Filtrera Hotell

Pris: 124-1417 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Köln

Hitta de bästa hotellen i Köln, Tyskland för dig!
Visar 1-15 av 64 hotell i Köln. Inga hotell har filtrerats bort!
från 124kr.

Det väldigt billiga hotellet A&O Köln Neumarkt har ett pris från 124 SEK per hotellrum och har faciliteter som är det mest väsentliga. Boendet har en standard på två stjärnor och finnes nära Volkstheater Millowitsch i Köln.

från 276kr.

Det mycket billiga hotellet Flandrischer Hof har en prislapp från 276 svenska kronor per rum och har faciliteter som är det enklaste. Detta hotell har tre stjärnor som standard och är byggt nära Volkstheater Millowitsch i Köln.

från 289kr.

På det väldigt billiga hotellet Centrum Hotel Leonet får du tillgång till bekvämligheter som är det mest väsentliga till ett pris från 289 kr. Det är nära Volkstheater Millowitsch i Köln som ni påträffar detta trestjärniga hotell.

från 296kr.

Det är från priset 296 kr och uppåt som du finner på det 3-stjärniga hotellet Centrum Hotel Ahl Meerkatzen. Detta hotell är mycket billigt och ni finner det nära Wallraf-Richartz Museet i Köln.

från 326kr.

Detta trestjärniga hotell är billigt och finns nära Köln-katedralen där rummen har det vanligaste. På Star Am Dom Superior kan du teckna ett hotellrum för 326 kr som billigast.

från 349kr.

Enstjärniga hotellet Hotel Berg är beläget nära Köln-katedralen i Köln. Du hittar detta boendet byggt jämte gatan Brandenburger Strasse och hör till de mest billiga valen ni kan hitta.

från 367kr.

Nära Fruktmuseum ligger detta trestjärniga och billiga hotell med rum försedda med det mest nödvändiga. Du kan beställa rum för 367 SEK per natt på hotellet Airport Hotel by The New Yorker.

från 386kr.

Callas Hotel am Dom, ett hotell som anses vara billigt och har faciliteter som anses vara grundläggande. Det är nära Köln-katedralen och utmed vägen Hohe Strasse som du påträffar detta trestjärniga hotell.

från 398kr.

A&O Köln Dom, ett enstjärnigt hotell i nära Köln-katedralen. Det är längs Komodienstr som ni påträffar detta boende och vilket räknas som förmånligt för plånboken.

från 400kr.

Parkhotel St. Georg är ett hotell som är billigt och är försett med bekvämligheter som exempelvis restaurang, gym och pub. Detta hotell har en standard på 3 stjärnor och ni finner det i Köln (Kalk) längs Rather Mauspfad.

från 413kr.

Park Inn by Radisson Köln City West, ett hotell som anses vara väldigt billigt och har bekvämligheter som tillexempel restaurang, bar och torrbastu. Det är nära Volkstheater Millowitsch och längs gatan Innere Kanalstr. som du springer på detta fyrstjärniga hotell.

från 429kr.

Detta är ett billigt hotell med en standard på tre stjärnor nära St. Martin-kyrkan och rum med standardutrustning du kan tänkas vara i behov av. Hotel An der Philharmonie är hotellets namn och du kan få ett rum från 429 kr per rum.

från 429kr.

Nära Köln-katedralen finner du detta trestjärniga och billiga hotell med rum utrustade med det vanligaste. Hotel Cristall är hotellets namn och du kan boka rum för 429 kronor per natt.

från 429kr.

Om faciliteter som restaurang, massagebehandling och bar är en stor önskan så kan friends hotel Koeln vara det extremt billigt hotellet för er med ett pris från 429 kronor per natt. Det är i Köln (Flittard) som ni finner detta fyrstjärniga logi.

från 434kr.

Detta trestjärniga hotell är billigt och ligger i Köln (Mülheim) där hotellets rum har standardutrustning. På Holiday Inn Express Cologne Muelheim går det att teckna ett rum för 434 kronor som billigast.

Alternativa resmål...

Om Köln

Köln är Tysklands äldsta storstad, det var faktiskt så tidigt som 50 e.k som staden grundades, detta var alltså under romarriket. Att Rom har varit närvarande i Köln det märks bland annat genom delar av den romerska stadsmuren och den romerska vattenledningen. En utav Kölns största sevärdheter är domkyrkan Kölner Dom, dess magnifika kyrktorn är hela 157 meter höga. Bygget av kyrkan började 1248 men Kölner Dom stod inte färdig förrän 632 år senare. Den som är intresserad utav gamla kyrkor har verkligen kommit till rätt stad, Köln är kyrkornas stad och att ta en promenad genom staden kan gärna kännas som att åka tillbaka i tiden. Ändå har Köln lyckats med konststycket att kombinera gammalt och nytt, dåtid och det moderna på ett otroligt avslappnat sätt.

Hotellen i Köln är både många och billiga. Medelpriset ligger på ungefär 2000 kronor per natt, men man kan hitta ännu billigare hotell som knappt kostar en tusenlapp.

Hotellkarta för Köln

Karta över Köln med hotell