Filtrera Hotell

Pris: 154-1605 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Manchester

Hitta de bästa hotellen i Manchester, Storbritannien för dig!
Visar 31-45 av 94 hotell i Manchester. Inga hotell har filtrerats bort!
från 477kr.

Mercure Manchester Piccadilly Hotel är ett trestjärnigt hotell som bedöms vara prisvärt och är beläget nära attraktioner som Museum of Science & Industry och Manchester Evening News Arena. Detta boende är beläget utmed Portland Street nära Affleck's Palace.

från 477kr.

Det 4-stjärniga hotellet Holiday Inn Manchester-Central Park är ett passande val för affärsrörelser och du stöter på det vid Oldham Road Newton Heath. Hotellrummen kostar från 477 svenska kronor och exempel på faciliteter för bolag är företagscenter och större konferensrum.

från 479kr.

Vid Stanley Road Handforth påträffar du det företagsvänliga hotellet Hallmark Hotel Manchester med en standard på fyra stjärnor. Rummen kostar från 479 kr per natt och exempel på tjänster för företag är konferensrum och kemtvätt av kläder.

från 479kr.

Omtyckta attraktioner som Royal Exchange Theatre och John Rylands Library stöter du på väldigt nära detta 3-stjärniga hotell. Från 479 kronor per dygn kan du få ett rum på Days Hotel Manchester - City Centre nära Manchester Palace Theatre.

från 484kr.

På hotellet Super 8 Manchester Airport får ni tillgång till faciliteter som är det mest väsentliga till en kostnad från 484 svenska kronor. Du hittar hotellet nära Mall of New Hampshire i Manchester med en hotellstandard på 2 stjärnor.

från 484kr.

Hotellet Country Inn & Suites By Carlson Manchester har vanliga bekvämligheter tillgängligt för sina gäster. Detta boende är rätt bra i pris och rummen är utrustade med det mest viktiga.

från 487kr.

Nära Affleck's Palace är hotellet Staycity Serviced Apartments - Laystall St byggt och det ligger inte långt ifrån attraktionerna Manchester Evening News Arena och John Rylands Library. Hotellet har en 4-stjärnig standard och det hör till ett mellansegment i pris med 487 kr för ett rum.

från 497kr.

Holiday Inn Manchester Airport är ett trestjärnigt hotell med priser från 497 SEK per rum. Detta hotell finner ni nära Quarry Bank Mill and Styal Estate i Manchester.

från 510kr.

Det trestjärniga hotellet La Quinta Inn & Suites Manchester har logi till en kostnad från 510 SEK och uppåt. Det lite dyrare boendet ligger nära Verizon Wireless Arena i Manchester.

från 510kr.

Detta är ett tvåstjärnigt hotell som finns nära Mall of New Hampshire med rum som är försedda med det vanligaste. Det är möjligt att teckna ett hotellrum för 510 SEK på hotellet Fairfield Inn By Marriott Manchester.

från 516kr.

Detta trestjärniga boende finnes hyfsat nära de omtyckta sevärdheterna Museum of Science & Industry och John Rylands Library. Holiday Inn Express Manchester City Centre är ett hotell nära Manchester Palace Theatre med en prislapp från 516 kr för en natt.

från 516kr.

Hotellet Econo Lodge har faciliteter som exempelvis bar, restaurang och pool utomhus. Detta hotell springer du på vid gatan Depot St som ligger i bergen och med en klass på två stjärnor.

från 516kr.

Nära Connecticut Golf Land and Games stöter du på detta hotell som är tvåstjärnigt i standard och har rum inredda med det vanligaste. På hotellet Extended Stay America - Hartford - Manchester är det möjligt att under lågsäsong teckna ett rum för 516 SEK.

från 519kr.

Detta är ett trestjärnigt hotell som ligger hyfsat nära efterfrågade turistattraktionerna Museum of Science & Industry och John Rylands Library. Från 519 SEK kan du få ett hotellrum på Atrium by BridgeStreet Apartments nära Manchester Palace Theatre.

från 528kr.

Det företagslämpade Novotel Manchester West är ett trestjärnigt hotell vid gatan Worsley Brow Worsley. Rummen har en kostnad från 528 SEK per natt och exempel på faciliteter för bolag är kemtvätt av kläder och större konferensrum.

Alternativa resmål...

Om Manchester

Manchester är en stad i nordvästra England. Staden har varit en viktig industristad, framför allt inom textilindustrin, den har också fått ge det svenska namnet åt ett bomullstyg, Manchester. Staden har även fött upp många musikaliska stjärnor, bland annat The Smiths, Oasis, Stone Roses, Happy Mondays och Joy Division. I Manchester finns det mycket att göra som turist, det finns en del spännande museum och gamla byggnader. Manchester är också känt för “The gay village” som är ett gayvänligt område i stadens centrum. Naturligtvis associerar man även Manchester med fotboll, staden har två fotbollslag som spelar i Englands bästa division Premier League, Manchester United FC och Manchester City FC.

Det finns många billiga hotell att välja bland för den som besöker Manchester. Priserna på hotellen varierar lite men ligger ungefär på 2000 kronor per natt. Det finns en del hotell som är ännu billigare, men de ligger en bit utanför Manchesters centrum.

Hotellkarta för Manchester

Karta över Manchester med hotell