Filtrera Hotell

Pris: 123-2084 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Shenzhen

Hitta de bästa hotellen i Shenzhen, Kina för dig!
Visar 31-45 av 174 hotell i Shenzhen. Inga hotell har filtrerats bort!
från 205kr.

I Shenzhen (Luohu) och inte långt bort från sevärdheterna East Gate Street och Kingkey 100 finner du Shenzhen Overseas Chinese Hotel. Hotellet är billigt och har en standard på tre stjärnor.

från 205kr.

Southern-Inn är ett trestjärnigt hotell i Shenzhen. Detta boende är billigt och rummen är rustade med t.ex. Internetanslutning, minibar och luftkonditionering.

från 206kr.

Det billigahotellet Shenzhen Xinghua Hotel påträffas inom gångavstånd till en mängd topprestauranger i Shenzhen. Det är nära Shenzhen-museet som ni finner detta trestjärniga boende med en pirslapp från 206 kronor per rum.

från 206kr.

Från 206 SEK kan du få ett rum på City Inn Shangbu South Road, ett billigt boende med bekvämligheter som är det enklaste. Detta boende har 3 stjärnor som hotellstandard och är stationerat nära Shenzhen-museet.

från 207kr.

Detta är ett billigt hotell med en standard på tre stjärnor i Shenzhen (Nanshan) och rum med minibar, Internetanslutning och AC. Orient Sunseed Hotel är namnet på boendet och det går att få ett hotellrum från 207 kronor när det inte är högsäsong.

från 207kr.

Hotellet Junting Hotel - Nan You finner du i Shenzhen (Nanshan) i Shenzhen. Boendet finnes vid vägen Dongbin Road Nanshan District och är ett förmånligt boende med eget hotellrum från 207 kronor.

från 207kr.

Vienna Hotel - Shenzhen Shuanglong Station, ett hotell som bedöms vara mycket billigt och har faciliteter som bedöms vara grundläggande. Det är i Shenzhen (Buji) och på gatan Xinglong Street Longgang District som du springer på detta fyrstjärniga hotell.

från 208kr.

Greentree Inn Shenzhen Dongmen, ett 2-stjärnigt hotell i Shenzhen (Luohu). Boendet finns på gatan Dongmen Middle Road och med ett billigt pris på 208 kr per rum.

från 209kr.

Royal Hotel är ett prisvärt trestjärnigt hotell inte långt ifrån sevärdheter som Honghu Park och Shenzhen Art Exhibition Center. Du stöter på hotellet längs vägen No Wenjin North Road Luohu District i Shenzhen (Luohu).

från 216kr.

På Yifeng Hotel finner du de vanliga faciliteterna och en standard på tre stjärnor. Detta hotell är billigt och rummen är utrustade med det vanligaste.

från 216kr.

Det billiga hotellet FX Hotel East Lake Park Shenzhen kostar från 216 kronor per natt och har faciliteter som är det mest nödvändiga. Detta boende har en trestjärnig hotellstandard och finns i Shenzhen (Luohu).

från 216kr.

Välbesökta sevärdheter som Shenzhen Museum och Kingkey 100 ligger en kort promenad från detta trestjärniga hotell. Super 8 Hotel Shenzhen Di Wang Hong Bao Lu finns nära Shenzhen-museet och är ett billigt hotell där hotellets rum ligger från 216 kronor.

från 217kr.

Detta tvåstjärniga hotell är billigt och är stationerat i Shenzhen (Futian) där rummen har standardutrustning. Xiangmei Hotel Jingtian North Branch är namnet på detta boende och ni kan teckna ett hotellrum från 217 kr när det är lågsäsong.

från 224kr.

Det trestjärniga hotellet Junting Hotel har hotellrum till en kostnad från 224 kronor och uppåt. Hotellet finns i Shenzhen (Luohu) och det bedöms vara jämförelsevis billigt.

från 224kr.

Hotellet Guang Sheng International Hotel ligger inte mer än en bit från sevärdheter som Shenzhen Museum, East Gate Street och Kingkey 100. Detta boende är ett trestjärnigt hotell och är ett överkomligt alternativ med hotellrum från 224 kronor.

Alternativa resmål...

Hotellkarta för Shenzhen

Karta över Shenzhen med hotell