Filtrera Hotell

Pris: 303-10084 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Paris

Hitta de bästa hotellen i Paris, Frankrike för dig!
Visar 61-75 av 714 hotell i Paris. Inga hotell har filtrerats bort!
från 577kr.

Hotellet Hotel Caravelle är beläget bara en liten bit bort från sevärdheterna Palais Garnier - Opera National de Paris, Moulin Rouge och Sacred Heart Basilica of Montmartre (Sacre-Coeur). Hotellet har en trestjärnig klass och med ett pris från 577 kronor per natt är det inte ett kostsamt val.

från 577kr.

Hotel Unic Renoir Saint Germain är ett hotell med tre stjärnor och de mest väsentliga faciliteter för hotellets gäster. Boendet anses vara mycket billigt och hotellets rum har t.ex. safebox, minibar och Internet.

från 577kr.

Hotellet Comfort Inn & Suites Paris är byggt i stadens centrum med en standard på 2 stjärnor. Du finner det byggt på vägen Ne Loop och är ett riktigt billigt alternativ med en kostnad på 577 kronor per rum.

från 578kr.

Det trestjärniga hotellet Hotel Moderne du Temple är ett prisvärt boende som bara är placerat en liten bit ifrån sevärdheterna Parc des Buttes Chaumont och Musee des Arts et Metiers. Det är i Paris (Gare du Nord - Gare de L'Est) utmed gatan Rue d'Aix som hotellet är beläget.

från 578kr.

Hotel Ambre, ett hotell med enkel standard i Paris (Gare d'Austerlitz - Place d'Italie). Det är vid gatan Ter Rue de Tolbiac som detta boende påträffas och är bland de mest billiga valen ni kan få tag på.

från 584kr.

Adagio Access Paris Porte de Charenton är ett prisvärt hotell inte speciellt långt ifrån sevärdheterna Musee des Arts Forains och Bois de Vincennes. Du stöter på detta hotell längs med gatan rue de Paris i Charenton-le-Pont (Gare de Lyon - Bercy).

från 585kr.

Hotel Liege Strasbourg, ett prisvärt hotell med 2 stjärnor som är beläget nära turist-attraktionerna How to become Parisian in one hour? och Centre Pompidou. Det är i Paris (Tionde arrondissementet) längs med vägen Boulevard de Strasbourg som boendet ligger.

från 585kr.

Med ett gångavstånd till många omtyckta restauranger i Paris är det extremt billiga Hôtel Eden Montmartre ett attraktivt hotell. Det är nära Sacred Heart Basilica som ni stöter på detta trestjärniga boende med en pirslapp från 585 svenska kronor per rum.

från 585kr.

På Pavillon Italie hittar du hotellrum från 585 svenska kronor per natt och en hotellstandard på 3 stjärnor. Detta hotell är väldigt billigt och ni stöter på det i Le Kremlin-Bicetre (Gare d'Austerlitz - Place d'Italie) i Paris.

från 585kr.

Det trestjärniga hotellet Median Paris Congres Hotel är anpassat för firmor och du hittar det intill Boulevard De Douaumont. Hotellrummen kostar från 585 SEK och exempel på faciliteter för affärsresenärer är företagscenter och konferensrum.

från 585kr.

Från Hotel Elysées Flaubert har ni en bit bort till några omtyckta attraktioner som bland annat Arc de Triomphe och Musee Jacquemart-Andre. Det är i Paris intill Rue Rennequin som ni påträffar detta trestjärniga boende.

från 586kr.

Detta trestjärniga hotell är mycket billigt och ligger i Paris (Bastiljen - Place de la République) där hotellrummen har det vanligaste. Ibis Styles Paris Voltaire Republique (formerly all seasons) är namnet på hotellet och det går att få ett rum för 586 kronor när det är lågsäsong.

från 586kr.

Nära Cartier Foundation for Contemporary Art och inte långt bort från sevärdheterna Montparnasse och The Catacombs (Les Catacombes) hittar du ibis Styles Paris Montparnasse. Med boendets standard som är enkel bedöms boendet vara oerhört billigt.

från 586kr.

Hotellet ibis Styles Paris Montmartre Nord är stationerat i Paris (Montmartre - Sacré-C?ur) i Paris. Det är på Rue Du Ruisseau som boendet är beläget och med ett pris från 586 kr per rum är det ett riktigt facilt pris på val.

från 586kr.

Hotellet ibis Styles Paris Tolbiac Bibliotheque är väldigt billigt och har de vanliga bekvämligheterna. Hotellet har en klass på tre stjärnor och ni hittar det i Paris (Gare d'Austerlitz - Place d'Italie) vid gatan Rue De Tolbiac.

Alternativa resmål...

Om Paris

Paris är känd som Europas och världens mest romantiska stad. Staden är belägen mitt i norra Frankrike och är känd för såväl sin mat som för sin kultur, sitt mode och så klart för sin romantiska atmosfär. Hit kommer det miljontals turister varje år bara för att se och beundra, njuta och förundras. Paris har det allra mesta att erbjuda. Här kan du dessutom njuta oavsett av storleken på din budget. Spendera din tid med att besöka världskända museum och gallerior. Beskåda otrolig arkitektur och historia i stadens kyrkor och katedraler. Paris har allt som du kan önska dig.

Bo billigt kan du exempelvis göra i det elfte arrondissementet Bastille. Bastille är ett trevligt område som har felar barer, mysiga restauranger och flertalet billiga hotell. Här kan du bo från 500 kronor natten i ett dubbelrum om du inte kräver jättehög standard och klara dig med att ha badrum och toalett utanför rummet. Bastille är också ett område som är enkelt att ta sig till och från, med Parisiska metron som är ett av de allra största och äldsta tunnelbanesystemen i Europa.

Du kan också bo billigt ungefär 15 minuter väster om Paris allra centralaste delar, i det ekonomiska högkvarteret. Här kan du hitta dubbelrum för runt 400 kronor per natt utan frukost. Även en liten bit utanför Paris åt öster finns hotell i samma prisklass, dessa är perfekta om ni t.ex. är en familj som planerar att spendera en hel del tid ute på Disneyland då transportsträckan dit från boendet i öster blir kortare.

Hotellkarta för Paris

Karta över Paris med hotell