Filtrera Hotell

Pris: 154-1605 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Manchester

Hitta de bästa hotellen i Manchester, Storbritannien för dig!
Visar 46-60 av 94 hotell i Manchester. Inga hotell har filtrerats bort!
från 535kr.

Ett populärt hotell som fått ta emot ett superbetyg är Holiday Inn Express Hotel & Suites Manchester Airport som påträffas nära Mall of New Hampshire. Standarden är 2-stjärnig för boendet och det tillhör inte de billigare hotellen, utan hör snarare till mellansegmentet med ett pris från 535kr.

från 543kr.

Nära Connecticut Golf Land and Games stöter du på det populära hotellet Baymont Inn And Suites Manchester som fått ett mycket bra omdöme av tidigare hotellgäster. Boendet har en klass på 2 stjärnor och hotellet tillhör det mellersta prisomfånget.

från 545kr.

På hotellet Bewleys Hotel Manchester Airport får du uppleva en standard på tre stjärnor och ett pris från 545 kronor per natt. Det lite mer påkostade boendet ligger nära Quarry Bank Mill and Styal Estate i Manchester.

från 548kr.

Nära Mall of New Hampshire finns hotellet TownePlace Suites by Marriott Manchester vilket har en 2-stjärnig standard. Det är på Huse Rd som boendet påträffas och är varken dyrt eller billigt med ett pris på 548kr per hotellrum och natt.

från 555kr.

I Manchester (Radcliffe) finns detta trestjärniga hotell med hotellrum försedda med standardutrustning. Det är möjligt att teckna rum från 555 kr på hotellet Hawthorn Hotel.

från 555kr.

Om bekvämligheter som restaurang, bar och pool (inomhus) är en önskan så kan Holiday Inn Manchester Airport vara hotellet för er med ett pris från 555 SEK per natt. Det är nära Mall of New Hampshire i Manchester som ni påträffar detta trestjärniga hotell.

från 560kr.

ABode Manchester har ett superfint turistläge nära till de populära attraktionerna John Rylands Library och Manchester Evening News Arena. Hotellet är stationerat vid gatan Picadilly i Manchester och har en standard på fyra stjärnor.

från 560kr.

I High Peak (Peak District) finner du detta fyrstjärniga och billiga hotell med rum inredda med det enklaste. Det går att boka ett rum från 560 SEK per natt på hotellet Pack Horse Inn.

från 574kr.

Crowne Plaza Manchester Airport är ett 4-stjärnigt hotell med gym som ger möjligheten till styrketräning under tiden du är i Manchester. Utrustningen i de billiga rummen är till exempel värdeförvaring, minibar och luftkonditionering, och de har ett pris från 574 SEK per dygn.

från 574kr.

Det 2-stjärniga och populära hotellet SpringHill Suites Manchester-Boston Regional Airport är väldigt beundrat av tidigare boende. Boendet påträffar ni på Perimeter Rd nära Mall of New Hampshire i Manchester.

från 574kr.

Intill Huse Rd finner du det företagsvänliga hotellet Courtyard by Marriott Manchester - Boston Regional Airport med en standard på tre stjärnor. Konferensrum och större konferensrum är exempel på företagsfaciliteter och rummen har en kostnad från 574 svenska kronor.

från 575kr.

Ett omtyckt hotell är Holiday Inn Express Manchester City Centre MEN Arena som du hittar nära Affleck's Palace och har en hel del belåtna gäster. Klassen för detta hotell ligger på tre stjärnor och är varken dyrt eller billigt med ett pris på 575 kr för ett natt.

från 580kr.

Från 580 SEK kan ni få ett rum på Four Points by Sheraton Manchester Airport, ett boende med faciliteter som restaurang, gym och bar. Detta boende har en standard på 3 stjärnor och är byggt nära Mall of New Hampshire i Manchester.

från 580kr.

Comfort Suites Manchester är ett omtyckt hotell med 2 stjärnor som fått bra betyg av recensenter. Detta hotell påträffas nära Great Stage Park vid vägen Hospitality Blvd i Manchester.

från 607kr.

Hilton Garden Inn Manchester Downtown är ett populärt hotell med tre stjärnor som fått bra betyg. Detta boende finns nära Verizon Wireless Arena på vägen S Commercial St i Manchester.

Alternativa resmål...

Om Manchester

Manchester är en stad i nordvästra England. Staden har varit en viktig industristad, framför allt inom textilindustrin, den har också fått ge det svenska namnet åt ett bomullstyg, Manchester. Staden har även fött upp många musikaliska stjärnor, bland annat The Smiths, Oasis, Stone Roses, Happy Mondays och Joy Division. I Manchester finns det mycket att göra som turist, det finns en del spännande museum och gamla byggnader. Manchester är också känt för “The gay village” som är ett gayvänligt område i stadens centrum. Naturligtvis associerar man även Manchester med fotboll, staden har två fotbollslag som spelar i Englands bästa division Premier League, Manchester United FC och Manchester City FC.

Det finns många billiga hotell att välja bland för den som besöker Manchester. Priserna på hotellen varierar lite men ligger ungefär på 2000 kronor per natt. Det finns en del hotell som är ännu billigare, men de ligger en bit utanför Manchesters centrum.

Hotellkarta för Manchester

Karta över Manchester med hotell