Filtrera Hotell

Pris: 154-1605 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Manchester

Hitta de bästa hotellen i Manchester, Storbritannien för dig!
Visar 16-30 av 94 hotell i Manchester. Inga hotell har filtrerats bort!
från 387kr.

Quality Inn är ett hotell med 2 stjärnor och vanliga faciliteter för hotellets gäster. Detta boende anses vara synnerligen billigt och hotellets rum har det vanligaste.

från 398kr.

Med ett kort avstånd till många omtyckta matställen i Manchester är det billiga Stay Inn ett lämpligt hotell. Det är nära Manchester Cathedral som detta trestjärniga hotell påträffas med hotellrum från 398 SEK och uppåt.

från 398kr.

Det billiga hotellet Premier Inn Manchester Airport kostar från 398 svenska kronor per hotellrum och har bekvämligheter som är det vanligaste. Ni stöter på hotellet nära flygplatsen i Manchester med en standard på tre stjärnor.

från 398kr.

Birch Hotel är ett hotell med 3 stjärnor och massage, restaurang och bar för hotellets gäster. Boendet anses vara billigt och hotellets rum har det vanligaste.

från 402kr.

Mercure Bolton Last Drop Village Hotel and Spa är ett billigt boende med en prislapp från 402 kronor per hotellrum och där du får tillgång till faciliteter som hälsoklubb, bar och restaurang. Boendet stöter du på i Bolton (Bromley Cross) i Manchester och har en standard på 3 stjärnor.

från 409kr.

Detta trestjärniga hotell finnes hyfsat nära de populära turistattraktionerna Manchester Evening News Arena och Museum of Science & Industry. Ibis Manchester Centre Portland Street är ett billigt hotell nära Manchester Art Gallery med priser från 409 svenska kronor som lägst.

från 415kr.

Best Western Old Mill Hotel& Leisure Club är ett billigt hotell med bekvämligheter som restaurang, gym och pool (inomhus). Det är i Bury (Ramsbottom) och längs med vägen Springwood Street Ramsbottom som ni stöter på detta 3-stjärniga hotell.

från 419kr.

Detta är ett tvåstjärnigt hotell som är billigt och är byggt i Manchester med rum som är försedda med standardutrustning. Studio 6 är hotellets namn och det är möjligt att beställa rum för 419 SEK per natt.

från 423kr.

Med bekvämligheter som exempelvis inomhuspool, bar och massage är Mercure Manchester Norton Grange Hotel and Spa ett läckert och extremt billigt hotell med rum från 423 svenska kronor. Detta boende hittar ni i stadens centrum i Manchester och har en hotellstandard på fyra stjärnor.

från 438kr.

Hotellet Etrop Grange är beläget nära flygplatsen med en standard på 4 stjärnor. Det är längs Thorley Lane Manchester Airport som ni hittar detta boende och är ett billigt alternativ i Manchester.

från 438kr.

The Grant Arms Hotel - B&B är ett billigt hotell med de vitalaste faciliteterna. Detta boende har tre stjärnor i klass och du hittar det längs med vägen Market Place Ramsbottom i Bury (Ramsbottom).

från 445kr.

Hotellet Comfort Inn Airport är byggt nära Verizon Wireless Arena med en standard på 2 stjärnor. Ni hittar det på vägen Queen City Ave och är ett val i Manchester som anses som förmånligt för plånboken.

från 447kr.

Ett populärt hotell som mottagit ett superomdöme är Premier Inn Manchester Airport Freight Terminal som påträffas nära flygplatsen. Standarden för boendet är på tre stjärnor och med ett billigt pris på 447 kr per natt.

från 451kr.

Nära Great Stage Park stöter du på detta tvåstjärniga och billiga hotell med rum försedda med det mest väsentliga. Sleep Inn And Suites Manchester är namnet på boendet och ni kan beställa ett rum på hotellet från 451 kronor när det är lågsäsong.

från 458kr.

Det företagsanpassade hotellet Holiday Inn Express Manchester East har 3 stjärnor i standard och finns längs Debdale Park Hyde Road Denton. Företagscenter och rum för konferens är exempel på företagsbekvämligheter och rummen har ett pris från 458 kr per dygn.

Alternativa resmål...

Om Manchester

Manchester är en stad i nordvästra England. Staden har varit en viktig industristad, framför allt inom textilindustrin, den har också fått ge det svenska namnet åt ett bomullstyg, Manchester. Staden har även fött upp många musikaliska stjärnor, bland annat The Smiths, Oasis, Stone Roses, Happy Mondays och Joy Division. I Manchester finns det mycket att göra som turist, det finns en del spännande museum och gamla byggnader. Manchester är också känt för “The gay village” som är ett gayvänligt område i stadens centrum. Naturligtvis associerar man även Manchester med fotboll, staden har två fotbollslag som spelar i Englands bästa division Premier League, Manchester United FC och Manchester City FC.

Det finns många billiga hotell att välja bland för den som besöker Manchester. Priserna på hotellen varierar lite men ligger ungefär på 2000 kronor per natt. Det finns en del hotell som är ännu billigare, men de ligger en bit utanför Manchesters centrum.

Hotellkarta för Manchester

Karta över Manchester med hotell