalina som påträffas nära Parque San Telmo. Klassen är femstjärnig för detta hotell och anses absolut inte höra till de billigaste hotellen.

från 687kr.

Det företagsvänliga Sercotel Cristina Las Palmas är ett femstjärnigt hotell längs Calle Gomera. Företagstjänster och större konferensrum är exempel på företagsfaciliteter och rummen har en kostnad från 687 svenska kronor per dygn.

Alternativa resmål...

Om Las Palmas

Las Palmas är huvudstaden på ön Gran Canaria som är en spansk ö i ögruppen Kanarieöarna. Man brukar säga att i Las Palmas möts de tre kontinenterna Europa, Afrika och Sydamerika. Las Palmas är verkligen en stor blandning utav kulturer, men också en blandning utav nöjen. Faktum är att staden är det perfekta resmålet för nästan vem som helst. Här finns den fantastiska stranden, den gamla staden, de nyare delarna utav staden och så vidare. Här har du möjlighet att ta det lugnt på stranden, festa eller bara promenera i den vackra miljön. Helt perfekt för till exempel en familjesemester med många olika viljor.

Naturligtvis finns det en hel del billiga och bra hotell att välja mellan när man kommer till Las Palmas. Oavsett vilka krav eller behov du har så ska det inte vara några som helst problem att hitta det perfekta hotellet för just dig. Här finns de riktigt billiga budgethotellen, som ändå håller en hög standard, som kan vara så billiga som 300 kronor per natt. Här finns också de mer storslagna hotellen som man får betala lite mer för att bo på, men som ändå är riktigt billiga med tanke på vad man får för pengarna.

Hotellkarta för Las Palmas

Karta över Las Palmas med hotell