Filtrera Hotell

Pris: 303-10084 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Paris

Hitta de bästa hotellen i Paris, Frankrike för dig!
Visar 1-15 av 714 hotell i Paris. Inga hotell har filtrerats bort!
från 303kr.

Detta hotell är väldigt billigt, har en stjärna, påträffas i Paris och har rum utrustade med det enklaste. Paris Knights Inn är namnet på hotellet och det är möjligt att lägga beslag på ett hotellrum från 303 kr när det inte är högsäsong.

från 329kr.

Hotellet Days Inn Paris är väldigt billigt och har de vanliga faciliteterna. Det är i Paris och på gatan N Main St som ni stöter på detta tvåstjärniga boende.

från 335kr.

Super 8 Motel Paris Il, ett hotell som bedöms vara extremt billigt och är försett med faciliteter som endast bedöms vara grundläggande. Boendet har två stjärnor i standard och ni hittar det längs gatan Illinois Hwy nära Edgar County Fairgrounds.

från 343kr.

På Armstrong Paris Hotel finner du standardfaciliteterna och en standard på två stjärnor. Boendet är bland de mest billiga du kan få tag på och rummen är utrustade med det enklaste.

från 351kr.

Villa Du Maine är ett extremt billigt hotell i Paris med flera populära matställen inom gångavstånd. Detta hotell har två stjärnor i klass och du påträffar det i Paris (Fjortonde arrondissementet) med priser från 351 SEK för en natt.

från 355kr.

Victorian Inns Of Paris Texas, ett 2-stjärnigt hotell i Paris i stadens centrum. Du finner detta boendet beläget intill St NE och är bland de billigaste valen ni kan finna i staden.

från 366kr.

Hotellet Hôtel Luxor är väldigt billigt och har de mest vardagliga bekvämligheterna. Hotellet springer du på längs med gatan Rue Ernest Renan som ligger nära Paris Expo Porte de Versailles och har en klass som är enkel.

från 374kr.

Med ett kort gångavstånd till flera populära restauranger i Paris är det extremt billiga Hotel Roma Sacre Coeur ett bra hotell. Detta boende har 2 stjärnor i standard och är stationerat nära Sacred Heart Basilica med en kostad från 374 svenska kronor.

från 390kr.

På Hôtel Tamaris finner du de mest väsentliga bekvämligheterna och en standard på två stjärnor. Hotellrummen är försedda med det enklaste du kan behöva för natten.

från 417kr.

Med en tvåstjärnig klass finner ni rum från 417 svenska kronor på hotellet Hotel Saint Georges Lafayette. Boendet är mycket billigt och ni hittar det nära Moulin Rouge i Paris.

från 418kr.

Det är från 418 kr och uppåt som ni finner på det trestjärniga hotellet Campanile Paris Sud - Porte d'Italie. Detta boende tycks vara bland de mest billiga du kan hitta och ni finner det i Le Kremlin-Bicetre (Gare d'Austerlitz - Place d'Italie) i Paris.

från 426kr.

I Paris finnes hotellet Super 8 Motel - Paris vilket har en tvåstjärnig standard. Det är längs E Wood St som du påträffar detta boende och är bland de mest billiga hotellen ni kan finna i staden.

från 428kr.

Med tvåstjärnig klass är detta ett helt okej hotell inte långt ifrån populära attraktioner som Palais Garnier - Opera National de Paris och Sacred Heart Basilica of Montmartre (Sacre-Coeur). Från 428 kronor per dygn kan du få ett hotellrum på det extremt billiga Pavillon Opéra Lafayette nära Sacred Heart Basilica i Paris.

från 428kr.

The Modern Hotel är ett mycket billigt hotell med de huvudsakliga bekvämligheterna. Boendet har två stjärnor i standard och du hittar det längs med Rue Forest nära Moulin Rouge.

från 428kr.

Med kort avstånd till turistattraktionerna Montmartre och Sacred Heart Basilica of Montmartre (Sacre-Coeur) påträffas ett tvåstjärnigt hotell vid namn Hotel Merryl som bedöms vara ganska enkelt. Detta hotell hittas i Paris (Artonde arrondissementet) längs vägen Rue Pajol.

Alternativa resmål...

Om Paris

Paris är känd som Europas och världens mest romantiska stad. Staden är belägen mitt i norra Frankrike och är känd för såväl sin mat som för sin kultur, sitt mode och så klart för sin romantiska atmosfär. Hit kommer det miljontals turister varje år bara för att se och beundra, njuta och förundras. Paris har det allra mesta att erbjuda. Här kan du dessutom njuta oavsett av storleken på din budget. Spendera din tid med att besöka världskända museum och gallerior. Beskåda otrolig arkitektur och historia i stadens kyrkor och katedraler. Paris har allt som du kan önska dig.

Bo billigt kan du exempelvis göra i det elfte arrondissementet Bastille. Bastille är ett trevligt område som har felar barer, mysiga restauranger och flertalet billiga hotell. Här kan du bo från 500 kronor natten i ett dubbelrum om du inte kräver jättehög standard och klara dig med att ha badrum och toalett utanför rummet. Bastille är också ett område som är enkelt att ta sig till och från, med Parisiska metron som är ett av de allra största och äldsta tunnelbanesystemen i Europa.

Du kan också bo billigt ungefär 15 minuter väster om Paris allra centralaste delar, i det ekonomiska högkvarteret. Här kan du hitta dubbelrum för runt 400 kronor per natt utan frukost. Även en liten bit utanför Paris åt öster finns hotell i samma prisklass, dessa är perfekta om ni t.ex. är en familj som planerar att spendera en hel del tid ute på Disneyland då transportsträckan dit från boendet i öster blir kortare.

Hotellkarta för Paris

Karta över Paris med hotell