Filtrera Hotell

Pris: 59-1196 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Naha

Hitta de bästa hotellen i Naha, Japan för dig!
Visar 1-15 av 66 hotell i Naha. Inga hotell har filtrerats bort!
från 59kr.

Detta hotell är väldigt billigt, har två stjärnor, finns nära Makishi Public Market och har hotellrum furnerade med standardutrustning. På hotellet Guesthouse CamCam Okinawa är det möjligt att under lågsäsong teckna ett rum från 59 kr.

från 71kr.

På Guesthouse Kerama finner du de mest väsentliga faciliteterna och en standard på 2 stjärnor. Detta boende är bland de billigaste du kan få tag på och rummen är rustade med standardutrustning.

från 100kr.

Detta är ett tvåstjärnigt hotell som är extremt billigt och är byggt nära Makishi Public Market med hotellrum som är inredda med det mest viktiga. På hotellet Okinawa Sora House är det möjligt att under lågsäsong få ett rum för 100 SEK.

från 123kr.

Nära Tsushima-maru Memorial Museum finns detta 2-stjärniga och mycket billiga hotell med hotellrum försedda med det vanligaste. Guest House Paradise Okinawa är namnet på boendet och du kan få ett rum på hotellet för 123 kr när det inte är högsäsong.

från 166kr.

På Guest House Okinawa Monogatari hittar du hotellrum från 166 kr per natt och en standard på två stjärnor. Hotellet påträffas i Naha (International Street) och det tros vara bland de allra mest billiga hotellen i Naha.

från 176kr.

Hotel Taira är ett 3-stjärnigt boende med en kostnad från 176 kr per natt. Detta boende tycks vara riktigt billigt och du hittar det nära Tsushima-maru Memorial Museum i Naha.

från 179kr.

De mest grundläggande bekvämligheter hittar du på det mycket billiga hotellet Grace Naha. Hotellet är 2-stjärnigt och ni stöter på det vid Matsuo nära Makishi Public Market.

från 220kr.

Nära Makishi Public Market finns hotellet Naha Maejima Relax Hotel vilket har en trestjärnig standard. Det är längs Maejima som du finner detta boende och är ett mycket prisvärt val med ett pris på 220 kr per rum.

från 234kr.

Från 234 svenska kronor kan ni få ett hotellrum på Hotel Stork, ett billigt boende med faciliteter som är det vanligaste. Detta boende har två stjärnor som klass och ligger nära Okinawa Prefectural Museum and Art Museum i Naha.

från 249kr.

Det väldigt billiga hotellet Hotel Rasso Naha Matsuyama har endast de viktigaste faciliteterna som bl.a. restaurang. Detta boende stöter du på vid gatan Matsuyama som ligger nära Makishi Public Market och med en standard på tre stjärnor.

från 258kr.

Roco Inn Matsuyama är ett trestjärnigt hotell i Naha nära Tsushima-maru Memorial Museum. Du finner detta boendet på gatan Matsuyama och är ett billigt val i Naha.

från 281kr.

Trestjärniga hotellet Hotel Blion Naha är stationerat nära Tsushima-maru Memorial Museum i Naha. Det är vid Matsuyama som detta boende är beläget och är ett prisvärt alternativ med eget hotellrum för 281 kronor.

från 281kr.

Detta är ett väldigt billigt hotell med en standard på tre stjärnor nära Naminouegu Shrine och rum med det vanligaste ni kan tros vilja ha. På Rakuchin Hotel går det att teckna ett rum från 281 kr som billigast.

från 284kr.

På Best Western Naha Inn hittar du hotellrum från 284 kr per dygn och en hotellstandard på 3 stjärnor. Det mycket billiga boendet hittar ni nära Makishi Public Market i Naha.

från 287kr.

Det billiga hotellet Weekly Harborview Mansion - Main Building kostar från 287 kr per natt och har bekvämligheter som är standardutrustning. Hotellet har en 2-stjärnig klass och ligger nära Makishi Public Market i Naha.

Alternativa resmål...

Hotellkarta för Naha

Karta över Naha med hotell