Filtrera Hotell

Pris: 154-1605 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Manchester

Hitta de bästa hotellen i Manchester, Storbritannien för dig!
Visar 1-15 av 94 hotell i Manchester. Inga hotell har filtrerats bort!
från 154kr.

En kort bit från Hilton Chambers - Hostel finnes de välbesökta turistattraktionerna John Rylands Library och Manchester Evening News Arena. Hotellet hittas längs med gatan Hilton Street i Manchester och har en standard på tre stjärnor.

från 236kr.

Med ett litet gångavstånd till omtyckta turistattraktioner som Museum of Science & Industry och Manchester Evening News Arena kanske hotellet Britannia Sachas Hotel ett okej boende. Detta boende är trestjärnigt och du hittar det i Manchester intill gatan Tib Street Denton.

från 283kr.

Nära Manchester Art Gallery och nära sevärdheterna Museum of Science & Industry och Manchester Evening News Arena finner du Britannia Hotel - Manchester City Centre. Med boendets standard på tre stjärnor bedöms boendet vara bland de mest billiga du kan finna.

från 284kr.

Från 284 kr kan du få ett rum på Britannia Hotel Manchester Airport, ett extremt billigt boende med bekvämligheter som är det enklaste. Hotellet har en trestjärnig standard och påträffas i Manchester (Wythenshawe).

från 317kr.

Detta är ett 3-stjärnigt boende som finnes nära populära attraktionerna Manchester Evening News Arena och John Rylands Library. Från 317 kr kan du få ett rum på det extremt billiga Gardens Hotel nära Affleck's Palace i Manchester.

från 324kr.

De mest väsentliga faciliteter finner du på det väldigt billiga hotellet Super 8 Manchester, TN. Boendet har en standard på två stjärnor och du finner det i stadens centrum utmed vägen Paradise St.

från 329kr.

Detta tvåstjärniga hotell är extremt billigt och ligger nära Great Stage Park där hotellets rum har det vanligaste. På Microtel Inn & Suites by Wyndham Manchester går det att få tag på ett rum för 329 kr.

från 341kr.

På Citi Park Hotel finner du de vanliga faciliteterna och en standard på 3 stjärnor. Hotellrummen är furnerade med det mest väsentliga du behöver för vistelsen.

från 351kr.

Med ett litet gångavstånd till efterfrågade turistattraktioner som John Rylands Library och Museum of Science & Industry kanske hotellet ibis Manchester Centre Princess Street ett läckert alternativ. Det är i Manchester längs med gatan Charles Street City Umist som ni påträffar detta trestjärniga logi.

från 355kr.

Med en enstjärnig klass hittar ni hotellrum från 355 kronor på hotellet Americas Best Value Inn. Detta hotell finns nära Connecticut Golf Land and Games i Manchester och det tros vara riktigt billigt.

från 357kr.

Det billiga hotellet Best Western Willowbank Hotel har ett pris från 357 kr per natt och har bekvämligheter som är det mest väsentliga. Boendet har 3 stjärnor som hotellstandard och påträffas i Manchester (Fallowfield).

från 357kr.

Det billiga hotellet Chancellors Hotel and Conference Centre har ett pris från 357 SEK per rum och har faciliteter som är det mest väsentliga. Hotellet har tre stjärnor som hotellstandard och ligger i Manchester (Fallowfield).

från 367kr.

Days Inn Manchester Ia är ett väldigt billigt hotell med de mest grundläggande bekvämligheter. Det är i Manchester och på vägen W Marion St som du påträffar detta tvåstjärniga hotell.

från 370kr.

Britannia Country House är ett trestjärnigt hotell i Manchester (Didsbury). Det är längs Palatine Road Didsbury som du påträffar detta boende och är ett mycket billigt boende med ett pris på 370 kronor per natt.

från 387kr.

Hotellet Econo Lodge har standardfaciliteter tillgängligt för sina gäster. Hotellrummen är utrustade med det vanligaste du kan behöva för boendet.

Alternativa resmål...

Om Manchester

Manchester är en stad i nordvästra England. Staden har varit en viktig industristad, framför allt inom textilindustrin, den har också fått ge det svenska namnet åt ett bomullstyg, Manchester. Staden har även fött upp många musikaliska stjärnor, bland annat The Smiths, Oasis, Stone Roses, Happy Mondays och Joy Division. I Manchester finns det mycket att göra som turist, det finns en del spännande museum och gamla byggnader. Manchester är också känt för “The gay village” som är ett gayvänligt område i stadens centrum. Naturligtvis associerar man även Manchester med fotboll, staden har två fotbollslag som spelar i Englands bästa division Premier League, Manchester United FC och Manchester City FC.

Det finns många billiga hotell att välja bland för den som besöker Manchester. Priserna på hotellen varierar lite men ligger ungefär på 2000 kronor per natt. Det finns en del hotell som är ännu billigare, men de ligger en bit utanför Manchesters centrum.

Hotellkarta för Manchester

Karta över Manchester med hotell