Filtrera Hotell

Pris: 154-1605 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Manchester

Hitta de bästa hotellen i Manchester, Storbritannien för dig!
Visar 91-94 av 94 hotell i Manchester. Inga hotell har filtrerats bort!
från 1013kr.

Ett populärt lyxhotell är Blue Rainbow Aparthotel Manchester High Street som du stöter på nära Arndale Centre och har flera nöjda gäster sedan tidigare. Hotellstandarden är femstjärnig för boendet och har ett pris som inte tillhör de billigaste i Manchester.

från 1128kr.

Silver Service Inn är ett trestjärnigt hotell utan stor tillgång av bekvämligheter. Boendets rum är furnerade med standardutrustning.

från 1217kr.

Längs med Dearmans Place påträffar du det lyxiga hotellet The Lowry Hotel, Manchester byggt nära People's History Museum. Med företagscenter, bastu och glamorösa faciliteter blir boendet toppklassigt.

från 1605kr.

The Equinox Resort & Spa är ett fyrstjärnigt golf-hotell med gym som ger er möjligheten till att röra sig under ditt besök i Manchester. Rummen på hotellet har en prislapp från 1605 kr och är utrustade med exempelvis luftkonditionering, Internet och safebox.

Alternativa resmål...

Om Manchester

Manchester är en stad i nordvästra England. Staden har varit en viktig industristad, framför allt inom textilindustrin, den har också fått ge det svenska namnet åt ett bomullstyg, Manchester. Staden har även fött upp många musikaliska stjärnor, bland annat The Smiths, Oasis, Stone Roses, Happy Mondays och Joy Division. I Manchester finns det mycket att göra som turist, det finns en del spännande museum och gamla byggnader. Manchester är också känt för “The gay village” som är ett gayvänligt område i stadens centrum. Naturligtvis associerar man även Manchester med fotboll, staden har två fotbollslag som spelar i Englands bästa division Premier League, Manchester United FC och Manchester City FC.

Det finns många billiga hotell att välja bland för den som besöker Manchester. Priserna på hotellen varierar lite men ligger ungefär på 2000 kronor per natt. Det finns en del hotell som är ännu billigare, men de ligger en bit utanför Manchesters centrum.

Hotellkarta för Manchester

Karta över Manchester med hotell