Filtrera Hotell

Pris: 197-843 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Mestre

Hitta de bästa hotellen i Mestre, Italien för dig!
Visar 31-37 av 37 hotell i Mestre. Inga hotell har filtrerats bort!
från 607kr.

Vid Via Forte Marghera hittar du det företagsanpassade hotellet Elite Hotel Residence med en standard på 4 stjärnor. Rum för konferens och större konferensrum är exempel på företagsbekvämligheter och rummen har ett pris från 607 svenska kronor per natt.

från 659kr.

I Mestre (Mestre - Marghera) hittar ni detta hotell som är fyrstjärnigt i standard och där rummen är utrustade med bl.a. värdeförvaring, minibar och luftkonditionering. På Novotel Venezia Mestre Castellana går det att boka hotellrum från 659 riksdaler.

från 675kr.

Relais Ca' Sabbioni är ett omtyckt lyxhotell med fem stjärnor som fått bra vitsord. Det är i Mestre (Oriago) på gatan Via Padana Loc. Ca' Sabbioni som du stöter på detta väldigt billiga boende.

från 675kr.

Ett omtyckt hotell som erhållit ett superbetyg är Best Western Plus Quid Hotel Venice Airport som ligger nära Torre Civica di Mestre. Detta boende är fyrstjärnigt och har ett pris som inte tillhör de billigaste i Mestre.

från 713kr.

Hotellet NH Laguna Palace har restaurang, bar och gym tillgängligt för sina gäster. Detta boendes rum är furnerade med t.ex. safebox, minibar och AC.

från 769kr.

Det fyrstjärniga hotellet Hilton Garden Inn Venice Mestre San Giuliano har faciliteter som gym, restaurang och pool (utomhus). Hotellets rum är försedda med det enklaste.

från 843kr.

Ett populärt hotell är Best Western Hotel Bologna som du finner nära San Giuliano-parken och har en hel del nöjda gäster sedan förut. Det populära hotellet har fyra stjärnor i standard och med 843 kr per hör det till de dyrare hotellen.

Alternativa resmål...

Hotellkarta för Mestre

Karta över Mestre med hotell