Filtrera Hotell

Pris: 154-1605 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Manchester

Hitta de bästa hotellen i Manchester, Storbritannien för dig!
Visar 76-90 av 94 hotell i Manchester. Inga hotell har filtrerats bort!
från 691kr.

Museum of Science & Industry och Manchester Evening News Arena är välbesökta turistattraktioner som ni hittar inte långt ifrån detta fyrstjärniga logi. Novotel Manchester Centre ligger nära Manchester Art Gallery och är ett boende där hotellrummen ligger från 691 kr per dygn.

från 703kr.

Träna med gymmet på det 2-stjärniga Holiday Inn Express & Suites Manchester när du inte kopplar av i Manchester. Rummen på hotellet har ett pris från 703 svenska kronor och har det vanligaste för ett hotellrum.

från 730kr.

Nära Museum of Science and Industry finnes hotellet Manchester Marriott Victoria & Albert Hotel som har en 4-stjärnig standard. Det är på Water Street som du hittar detta boende och är inte vidare billigt för ett boende i Manchester.

från 767kr.

The Midland - Manchester är ett populärt hotell med fyra stjärnor och väldigt många nöjda hotellgäster. Detta boende hittar ni vid gatan Peter Street nära Bridgewater Hall i Manchester.

från 767kr.

Residence Inn By Marriott Hartford Manchester är ett boende med ett pris från 767 kr per natt och där du kan nyttja faciliteter som är ett krav för ett hotell. Detta hotell påträffar ni nära Shoppes at Buckland Hills i Manchester och har en hotellstandard på tre stjärnor.

från 769kr.

Renaissance Manchester City Centre Hotel, ett hotell med 4 stjärnor som är beläget nära sevärdheterna Manchester Evening News Arena och Museum of Science & Industry. Du hittar hotellet längs med gatan Blackfriars Street nära Manchester Cathedral.

från 769kr.

På det 4-stjärniga hotellet Hilton Manchester Deansgate kan du få njuta av romansen på nytt i Manchester. Hotellet påträffas nära Deansgate Locks i Manchester och du kan boka ett rum på hotellet från 769 svenska kronor per natt.

från 771kr.

Om du vill ha ett populärt hotell som fått bra vitsord av tidigare gäster så kan kanske det fyrstjärniga The Place Apartment Hotel vara för dig. Det är i Manchester vid gatan Ducie Street Piccadilly nära Affleck's Palace som ni stöter på detta boende.

från 779kr.

Lev förtrollande vackert under ert besök i Manchester på det femstjärniga hotellet Radisson Blu Edwardian Manchester Hotel. Rummen kan ni hyra från 779 svenska kronor och du hittar hotellet nära Manchester Central.

från 779kr.

Med fyrstjärnig klass är detta ett utmärkt hotell inte långt ifrån efterfrågade sevärdheter som Manchester Evening News Arena och Museum of Science & Industry. Macdonald Townhouse Manchester är byggt nära Manchester Art Gallery och är ett hotell där hotellrummen ligger från 779 kr.

från 808kr.

Nära Quarry Bank Mill and Styal Estate hittar man det omtyckta hotellet Radisson Blu Hotel Manchester, Airport som fått ta emot ett mycket bra omdöme av tidigare gäster. Hotellets standard är på 4 stjärnor och har ett pris som inte tillhör de billigaste i staden.

från 818kr.

DoubleTree by Hilton Hotel Manchester - Piccadilly är ett omtyckt hotell med fyra stjärnor som fått bra betyg. Detta boende finns nära Affleck's Palace på One Piccadilly Place Auburn Street i Manchester.

från 837kr.

Hyfsat nära turistattraktionerna Royal Exchange Theatre och John Rylands Library hittar du hotellet Park Inn by Radisson Manchester City Centre som är beläget nära Manchester Evening News Arena. Med detta hotells standard på fyra stjärnor bedöms detta hotell vara ett bra boende.

från 883kr.

Det populära golfhotellet The Mere Golf Resort & Spa finnes nära Tatton Park. Det populära boendet har 4 stjärnor i standard och med 883 kronor för ett hotellrum hör det till de dyrare hotellen i staden.

från 964kr.

Worsley Park, A Marriott Hotel & Country Club är ett spahotell med bastu, spa och massage förenat med en miljö som är romantisk och avkopplande. Du hittar detta fyrstjärniga spahotell i Manchester (Worsley) på vägen Walkden Road Worsley Park.

Alternativa resmål...

Om Manchester

Manchester är en stad i nordvästra England. Staden har varit en viktig industristad, framför allt inom textilindustrin, den har också fått ge det svenska namnet åt ett bomullstyg, Manchester. Staden har även fött upp många musikaliska stjärnor, bland annat The Smiths, Oasis, Stone Roses, Happy Mondays och Joy Division. I Manchester finns det mycket att göra som turist, det finns en del spännande museum och gamla byggnader. Manchester är också känt för “The gay village” som är ett gayvänligt område i stadens centrum. Naturligtvis associerar man även Manchester med fotboll, staden har två fotbollslag som spelar i Englands bästa division Premier League, Manchester United FC och Manchester City FC.

Det finns många billiga hotell att välja bland för den som besöker Manchester. Priserna på hotellen varierar lite men ligger ungefär på 2000 kronor per natt. Det finns en del hotell som är ännu billigare, men de ligger en bit utanför Manchesters centrum.

Hotellkarta för Manchester

Karta över Manchester med hotell