Filtrera Hotell

Pris: 89-6185 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Kyoto

Hitta de bästa hotellen i Kyoto, Japan för dig!
Visar 1-15 av 135 hotell i Kyoto. Inga hotell har filtrerats bort!
från 89kr.

Hotellet Santiago Guesthouse Kyoto är byggt enbart en liten bit bort från sevärdheter som Templet Kiyomizu-dera, Sanj?sangen-d? och Gion. Detta boende är ett hotell med enkel standard och med ett pris från 89 kr per natt är det verkligen ej ett dyrt alternativ.

från 147kr.

Khaosan Kyoto Guesthouse är ett omtyckt hotell med standard på 2 stjärnor som fått bra omdöme. Detta mycket billiga hotell ligger nära Ookini Zaidan på Nakanocho Bukkoji agaru Teramachi dori Shimogyo ku i Kyoto.

från 176kr.

Guest House Kyoto är ett hotell som bedöms vara mycket billigt och är utrustat med sådana bekvämligheterna som bara bedöms vara standard. Hotellet har en standard på 2 stjärnor och du stöter på det nära Kyoto-tornet vid Teppo cho Shimogyo ku.

från 180kr.

Nära Nijo-slottet och inte långt bort från sevärdheterna Kyoto Imperial Palace och Nij? slott finner ni Guest House Hannari. Med detta boendes standard på två stjärnor anses detta boende vara oerhört billigt.

från 235kr.

Detta enstjärniga boende hittas nära de populära turistattraktionerna Pontocho och Kenninji Temple. First Cabin Kyoto Karasuma är stationerat i Kyoto (Shimogyo) och är ett extremt billigt boende där hotellets rum kostar från 235 svenska kronor per natt.

från 247kr.

På hotellet Ryokan Yamazaki får du övernatta med en standard på 3 stjärnor och hotellrum från 247 SEK per natt. Det är nära Ryoanji-templet i Kyoto som ni finner boendet och det är oerhört billigt.

från 249kr.

På Kyoto Guesthouse Roujiya hittar du hotellrum från 249 SEK per dygn och en hotellstandard på två stjärnor. Det billiga hotellet hittar ni nära Nijo-slottet i Kyoto.

från 249kr.

Det väldigt billigahotellet Hotel Sugicho ligger inom kort avstånd till en mängd bra matställen i Kyoto. Det är i Kyoto (Nakagyo) som du hittar detta trestjärniga boende med en pirslapp från 249 kronor.

från 264kr.

Nära Daitokuji-templet och inte långt från sevärdheterna Kamigamo Shrine och Kamogawa River stöter ni på Green Gables. Hotellet har en tvåstjärnig standard och hör till de hotell i Kyoto som är vänligast mot plånboken.

från 273kr.

Nära Kiyomizu-templet hittar du hotellet Amenity Hotel Kyoto som har en enstjärnig standard. Det är längs Kiyomizu Higashiyama ku som du stöter på detta boende och hör till de mest billiga hotellen du kan få tag på.

från 311kr.

I Kyoto (Shijo Omiya) finner du hotellet Ark Hotel Kyoto vilket har en 3-stjärnig standard. Det är på Omiya Nishi iru Shijo St. som ni stöter på detta boende och är ett överkomligt alternativ med eget hotellrum för 311 kr.

från 349kr.

På det billiga hotellet Station Ryokan Seiki får du tillgång till bekvämligheter som är det enklaste till en kostnad från 349 SEK. Detta boende har en standard på 2 stjärnor och ligger nära Kyoto-tornet.

från 355kr.

Detta är ett trestjärnigt hotell som är stationerat hyfsat nära välbesökta sevärdheterna Kyoto Imperial Palace och Nij? slott. Det är nära Det kejserliga palatset i Kyoto som du hittar The Palace Side Hotel, ett väldigt billigt hotell med priser från 355 kr.

från 365kr.

I Kyoto (Shijo Omiya) är hotellet Hotel Oaks Kyoto Shijo placerat och det ligger inte långt ifrån attraktionerna Nishi Honganji och Nij? slott. Boendet är ett trestjärnigt hotell och tillhör de billiga boendena i staden.

från 368kr.

Detta är ett tvåstjärnigt boende som finns nära efterfrågade turistattraktionerna Toji Temple och Kyoto Tower. Det är nära Kyoto-tornet som du stöter på Hotel Live Max Kyoto Ekimae, ett billigt hotell med hotellrum från 368 kronor som billigast.

Alternativa resmål...

Hotellkarta för Kyoto

Karta över Kyoto med hotell