Filtrera Hotell

Pris: 78-4379 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i London

Hitta de bästa hotellen i London, Storbritannien för dig!
Visar 1-15 av 534 hotell i London. Inga hotell har filtrerats bort!
från 78kr.

Populära attraktioner som War Horse och British Museum ligger på gångavstånd från boendet Generator Hostel London. Hotellet har en standard på två stjärnor och ni hittar det utmed gatan Tavistock Place Russel Square i London.

från 98kr.

W14 Hotel, ett hotell som anses vara mycket billigt och är utrustat med faciliteter som endast anses vara standard. Det är i London (Norra London) och på gatan Gunterstone Road West Kensington som ni finner detta tvåstjärniga hotell.

från 106kr.

Hostel 639 är ett enstjärnigt hotell i London med standardfaciliteter. Boendet är bland de billigaste du kan finna och rummen är rustade med t.ex. Internet, TV (Lokala kanaler) och värdeförvaring.

från 122kr.

Detta enstjärniga hotell är mycket billigt och påträffas nära Imperial War Museum där hotellets rum har det vanligaste. På hotellet London Eye Hostel går det att under lågsäsong beställa hotellrum från 122 kronor.

från 156kr.

Det 2-stjärniga hotellet Palmers Lodge Hillspring har rum till en kostnad från 156 kr och uppåt. Det mycket billiga hotellet hittar ni i London (Kilburn).

från 156kr.

Det 2-stjärniga hotellet Palmers Lodge Swiss Cottage har hotellrum till ett pris från 156 SEK. Detta hotell finns i London (Hampstead) och det bedöms vara bland de mest billiga du kan få tag på.

från 195kr.

Med ett litet gångavstånd till välbesökta sevärdheter som Natural History Museum och Science Museum kanske hotellet Barkston Youth Hostel ett schyst boende för er. Detta logi är enstjärnigt och ni finner det i London längs med gatan Barkston Gardens.

från 219kr.

Ganska nära turistattraktionerna The View from The Shard och Emirates Air Line - Royal Docks finnner du hotellet RestUp London som ligger i London (Newington). Hotellet har en tvåstjärnig klass och det hör till de mest billiga i staden.

från 297kr.

Detta trestjärniga hotell är extremt billigt och finns nära Stockley-parken där hotellets rum har Internet, luftkonditionering och TV (Lokala kanaler). Comfort Hotel Heathrow är hotellets namn och det går att beställa hotellrum för 297 kronor per rum och natt.

från 320kr.

Det är från priset 320 kr och uppåt som ni finner på det tvåstjärniga hotellet Howard Johnson Inn London. Detta hotell finns nära White Oaks shoppinggalleria i London och det bedöms vara billigare än de flesta boende.

från 325kr.

Holland Inn Hotel, ett hotell med två stjärnor i standard i London (Holland Park). Det är på Holland Road som du påträffar detta boende och är bland de billigaste hotellen ni kan hitta i staden.

från 327kr.

Från 327 svenska kronor kan du få ett rum på Knights Inn London Airport, ett väldigt billigt boende med faciliteter som är standardutrustning. Hotellet har en enstjärnig standard och finns nära Fanshawe College i London.

från 329kr.

På Days Inn London finner du de mest väsentliga faciliteterna och en standard på 2 stjärnor. Boendet anses vara bland de billigaste du kan hitta och hotellets rum har det mest väsentliga.

från 329kr.

Hotellet Microtel Inn & Suites by Wyndham London har en 2-stjärnig klass och rum från 329 svenska kronor. Detta hotell är mycket billigt och ni påträffar det i stadens centrum i London.

från 357kr.

I London (Golders Green) stöter du på detta väldigt billiga hotell som är 2-stjärnigt i standard och där rummen är inredda med det vanligaste. Central Hotel är namnet på detta hotell och du kan boka ett rum från 357 kronor när det är lågsäsong.

Alternativa resmål...

Om London

London är Englands fantastiska huvudstad som sprudlar av liv och rörelse. I London finns verkligen allt du kan tänka dig. Vill du shoppa är utbudet i princip så brett som det kan bli, med såväl billiga kedjor som exklusiva varuhus. Här finns dessutom kultur i alla dess former med musikaler, teater, opera, konserter, museer och gallerier. London är verkligen en stad som du kan uppleva. Riktiga turistnöjen som sightseeing och en tur i London Eye finns också till förfogande för dig som besöker staden.

Nära Bayswater station som ligger i närheten av Hyde Park i London finns ett flertal hotell som har två stjärnor och erbjuder rum för dig som vill bo lite billigare under din vistelse. Här kan du få ett dubbelrum för ungefär 600 kronor och uppåt per natt. I många fall är frukosten inkluderad i priset vilket gör det mer värt. I en lite högre prisklass på ungefär 700 kronor per natt och dubbelrum finner du hotell i butik- och restaurangtäta Paddington. Ett område som är väldigt trevligt att bo i. För lite högre priser hittar du hotell i fler områden samt hotell med fler stjärnor och högre standard. Från både Bayswater och Paddington är det enkelt att förflytta sig ut i staden med såväl tunnelbana som med buss eller taxi.

Om du vill få ner hotellkostnaderna ännu mer finns det ännu billigare hotell utanför själva stadskärnan London. Till exempel i närheten av flygplatserna Heathrow och Luton finns billiga alternativ som ligger runt 400-500 kronor per natt. Dock blir det härifrån ganska långa transportsträckor vilket du får avväga om det är värt de pengar du sparar på det.

Hotellkarta för London

Karta över London med hotell