Filtrera Hotell

Pris: 154-1605 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Manchester

Hitta de bästa hotellen i Manchester, Storbritannien för dig!
Visar 61-75 av 94 hotell i Manchester. Inga hotell har filtrerats bort!
från 609kr.

Från MAX Serviced Apartments Manchester, Piccadilly Central har du en bit bort till en mängd välbesökta attraktioner som t.ex. Manchester Evening News Arena och John Rylands Library. Detta hotell är fyrstjärnigt och du påträffar det i Manchester vid vägen Dale Street.

från 609kr.

Det populära hotellet Radisson Hotel Manchester Downtown har trestjärnig hotellstandard och har fått bra omdöme av hotellgäster som övernattat. Hotellet stöter du på längs med gatan Elm St nära Verizon Wireless Arena i Manchester.

från 613kr.

Det populära hotellet Best Western Plus Executive Court Inn & Conference Center är byggt nära Mall of New Hampshire. Standarden är tvåstjärnig för detta hotell och det tillhör ett normalt prissegment för hotellrum i staden.

från 633kr.

På Homewood Suites by Hilton Manchester/Airport hittar du hotellrum från 633 kronor och en standard på tre stjärnor. Det är nära Mall of New Hampshire i Manchester som ni stöter på hotellet.

från 638kr.

Det populära hotellet Hampton Inn & Suites Manchester har tvåstjärnig standard och har fått bra utlåtande. Det är i Manchester på vägen Pleasant Valley Rd nära The Promenade Shops at Evergreen Walk som du hittar detta hotell.

från 638kr.

Nära Shoppes at Buckland Hills finns detta trestjärniga hotell med hotellrum inredda med det mest väsentliga. Det är möjligt att boka hotellrum för 638 SEK per natt på hotellet Courtyard by Marriott Hartford Manchester.

från 641kr.

Det glamorösa hotellet The Light Boutique ApartHotel är byggt nära Arndale Centre längs med Church Street. Boendet är ett bra alternativ för er som vill ha en lyxigare vistelse med bl.a. lyxfaciliteter.

från 643kr.

Det trestjärniga hotellet Jurys Inn Manchester är anpassat för bolag och ni stöter på det längs gatan Great Bridgewater Street. Du kan bli hotellgäst från 643 kr och det finns till exempel större konferensrum och bolagscenter att ta del av.

från 645kr.

Det populära hotellet Fairfield Inn by Marriott Manchester har 2-stjärnig standard och har fått bra utlåtande av hotellgäster som övernattat. Det är ett hotell som ligger nära Shoppes at Buckland Hills längs med vägen Pavilion Dr i Manchester.

från 647kr.

Arora Hotel Manchester har en hotellstandard på fyra stjärnor och ett gym att röra sig i under din vistelse i Manchester. Utrustningen i hotellrummen är till exempel luftkonditionering, Internet och safebox, och de ligger från 647 kronor per dygn.

från 657kr.

Det uppskattade hotellet Crowne Plaza Hotel Manchester City Centre har fyrstjärnig hotellstandard och har erhållits bra utlåtande. Detta boende är stationerat nära Affleck's Palace längs med gatan Shudehill i Manchester.

från 672kr.

Förnya passionen i Manchester med det romantiska och 4-stjärniga boendet The Palace Hotel. Rummen har ett pris från 672 svenska kronor för en sagolik stämning och detta boende ligger nära Manchester Palace Theatre.

från 672kr.

Lyxhotellet Blue Rainbow Aparthotel - Manchester Central finns nära Deansgate Locks vid vägen Commercial Street. Med lyxfaciliteter och lyxiga bekvämligheter blir boendet toppklassigt.

från 672kr.

Macdonald Manchester är ett populärt hotell med standard på fyra stjärnor som fått bra vitsord av tidigare hotellgäster. Det är ett hotell som finns nära Manchester Palace Theatre längs med vägen London Road.

från 691kr.

Det företagsvänliga Hilton Manchester Airport är ett fyrstjärnigt hotell intill Outwood Lane Ringway Mancheste Manchester Airport. Hotellrummen har ett pris från 691 kronor per dygn och på hotellet finns exempelvis bolagsanpassade tjänster som rum för konferens och kemtvätt av kläder.

Alternativa resmål...

Om Manchester

Manchester är en stad i nordvästra England. Staden har varit en viktig industristad, framför allt inom textilindustrin, den har också fått ge det svenska namnet åt ett bomullstyg, Manchester. Staden har även fött upp många musikaliska stjärnor, bland annat The Smiths, Oasis, Stone Roses, Happy Mondays och Joy Division. I Manchester finns det mycket att göra som turist, det finns en del spännande museum och gamla byggnader. Manchester är också känt för “The gay village” som är ett gayvänligt område i stadens centrum. Naturligtvis associerar man även Manchester med fotboll, staden har två fotbollslag som spelar i Englands bästa division Premier League, Manchester United FC och Manchester City FC.

Det finns många billiga hotell att välja bland för den som besöker Manchester. Priserna på hotellen varierar lite men ligger ungefär på 2000 kronor per natt. Det finns en del hotell som är ännu billigare, men de ligger en bit utanför Manchesters centrum.

Hotellkarta för Manchester

Karta över Manchester med hotell