Filtrera Hotell

Pris: 197-843 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Mestre

Hitta de bästa hotellen i Mestre, Italien för dig!
Visar 16-30 av 37 hotell i Mestre. Inga hotell har filtrerats bort!
från 355kr.

Smart Hotel Holiday är ett 3-stjärnigt hotell med de mest grundläggande faciliteter. Detta hotell anses vara enkelt utan att förkasta kvalitén och hotellets rum har bland annat minibar, Internet, AC och TV (Lokala kanaler).

från 372kr.

Green Garden Resort är ett hotell med ett pris från 372 svenska kronor per dygn och där ni kan ta del av bekvämligheter som restaurang, bastu och inomhuspool. Du påträffar hotellet i Mestre med en standard som är enkel.

från 379kr.

Hotellet Hotel Ambasciatori är mycket billigt och har bekvämligheter som bar, restaurang och gym. Detta boende har 4 stjärnor i standard och du stöter på det längs med vägen Corso Del Popolo i Mestre (Mestre - Marghera).

från 403kr.

Detta är ett trestjärnigt hotell som finns nära San Giuliano-parken med rum som är utrustade med bland annat safebox, TV (Lokala kanaler) och AC. Hotellets namn är Hotel Venezia och ni kan beställa ett rum för 403 kr per natt.

från 410kr.

Hotellet Hotel Garibaldi har en 3-stjärnig klass och rum på hotellet till ett pris från 410 kr och uppåt. Detta boende är stationerat nära San Giuliano-parken i Mestre och det tillhör inte de billigaste boendena.

från 458kr.

Det populära hotellet Hotel Aaron ligger nära San Giuliano-parken. Det populära hotellet har 3 stjärnor i klass och bedöms varken vara dyrt eller billigt för ett boende i staden.

från 459kr.

Det fyrstjärniga hotellet Quality Hotel Delfino Venezia Mestre har standardfaciliteter. Hotellrummen är rustade med t.ex. minibar, värdeförvaringsbox och AC.

från 509kr.

Det företagsanpassade Hotel Tritone är ett fyrstjärnigt hotell intill gatan Viale Stazione. Här företagsbekvämligheter som bolagscenter, rum för konferens m.m. och med en kostnad från 509 kronor per dygn.

från 512kr.

Detta är ett billigt hotell med en standard på fyra stjärnor i Mestre (Mestre - Marghera) och hotellrum med t.ex. minibar, värdeförvaringsbox och AC. På Antony Hotel är det möjligt att beställa hotellrum från 512 kronor.

från 519kr.

Det trestjärniga hotellet All Seasons Venezia Marghera finner du i Mestre (Marghera) i Mestre. Det är på Via Malamocco som ni stöter på detta boende och med ett pris på 519kr per rum befinner det sig ganska nära genomsnittet i pris.

från 526kr.

I Mestre (Marghera) finns hotellet Holiday Inn Venice-Mestre Marghera som har en 4-stjärnig standard. Det är på Rotonda Romea Marghera som detta boende är beläget och priset för ett hotellrum tycks ej vara speciellt dyrt jämfört med andra hotell i staden.

från 569kr.

Russott Hotel Venezia San Giuliano, ett hotell med fyra stjärnor i standard nära San Giuliano-parken. Det är på Via Orlanda San Giuliano som du hittar detta boende och boendets pris tillhör det mellersta prisomfånget.

från 599kr.

Det fyrstjärniga och populära hotellet Park Hotel Ai Pini är mycket uppskattat av tidigare gäster. Detta hotell påträffas nära Teatro Toniolo på vägen Via Miranese i Mestre.

från 599kr.

Det populära hotellet Hotel Villa Costanza påträffas i Mestre (Mestre - Marghera). Hotellstandarden är trestjärnig för boendet och är inte precis billigt för ett hotell.

från 607kr.

Detta 4-stjärniga hotell är byggt nära San Giuliano-parken där rummen har till exempel AC, minibar och safebox. Hotel Plaza är namnet på boendet och det går att få ett hotellrum för 607 kr under lågsäsong.

Alternativa resmål...

Hotellkarta för Mestre

Karta över Mestre med hotell