Filtrera Hotell

Pris: 89-6185 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Kyoto

Hitta de bästa hotellen i Kyoto, Japan för dig!
Visar 121-135 av 135 hotell i Kyoto. Inga hotell har filtrerats bort!
från 2461kr.

Gion Hatanaka är ett hotell i Kyoto med många populära restauranger inom kort gångavstånd. Rummen kostar från 2461 kr per dygn och det är nära Ookini Zaidan som ni hittar detta fyrstjärniga boende.

från 2467kr.

De mest huvudsakliga faciliteter påträffar du på hotellet Kyoyadoya Shion-an. Det är nära Daitokuji-templet och längs gatan Ninami Funaoka cho Kita ku som ni stöter på detta trestjärniga boende.

från 2492kr.

Itsutsuji-an är ett hotell med de huvudsakliga bekvämligheterna. Detta hotell finner du utmed vägen Itsutsuji cho Itsutsujitori Chiekouin Nishi iru Kamigyo ku som går i Kyoto (Kamigyo) och har en klass på 3 stjärnor.

från 2538kr.

På Kyoyadoya Akane-an finner du de vanliga faciliteterna och en standard på 3 stjärnor. Hotellrummen är furnerade med t.ex. pentry, värdeförvaringsbox och AC.

från 2622kr.

Kyoyadoya Sakura-an är ett boende som kostar från 2622 kr per dygn och där du kan ta del av faciliteter som är de mest väsentliga. Boendet har en trestjärnig standard och ligger nära Ookini Zaidan i Kyoto.

från 2673kr.

Sanbounishinotouin-cho Machiya är ett 4-stjärnigt hotell utan stor tillgång av faciliteter. Detta boendes rum är utrustade med det mest nödvändiga men med pentry.

från 2689kr.

I Kyoto (Centrala Kyoto - Kejserliga palatset) ligger hotellet Matsui Honkan vilket har en trestjärnig standard. Det är vid vägen Itzutsuya cho Rokkaku Sagaru Yanagi som detta boende påträffas och prisnivån hör till de dyraste i staden.

från 3073kr.

Nära Sanjusangendo-templet och inte långt ifrån sevärdheterna Sanj?sangen-d? och Templet Kiyomizu-dera finnes Hyatt Regency Kyoto. Med en standard på fyra stjärnor bedöms boendet vara bättre än genomsnittet.

från 3226kr.

Hotellet Sakanoue är byggt inom kort avstånd till åtskilliga toppkrogar i Kyoto. Det är nära Kiyomizu-templet som du påträffar detta fyrstjärniga boende med priser från 3226 svenska kronor per rum och natt.

från 3429kr.

Om du vill bo romantiskt i Kyoto så kan det 4-stjärniga hotellet Gagakuan kanske vara för er. Rummen kan ni beställa från 3429 svenska kronor och du hittar hotellet nära Higashi Honganji-templet i Kyoto.

från 3611kr.

Hotellet Ryokan ''The KINOE'' är byggt enbart en bit bort från sevärdheterna Templet Kiyomizu-dera, Gion och Kodai-ji Temple. Med detta hotells standard på fyra stjärnor anses detta hotell vara bättre än genomsnittet.

från 4711kr.

Ryokan Yoshida-sanso är ett romantiskt hotell med fyra stjärnor, ett utmärkt alternativ för det kärleksfulla paret. Det är nära Heian-helgedomen i Kyoto som du stöter på hotellet och där ni har möjligheten att leva på ett romantiskt vis från 4711 kr.

från 4910kr.

Kyoto Garden Ryokan Yachiyo är ett 3-stjärnigt hotell i Kyoto med en romantisk stuk. Boendet ligger nära Heian-helgedomen i Kyoto och ni kan boka ett hotellrum från 4910 kronor per rum och natt.

från 4913kr.

Seikoro Ryokan är ett fyrstjärnigt hotell som bedöms vara och är beläget i närheten av sevärdheter som Gion och Templet Kiyomizu-dera. Det är på vägen Nishitachibana cho Higashiyama ku nära Sanjusangendo-templet som du påträffar detta hotell.

från 6185kr.

Det fyrstjärniga hotellet Hiiragiya Ryokan har rum till en kostnad från 6185 kr och uppåt. Det är i Kyoto (Nakagyo) som ni stöter på hotellet.

Alternativa resmål...

Hotellkarta för Kyoto

Karta över Kyoto med hotell