Filtrera Hotell

Pris: 884-3173 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i St. Anton

Hitta de bästa hotellen i St. Anton, Österrike för dig!
Visar 1-8 av 8 hotell i St. Anton. Inga hotell har filtrerats bort!
från 884kr.

Det fyrstjärniga hotellet Hotel Kertess finnes på Alte Arlbergstrasse och har ett pris från 884 kronor. Utrustningen på rummen består av det vanligaste.

från 1167kr.

Det 4-stjärniga Wellness & Beauty Hotel Alte Post har rum till en prislapp från 1167 kronor och ni hittar det vid Dorfstraße. På hotellrummen kan du ta del av t.ex. värdeförvaringsbox och minibar.

från 1347kr.

Det fyrstjärniga hotellet Banyan Hotel påträffar du på Dorfstrasse och har ett pris från 1347 SEK per rum. Hotellrummen på hotellet har det mest huvudsakliga.

från 1664kr.

På Skihotel Galzig påträffar du lediga rum från 1664 svenska kronor, en hotellstandard på 4 stjärnor och ett läge längs Hannes Schneider Weg. På hotellets rum kan du ta del av exempelvis Internet, minibar och safebox.

från 2584kr.

Det trestjärniga hotellet Appartements Fliana finnes på Alte Arlbergstrasse och har ett pris från 2584 kronor per hotellrum. På rummen kan ni ta del av det vanligaste.

från 2653kr.

På Rosa Canina finner du rum från 2653 kr, en standard på fyra stjärnor och ett läge utmed Untere Nassereinerstraße. På hotellrummen kan du ta del av det mest viktiga.

från 2671kr.

Det 4-stjärniga Hotel am Dorfplatz har lediga rum till ett pris från 2671 kronor och du finner det längs Im Gries. Värdeförvaring och minibar är exempel på vad rummen har att bjuda på.

från 3173kr.

Det fyrstjärniga Raffl´s Tyrol Hotel har lediga rum till en prislapp från 3173 kr och du stöter på det på Arlbergstraße. Utstyrseln på rummen omfattar det enklaste.

Alternativa resmål...

Om St. Anton

I St. Anton finns ett av alpernas allra bästa skidsystem och snörikaste alptoppar. Orten ligger i Österrike, men är en av de orter som är mest tät på svenskar i hela alperna. Här finns förutom det kvalitativa skidsystemet även ett stort utbud av nöje i andra former. Orten är känd för sitt rika festliv med stort utbud av så väl bra restauranger som barer, after skis och klubbar.

I och med att själva orten St. Anton inte är speciellt stor spelar det inte någon jättestor roll exakt vart du bor. Du kommer ändå att ha nära till det mesta som du kan önska dig. De billigaste hotellens billigaste rum har priser som ligger på ungefär 400 till 500 kronor. Utbudet av hotell med denna prisklass är ganska få, men det finns relativt många lite, lite dyrare hotell.

Hotellkarta för St. Anton

Karta över St. Anton med hotell