Filtrera Hotell

Pris: 119-3242 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Amsterdam

Hitta de bästa hotellen i Amsterdam, Nederländerna för dig!
Visar 1-15 av 143 hotell i Amsterdam. Inga hotell har filtrerats bort!
från 119kr.

Många omtyckta matställen i Amsterdam påträffas inom ett kort avstånd till det extremt billiga hotellet Inner Hotel - Hostel. Det är nära Concertgebouw som du finner detta tvåstjärniga hotell med en kostad från 119 kronor per rum.

från 137kr.

Stayokay Amsterdam Zeeburg Hostel är ett hotell som finns i Amsterdam (Zeeburg) och nära sevärdheterna Het Scheepvaartmuseum National Maritime Museum och Tropenmuseum. Med boendets standard på 1 stjärna bedöms boendet vara synnerligen billigt.

från 149kr.

Ganska nära kuriositeterna The Rijksmuseum (National Museum) och Van Gogh Museum ligger ett tvåstjärnigt hotell vid namn Stayokay Hostel Amsterdam Vondelpark som bedöms vara rätt så okomplicerat. Detta boende hittas längs Zandpad nära Stedelijk Museum.

från 236kr.

Efterfrågade sevärdheter som The Rijksmuseum (National Museum) och Van Gogh Museum stöter du på en kort promenad från detta enstjärniga hotell. Från 236 SEK kan du få hotellrum på det extremt billiga Hotel Princess nära Vondelpark i Amsterdam.

från 295kr.

Nära Concertgebouw är hotellet Trianon Hotel byggt och det ligger inte långt ifrån turistattraktionerna Van Gogh Museum och The Rijksmuseum (National Museum). Hotellet är väldigt billigt och har en klass på 2 stjärnor.

från 298kr.

Belfort Hotel, ett hotell som tycks vara väldigt billigt och har sådana bekvämligheterna som tycks vara standard. Boendet är trestjärnigt och ni stöter på det utmed vägen Surinameplein i Amsterdam (Overtoomseveld).

från 307kr.

Ganska nära kuriositeterna Heineken Experience och Amsterdam RAI påträffas ett tvåstjärnigt hotell vid namn Hotel Victorie som bedöms vara relativt vardagligt. Hotellet hittas längs Victorieplein i Amsterdam (Zuideramstel).

från 315kr.

De mest grundläggande bekvämligheter hittar du på det billiga hotellet Hotel Crystal. Det är nära Leidse Square och utmed vägen Tweede Helmersstraat som ni stöter på detta tvåstjärniga boende.

från 316kr.

Nära Concertgebouw och nära sevärdheterna Van Gogh Museum och The Rijksmuseum (National Museum) ligger Hotel Bronckhorst. Med en standard på 3 stjärnor bedöms boendet vara mycket billigt.

från 316kr.

Med ett kort gångavstånd till efterfrågade sevärdheter som Anne Frank House (Anne Frankhuis) och The Jordaan kanske hotellet Ramenas Hotel ett prima boende för er. Detta 1-stjärniga hotell stöter du på vägen Haarlemmerdijk i Amsterdam.

från 327kr.

En hel del omtyckta matställen i Amsterdam hittas nära det extremt billiga hotellet Hotel De Looier. Detta hotell har tre stjärnor i klass och ligger nära Leidse Square med en kostad från 327 SEK per natt.

från 332kr.

Du har inte långt till några välbesökta sevärdheter som The Rijksmuseum (National Museum) och Van Gogh Museum från hotellet Quentin England Hotel. Det är i Amsterdam vid Roemer Visscherstraat som du hittar detta tvåstjärniga logi.

från 346kr.

Det mycket billigahotellet Hotel Falcon Plaza ligger inom kort avstånd till många bra matställen i Amsterdam. Det är nära Hortus Botanicus som detta trestjärniga hotell hittas med rum från 346 kronor och uppåt.

från 346kr.

På Hotel de Paris bor ni mycket billigt och har inte långt till en mängd populära restauranger i Amsterdam. Detta hotell har tre stjärnor i klass och ni hittar det nära Leidse Square med ett pris från 346 kronor för ett rum.

från 346kr.

ITC Hotel har ett väldigt bra läge nära till de populära sevärdheterna Van Gogh Museum och The Rijksmuseum (National Museum). Detta 2-stjärniga hotell finnes på vägen Prinsengracht i Amsterdam.

Alternativa resmål...

Om Amsterdam

Amsterdam är Nederländernas huvudstad och en utav Europas absolut vackraste städer. Staden har den största så kallade Gamla stan utav alla Europas städer. Att bara promenera runt bland de gamla husen, över de små broarna som går över de många kanalerna som löper genom Amsterdam, kan vara en upplevelse i sig. Det finns mycket att se i Amsterdam och ett populärt sätt att ta sig fram för den som är trött i fötterna är till cykel. Amsterdam är känd för att vara en av de mest cykelvänliga städerna i världen. Här finns ett stort antal museer, till exempel Anne Franks hus och Van Gogh museet.

Amsterdam är också känd för att vara världens mest liberala stad, men oavsett om du tycker att detta är positivt eller negativt kommer Amsterdam att vara en otrolig upplevelse.

För den som besöker Amsterdam finns det en hel del billiga hotell att välja mellan. Priserna kan variera en hel del beroende på vilken sorts hotell man är ute efter. Här finns de riktigt billiga budgethotellen som inte kostar mer än några hundralappar per natt och så finns de lite mer exklusiva hotellen.

Hotellkarta för Amsterdam

Karta över Amsterdam med hotell