Filtrera Hotell

Pris: 72-1491 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Bangalore

Hitta de bästa hotellen i Bangalore, Indien för dig!
Visar 1-15 av 209 hotell i Bangalore. Inga hotell har filtrerats bort!
från 72kr.

Hyfsat nära sevärdheterna Tipu Sultan Fort and Palace - Bangalore KR Market och Cubbon Park finnner ni hotellet Hotel T.A.P Paradise som är beläget nära Cubbon-parken. Med en standard på 1 stjärna bedöms hotellet vara bland de mest billiga du kan få tag på.

från 108kr.

Det 3-stjärniga hotellet Hotel T.A.P.Goldcrest har endast essentiella bekvämligheter. Detta boende är bland de allra mest billiga hotellen i Bangalore och rummen är furnerade med det enklaste.

från 110kr.

Ganska nära attraktionerna Tipu Sultan Fort and Palace - Bangalore KR Market och Lalbagh Botanical Garden hittar du hotellet Hotel Nandhini - Minerva Circle som är beläget nära Tipus sommarpalats. Hotellet har en tvåstjärnig standard och hör till de mest billiga alternativen du kan finna.

från 112kr.

Tvåstjärniga hotellet The Kormangala Residency är stationerat i Bengaluru (Koramangala) i Bangalore. Det är vid vägen No. Feet Road Opp. Indoor Stadium Kormangala som boendet är beläget och är ett synnerligen billigt val med en kostnad på 112 kronor per natt för ett rum.

från 114kr.

Detta väldigt billiga hotell stöter du på nära Brigade Road, har tre stjärnor i standard och hotellrummen har enbart det vanligaste. Hotel T. A. P. Silver Square är namnet på boendet och det är möjligt att få ett hotellrum från 114 kr under lågsäsong.

från 135kr.

Med bekvämligheter som är det vanligaste är Hotel City Centaur ett bra och extremt billigt hotell med rum från 135 svenska kronor och uppåt. Detta hotell har en trestjärnig standard och finns nära Race Course Road i Bangalore.

från 137kr.

Det 2-stjärniga hotellet Amshi International Inn är ett väldigt bra alternativ för firmor och du hittar det intill vägen No Cross Gandhinagar. Här företagsbekvämligheter som kemtvätt, konferensrum m.m. och med ett pris från 137 SEK.

från 137kr.

Nära Bull Temple är hotellet Southern Residency placerat och det ligger inte långt ifrån attraktionerna XtremeZone Getawayz - Manchinbele och Basavanagudi. Det är ett tvåstjärnigt hotell och med en kostnad från 137 kronor per natt är det ett riktigt förmånligt alternativ.

från 139kr.

Det extremt billiga hotellet Hotel Nandhini J.P. Nagar har de mest väsentliga bekvämtligheterna som t.ex. pub. Detta hotell finner du vid No A Main Road Phase J P Nagar som ligger nära Oracle Offices och med en klass på tre stjärnor.

från 142kr.

Hotellet Suraksha Residency är placerat endast en bit bort från sevärdheter som Urvashi Cinema, Lalbagh Botanical Garden och Krav Maga Bangalore : Israeli Self Defense : BadAzz Combat Academy. Det är ett tvåstjärnigt hotell och hör absolut till de hotell i Bangalore som är vänligast mot plånboken.

från 149kr.

Golden Residency är ett hotellboende som finns nära Race Course Road och nära sevärdheterna Bangalore Turf Club Race Course och Cubbon Park. Hotellet har en tvåstjärnig klass och är verkligen bland de boende i Bangalore som är vänligast mot plånboken.

från 158kr.

Det trestjärniga hotellet Hotel Chetan International har rum till priser från 158 kronor per natt. Detta boende anses vara riktigt billigt och ni stöter på det nära Race Course Road i Bangalore.

från 158kr.

Hotel Swagath Bangalore är ett hotell beläget i Bengaluru (Gandhi Nagar - Majestic) och inte långt bort från sevärdheterna Tipu Sultan Fort and Palace - Bangalore KR Market och Cubbon Park. Det är ett 2-stjärnigt hotell och är definitivt bland de hotell i Bangalore som är vänligast mot plånboken.

från 165kr.

Nära Jungfru Maria-kyrkan är hotellet The infantry Hotel placerat och det ligger inte långt ifrån attraktionerna Vidhana Soudha and Attara Kacheri och Teknologi- og industrimuseet i Visvesvaraya. Det är ett tvåstjärnigt hotell och är bland de mest billiga boendena ni kan hitta i Bangalore.

från 166kr.

Med en 2-stjärnig klass hittar ni hotellrum från 166 SEK på hotellet Hotel Nandhini R.T.Nagar. Boendet tros vara mycket billigt och du finner det i Bengaluru (RT Nagar) i Bangalore.

Alternativa resmål...

Hotellkarta för Bangalore

Karta över Bangalore med hotell