Filtrera Hotell

Pris: 59-1196 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Naha

Hitta de bästa hotellen i Naha, Japan för dig!
Visar 61-66 av 66 hotell i Naha. Inga hotell har filtrerats bort!
från 835kr.

Daiwa Roynet Hotel Okinawa Kenchomae är ett hotell med tre stjärnor nära Tsushima-maru Memorial Museum. Det är på Izumizaki som ni påträffar detta boende och med en kostnad från 835 kronor per rum hör det inte till de billigaste hotellen.

från 887kr.

Hotel Royal Orion är ett sagolikt och romantiskt boende med 3 stjärnor i klass. Från 887 kr per dygn kan du boka rum på hotellet för och hotellet finner du i Naha (International Street).

från 925kr.

Loisir Spa Tower Naha är ett förtrollande vackert hotell med fyra stjärnor, ett perfekt val för det långvariga paret. Från 925 kronor per natt kan ni hitta hotellrum för och hotellet stöter ni på nära Naminouegu Shrine i Naha.

från 969kr.

De mest betydelsefulla bekvämligheter hittar du på hotellet Rihga Royal Gran Okinawa. Boendet har en standard på 4 stjärnor och du hittar det nära Tsushima-maru Memorial Museum på gatan Asahimachi.

från 993kr.

Detta hotell finner du nära Okinawa Prefectural Museum and Art Museum, har 3 stjärnor i standard och hotellets rum har inte mer än det vanligaste. Du kan boka ett hotellrum från 993 SEK per dygn på hotellet Okinawa Kariyushi Urban Resort Naha.

från 1196kr.

Det mysiga hotellet The Naha Terrace har en standard på 4 stjärnor och är ett idealiskt alternativ för en kärleksfull vistelse i Naha. Rummen har en avgift från 1196 kr för en romantisk atmosfär och detta boende ligger nära Okinawa Prefectural Museum and Art Museum i Naha.

Alternativa resmål...

Hotellkarta för Naha

Karta över Naha med hotell