Filtrera Hotell

Pris: 475-1174 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Luxemburg

Hitta de bästa hotellen i Luxemburg, Luxemburg för dig!
Visar 1-15 av 17 hotell i Luxemburg. Inga hotell har filtrerats bort!
från 475kr.

I Senningerberg hittar du detta trestjärniga och extremt billiga hotell med hotellrum försedda med standardutrustning. Du kan boka ett hotellrum från 475 kronor på hotellet Hotel Campanile LUXEMBOURG - Aéroport.

från 501kr.

I Luxemburg (Findel) stöter du på detta väldigt billiga hotell som är trestjärnigt i klass och där rummen är furnerade med exempelvis safebox, AC och pentry. På Ibis Luxembourg Aéroport går det att beställa ett rum på hotellet för 501 riksdaler.

från 518kr.

På Doubletree by Hilton Luxembourg finner du torrbastu, hälsoklubb och pool inomhus och en standard på fyra stjärnor. Detta hotell är riktigt billigt och rummen är rustade med t.ex. safebox, minibar, luftkonditionering och Internet.

från 520kr.

Hotellet NH Luxembourg har en 4-stjärnig standard och rum på hotellet från 520 svenska kronor och uppåt. Det är i Senningerberg i Luxemburg som du påträffar detta hotell och det är billigt.

från 569kr.

Det fyrstjärniga hotellet Golden Tulip Central Molitor har inte någon stor tillgång av faciliteter. Hotellet anses vara billigt och hotellets rum har exempelvis minibar, AC och safebox.

från 626kr.

Med faciliteter som till exempel restaurang, gym och bar är Novotel Luxembourg Kirchberg ett fräscht och billigt boende med hotellrum från 626 kronor och uppåt. Detta hotell har en 4-stjärnig standard och ligger nära Casemates du Bock i Luxemburg.

från 659kr.

Detta är ett trestjärnigt hotell som påträffas nära Notre-Dame-katedralen med rum som är inredda med det vanligaste. På hotellet ibis Styles Luxembourg Centre (formerly All Seasons) går det att under lågsäsong teckna hotellrum för 659 kr.

från 659kr.

Från 659 kr kan ni få ett rum på Mercure Grand Hotel Alfa Luxembourg, ett boende med bekvämligheter som är det enklaste. Hotellet har en standard på fyra stjärnor och hittas i Luxemburg (Luxemburg station).

från 704kr.

Hotellet Alvisse Parc Hotel hör inte till de billigarei Luxemburg och har bekvämligheter som restaurang, pool inomhus och pool utomhus. Det är nära Luxexpo och längs vägen Route d'Echternach som du springer på detta fyrstjärniga hotell.

från 726kr.

Park Inn by Radisson Luxembourg City har en standard på tre stjärnor och en träningsanläggning att träna i under tiden du är i Luxemburg. Rummen kostar från 726 kr och är utrustade med det viktigaste för rummen.

från 730kr.

Nära Casemates du Bock springer ni på det omtyckta hotellet Melia Luxembourg som erhållit ett mycket fint betyg av tidigare gäster. Detta hotell har en klass på 4 stjärnor och det hör till ett mellansegment i pris med 730kr för ett rum.

från 742kr.

Ett omtyckt hotell som mottagit ett superomdöme är Novotel Luxembourg Centre som påträffas nära Notre-Dame-katedralen. Hotellet har en standard på fyra stjärnor och hotellets pris hör till det mittersta prissegmentet.

från 744kr.

Suite Novotel Luxembourg har en hotellstandard på fyra stjärnor och ett gym att träna kondition i under ditt besök i Luxemburg. Från 744 kr får man bo i rummen på hotellet som bl.a. har luftkonditionering, minibar och safebox.

från 834kr.

Du hittar lyxiga Sofitel Luxembourg Europe på gatan Rue du Fort Niedergruenewald Plateau de Kirchberg nära Casemates du Bock. Med lyxfaciliteter och flotta bekvämligheter blir boendet toppklassigt.

från 1012kr.

Med faciliteter som är det mest nödvändiga är Grand Hotel Cravat ett fräscht boende med hotellrum från 1012 svenska kronor och uppåt. Ni hittar hotellet nära Notre-Dame-katedralen i Luxemburg med en standard på fyra stjärnor.

Alternativa resmål...

Om Luxemburg

Luxemburg är både ett land och en stad i och med att att huvudstaden i Luxemburg också heter Luxemburg. Landet är ett av de minsta i Europa men rymmer ändå en hel del skatter. I staden Luxemburg finns mycket att se och göra, här finns fantastiska slott, trädgårdar och historiska byggnader, till exempel bör du besöka Casemates du Bock, fantastiska tunnlar strax utanför som byggdes 1737 och användes som befästning under orostider.

Något som är mycket stort i Luxemburg är att cykla, detta är också ett förträffligt sätt att ta sig runt på i det lilla landet. Det är svårt att föreställa sig en mer storslagen upplevelse än att cykla genom Luxemburgs fantastiska landskap.

Det finns många valmöjligheter när det kommer till hotell i Luxemburg. Att söka och hitta ett bra och billigt hotell inne i stadens centrum att boka kan vara lite svårt, men detta är nästan positivt för dig som turist som då istället får komma närmare naturen. Hotellens priser varierar en del men en tumregel är att de är billigare utanför Luxemburg centrum. Längre in mot staden kostar hotellen ungefär 2000 kronor per natt, men längre utanför kan detta pris sjunka med nästan en hel tusenlapp.

Hotellkarta för Luxemburg

Karta över Luxemburg med hotell