Filtrera Hotell

Pris: 621-2330 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Bern

Hitta de bästa hotellen i Bern, Schweiz för dig!
Visar 1-15 av 18 hotell i Bern. Inga hotell har filtrerats bort!
från 621kr.

Nära Bern Kunstmuseum och nära sevärdheterna Old Town Bern och Clock Tower (Zytglogge Zeitglockentrum) hittar ni Arabelle Hotel. Hotellet är ett trestjärnigt hotell och det är definitivt bland de mest överkomliga boendena i Bern.

från 710kr.

En mängd omtyckta restauranger i Bern finns inom ett kort avstånd till det mycket billiga hotellet Ador Hotel. Boendet har 3 stjärnor i klass och finns nära Bundeshaus med ett pris från 710 svenska kronor per dygn.

från 737kr.

Metropole Swiss Quality Bern Hotel är ett prisvärt trestjärnigt hotell en bit ifrån sevärdheterna Old Town Bern och Bear Park. Det är nära Bundeshaus längs gatan Zeughausgasse som detta hotell är beläget.

från 764kr.

Detta tvåstjärniga hotell är väldigt billigt och påträffas nära Stade de Suisse Wankdorf där rummen har det mest huvudsakliga. Ibis Bern Expo är hotellets namn och det är möjligt att boka rum från 764 kronor per natt.

från 788kr.

Nära Bundeshaus och nära sevärdheterna Bear Park och Old Town Bern stöter ni på Hotel Alpenblick. Hotellet har en trestjärnig klass och är ett förmånligt boende med rum från 788kr.

från 790kr.

På Bubenbergplatz ligger det trestjärniga boendet Hotel City am Bahnhof som har rum från 790 SEK. Rummen är utrustade med bland annat värdeförvaring och minibar.

från 798kr.

Hotel Kreuz Bern är ett trestjärnigt boende med hotellrum från 798 SEK per hotellrum och som ni hittar vid Zeughausgasse. Rummen på Hotel Kreuz Bern är utrustade med exempelvis safebox och Internetanslutning.

från 815kr.

Nära Bundeshaus och inte långt bort från sevärdheterna Bear Park och Old Town Bern ligger Best Western Hotel Bern. Detta hotell är jämförelsevis bra i pris och har en klass på fyra stjärnor.

från 887kr.

Det är från priset 887 SEK och uppåt som du finner på det fyrstjärniga hotellet Novotel Bern Expo. Det är nära Stade de Suisse Wankdorf i Bern som du påträffar detta hotell.

från 914kr.

Holiday Inn BERN-WESTSIDE är ett 4-stjärnigt boende med ett pris från 914 kronor per natt. Detta boende är billigt och du stöter på det nära ett shoppingområde i Bern.

från 945kr.

Hotel Ambassador & SPA Bern är ett 4-stjärnigt boende med hotellrum från 945 kr och som du finner vid Seftigenstrasse. Rummen på Hotel Ambassador & SPA Bern har att erbjuda bl.a. luftkonditionering, värdeförvaringsbox och minibar.

från 945kr.

Det fyrstjärniga hotellet Hotel Restaurant Goldener Schlüssel Bern finnes på Rathausgasse och har en kostnad från 945 svenska kronor per natt. På rummen kan ni ta del av det mest väsentliga.

från 997kr.

Hotel-Restaurant Jardin är ett trestjärnigt hotell med hotellrum från 997 kr och som du påträffar vid Militärstrasse. Utrustningen på rummen består av det mest viktiga.

från 1057kr.

Det 3-stjärniga hotellet Astoria Swiss Quality Bern Hotel har de mest betydelsefulla bekvämligheter. Hotellets rum är utrustade med det vanligaste.

från 1255kr.

Det fyrstjärniga hotellet Belle Epoque finner ni på Gerechtigkeitsgasse och har en kostnad från 1255 kronor per rum. Minibar och safebox är exempel på vad hotellrummen har som utbud.

Alternativa resmål...

Om Bern

Bern är huvudstaden i Schweiz och landets fjärde största stad. Staden är otroligt vacker med sina gamla hus och floden Aare som flyter i en båge genom staden. Som turist är det mycket man kan ta sig för när man besöker Bern, men det är viktigt att ta sig tid att bara ströva runt i staden, framför allt de äldre delarna.

Bern har också en hel del museum och andra sevärdheter. I de äldre delarna av Bern finns till exempel ett medeltida klocktorn, Zytglogge, stadens stadshus, Bundeshaus är också mycket vackert och absolut värt ett besök. Om det är vackert väder föreslås ett besök i Rose Garden som inte bara är en enastående trädgård utan också en perfekt utkiksplats över staden.

Det finns många hotell inne i centrala Bern men också utanför city. För den som vill ha ett riktigt billigt hotell kan det vara klokare att söka och boka ett hotell som ligger lite utanför centrum. Vanligtvis kostar hotellen lite mer inne i city, men det är inte helt säkert att det går att hitta billiga hotell som ligger riktigt centralt. Priserna varierar som sagt en del men de billigaste hotellen brukar kosta ungefär 1000 kronor per natt.

Hotellkarta för Bern

Karta över Bern med hotell