Filtrera Hotell

Pris: 75-1906 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i New Delhi

Hitta de bästa hotellen i New Delhi, Indien för dig!
Visar 46-60 av 278 hotell i New Delhi. Inga hotell har filtrerats bort!
från 179kr.

Tvåstjärniga hotellet Hotel Delhi City Centre hittar du i New Delhi (Paharganj) i New Delhi. Det är på Arakashan Road Ram Nagar som detta boende är beläget och får anses som ett billigt boende i New Delhi med rum från 179kr.

från 180kr.

Detta är ett billigt hotell med en standard på 2 stjärnor i New Delhi (Norra Delhi) och hotellrum med standardutrustning du kan tänkas behöva. Detta boendes namn är Hotel Baba Deluxe och det är möjligt att lägga beslag på ett rum för 180 SEK per natt.

från 183kr.

Hotellet Hotel Suncity är byggt i New Delhi (Karol Bagh) med en två standard. Detta hotell finnes vid A W.E.A. Channa market Karol Bagh och får betraktas som ett billigt alternativ i New Delhi med rum från 183 kronor.

från 186kr.

På Hotel Era hittar du hotellrum från 186 svenska kronor per natt och en standard på 2 stjärnor. Detta hotell är stationerat i New Delhi (Mahipalpur) och det tycks vara billigt.

från 190kr.

Det extremt billiga hotellet Hotel SPB 87 har det mest enkla utbudet av faciliteter. Hotellet påträffar du utmed A W.E.A. Karolbagh Near Karol bagh Metro Station som är belägen i New Delhi (Karol Bagh) och med en klass på tre stjärnor.

från 191kr.

Hotel Sarthak Palace, ett hotell med 2 stjärnor i standard i New Delhi (Karol Bagh). Det är vid W. E. A. Karol Bagh som detta boende är beläget och är ett prisvärt alternativ i New Delhi.

från 191kr.

Hotel Parkway Deluxe är ett tvåstjärnigt hotell med ett pris från 191 svenska kronor per dygn. Detta hotell tycks vara billigt och ni finner det i New Delhi (Norra Delhi).

från 193kr.

I New Delhi (Mahipalpur) hittar du hotellet Jet Inn & Suites som har en 2-stjärnig standard. Du finner det byggt intill vägen L Mahipalpur Extn och är ett billigt alternativ i New Delhi.

från 195kr.

Hotel Delhi Pride är ett trestjärnigt boende med priser från 195 kr per rum. Detta hotell tros vara billigt och ni påträffar det i New Delhi (Karol Bagh).

från 195kr.

Detta är ett billigt hotell med en standard på två stjärnor i New Delhi (Karol Bagh) och rum med det enklaste ni kan tänkas behöva för vistelsen. På Pablas International kan ni beställa ett rum för 195 kr som billigast.

från 200kr.

På gatan W E A Karol Bagh Near Jassa Ram Hospital finner ni det företagslämpade hotellet Hotel Royal Holidays med en standard på två stjärnor. Hotellrummen har en kostnad från 200 SEK per natt och på hotellet hittar du bl.a. bolagsanpassade tjänster som konferenssal och kemtvätt.

från 203kr.

På hotellet Hotel Grand Plaza får du leva med en standard på 3 stjärnor och rum från 203 SEK. Detta hotell anses vara billigt och ni finner det i New Delhi (Paharganj).

från 203kr.

De mest väsentliga faciliteter hittar du på det väldigt billiga hotellet Hotel Tourist Deluxe. Detta hotell finner du längs med Ram Nagar Qutub Road Pahar Ganj som är belägen i New Delhi (Norra Delhi) och med en klass på tre stjärnor.

från 203kr.

Detta är ett 2-stjärnigt hotell som är billigt och finnes i New Delhi (Mahipalpur) med rum som är försedda med standardutrustning. Hotel Star är hotellets namn och det går att boka hotellrum för 203 kr per natt.

från 203kr.

Detta är ett 3-stjärnigt hotell som är väldigt billigt och är byggt i New Delhi (Mahipalpur) med hotellrum som är försedda med bl.a. värdeförvaring, AC och minibar. På hotellet The Grace Hotel kan du under lågsäsong boka hotellrum från 203 kr.

Alternativa resmål...

Om New Delhi

New Delhi är Indiens huvudstad, en stad på stadig frammach! Även om New Delhi kanske inte är någon jättemetropol så är staden på god väg dit och det är absolut värt att åka hit. Dock bör personer med svårare astma överväga resan då stadens avgaser kan vara något åt det extrema.

Det finns mycket underbart att se i New Delhi, till exempel Det röda fortet eller Lal Qila. Lal Qila är ett enormt palats i New Delhi med en hög mur runt omkring, hela bygget är i röd sandsten, därav namnet. Palatset började byggas 1638 men så välbevarat som det är skulle man kunna tro att det byggdes igår. Jama Masjid är en annan sevärdhet som inte bör missas när man besöker New Delhi, detta är Indiens största moské, den byggdes på 1200-talet. Att stå framför denna otroligt ståtliga byggnad kan göra än knäsvag. En annan betydligt yngre byggnad, men inte mindre häpnadsväckande för det är Lotustemplet. Precis som det låter är det här ett jättelikt tempel format som en lotusblomma.

Det finns många hotell i New Delhi och på grund av att det inte är ett så jätteattraktivt resmål för turister är de väldigt billiga att boka. Det finns nästan inte ett enda hotell som kostar över 500 kronor per natt. Många är ännu billigare.

Hotellkarta för New Delhi

Karta över New Delhi med hotell