Filtrera Hotell

Pris: 123-2084 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Shenzhen

Hitta de bästa hotellen i Shenzhen, Kina för dig!
Visar 16-30 av 174 hotell i Shenzhen. Inga hotell har filtrerats bort!
från 180kr.

På Xiangmei Hotel Jingxin Branch hittar du hotellrum från 180 svenska kronor per natt och en hotellstandard på 2 stjärnor. Detta boende finns i Shenzhen (Futian) och det bedöms vara synnerligen billigt.

från 180kr.

I Shenzhen (Bao'an) hittar ni detta mycket billiga hotell som är 3-stjärnigt i standard och har rum inredda med det vanligaste. På Ming Tien Inn Longhua kan ni boka ett rum på hotellet från 180 kronor.

från 180kr.

I Shenzhen (Futian) ligger hotellet Xiangmei Hotel Linyuan Branch vilket har en tvåstjärnig standard. Du finner detta boendet vid gatan Qipei Market Nonglin Road Futian District och med en kostnad från 180 kronor per natt är det ett oerhört förmånligt boende.

från 180kr.

Hotellet Ming Tien Inn Baoan har en trestjärnig standard och rum på hotellet till ett pris från 180 kr och uppåt. Detta hotell anses vara oerhört billigt och ni hittar det i Shenzhen (Bao'an).

från 181kr.

Mellow Orange Hotel är ett trestjärnigt hotell i Shenzhen (Bao'an). Det är på No. Fanshen Road Baoan District som ni finner detta boende och det tillhör de absolut förmånligaste.

från 188kr.

Det billiga hotellet Xiangmei Hotel Jingjiang Branch har framför allt det mest enkla utbudet av faciliteter. Hotellet har tre stjärnor i standard och ni springer på det vid gatan TT International apartment Luanhua West Road Futian district i Shenzhen (Futian).

från 189kr.

Det billiga hotellet Lavender Hotel Shenzhen har ett pris från 189 SEK per rum och har bekvämligheter som är det enklaste. Detta hotell har 2 stjärnor som klass och finns i Shenzhen (Futian).

från 189kr.

I Shenzhen (Luohu) finnes detta billiga hotell som är trestjärnigt i klass och har hotellrum furnerade med standardutrustning. Det går att boka rum från 189 kr per natt på hotellet Xiangmei Hotel Dongmen Laojie Branch.

från 189kr.

Du har nära till många välbesökta turistattraktioner som Kingkey 100 och Shenzhen Museum från hotellet Hedong Citycenter Hotel. Detta hotell har en standard på tre stjärnor och du finner det utmed gatan Yanhe East Road Luohu i Shenzhen.

från 198kr.

Med kort avstånd till sevärdheterna Xin'an Ancient City och Zhongshan Park of Shenzhen påträffas ett 2-stjärnigt hotell vid namn Xiangmei Hotel Hanlin Branch som anses vara ganska vardagligt. Detta hotell finns utmed Daxin Elementary School Bus Station Qianhai Road Nanshan District i Shenzhen (Nanshan).

från 198kr.

Det billiga hotellet Summer Inn har en prislapp från 198 kr per hotellrum och har bekvämligheter som är det mest viktiga. Hotellet har två stjärnor som klass och finnes i Shenzhen (Futian).

från 198kr.

GDH Inn (Shenzhen Huahai) är ett billigt hotell med en prislapp från 198 kronor per hotellrum och där du kan ta del av faciliteter som massage, restaurang och torrbastu. Boendet har tre stjärnor som klass och är beläget i Shenzhen (Futian).

från 198kr.

Det trestjärniga hotellet Shenzhen Hailian Hotel är ett prisvärt hotell som bara är placerat en bit ifrån sevärdheter som East Gate Street och Kingkey 100. Det är i Shenzhen (Luohu) längs vägen No. Yingchun Road Luohu District Luohu Railway Station som boendet ligger.

från 198kr.

Det billiga hotellet Xiangmei Hotel Qianhai Branch har främst det mest enkla utbudet av bekvämligheter. Boendet stöter du på längs med gatan No. Taoyuan West Road Nanshan District som går i Shenzhen (Luohu) och har en klass på två stjärnor.

från 202kr.

Med en trestjärnig standard hittar ni hotellrum från 202 svenska kronor på hotellet Fengshun Hotel. Det billiga hotellet finner du i Shenzhen (Luohu).

Alternativa resmål...

Hotellkarta för Shenzhen

Karta över Shenzhen med hotell