Filtrera Hotell

Pris: 303-10084 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Paris

Hitta de bästa hotellen i Paris, Frankrike för dig!
Visar 106-120 av 714 hotell i Paris. Inga hotell har filtrerats bort!
från 626kr.

I Paris (Gare d'Austerlitz - Place d'Italie) ligger hotellet Best Western Hotel De Weha som har en 3-stjärnig standard. Ni hittar detta boendet beläget vid vägen avenue de Choisy och är ett hotell i Paris vilket anses som billigt för plånboken.

från 626kr.

På Hotel Libertel Gare de l'Est Francais bor man billigt och har mycket nära till en mängd omtyckta matställen i Paris. Detta boende har 3 stjärnor i standard och finns i Paris (Tionde arrondissementet) med ett pris från 626 kronor per natt.

från 626kr.

På Hotel Les Hauts de Passy bor du billigt och har inte långt till flera populära matställen i Paris. Det är nära Palais de Chaillot som du påträffar detta 3-stjärniga boende med en kostad från 626 kronor per rum och natt.

från 631kr.

Det billiga hotellet Hotel Magenta Paris kostar från 631 kronor per hotellrum och har bekvämligheter som är det mest väsentliga. Detta boende har en trestjärnig hotellstandard och är byggt i Paris (Gare du Nord - Gare de L'Est).

från 631kr.

Timhotel Opera Blanche Fontaine är ett populärt hotell med 3 stjärnor och väldigt många belåtna hotellgäster. Det är ett billigt boende som finns nära Moulin Rouge längs med Rue Pierre Fontaine i Paris.

från 631kr.

De mest avgörande faciliteter påträffar ni på det billiga hotellet Campanile La Villette. Detta boende är trestjärnigt och du stöter på det längs med Avenue De Flandre i Paris (Nittonde arrondissementet).

från 638kr.

På det billiga hotellet Holiday Inn Express & Suites Paris, Texas får du tillträde till bekvämligheter som är det enklaste till ett pris från 638 kr. Det är på landet i Paris som ni hittar detta 2-stjärniga hotell.

från 639kr.

La Manufacture är ett prisvärt trestjärnigt hotell inte speciellt långt ifrån sevärdheter som Jardin des Plantes och Latin Quarter. Hotellet är beläget i Paris (Gare d'Austerlitz - Place d'Italie) längs med vägen Rue Philippe De Champagne.

från 639kr.

Detta är ett billigt hotell med en standard på 3 stjärnor nära Opera Bastille och hotellrum med standardutrustning du kan avses ha behov av. På Timhotel Paris Gare de Lyon går det att beställa ett hotellrum för 639 kr som billigast.

från 640kr.

Hotellet Ibis Paris Brancion Parc des Expositions 15ème har standardbekvämligheter tillgängligt för sina gäster. Hotellet är billigt och rummen är utrustade med det vanligaste.

från 640kr.

Ibis Paris Porte d'Orléans är ett hotell med tre stjärnor och de mest väsentliga bekvämligheter för hotellets gäster. Boendet är billigt och rummen är furnerade med standardutrustning.

från 649kr.

Med en 3-stjärnig klass finner du hotellrum från 649 kronor på hotellet Ibis Paris Porte De Montreuil. Det billiga hotellet finnes i Paris (Père-Lachaise - Ménilmontant).

från 652kr.

Med en enkel klass hittar ni rum från 652 kronor på hotellet Hipotel Paris Printania. Detta boende anses vara billigt och ni finner det i Paris (Père-Lachaise - Ménilmontant).

från 655kr.

Om bekvämligheter som är det vanligaste är ett måste så kan Hotel La Fleche d'Or vara det billigt hotellet för er med en kostnad från 655 svenska kronor per natt. Detta boende har 3 stjärnor som standard och ligger nära Moulin Rouge i Paris.

från 655kr.

Hotel Apollinaire är ett trestjärnigt boende med priser från 655 kronor per dygn. Boendet påträffas nära Tour Montparnasse i Paris och det anses vara billigt.

Alternativa resmål...

Om Paris

Paris är känd som Europas och världens mest romantiska stad. Staden är belägen mitt i norra Frankrike och är känd för såväl sin mat som för sin kultur, sitt mode och så klart för sin romantiska atmosfär. Hit kommer det miljontals turister varje år bara för att se och beundra, njuta och förundras. Paris har det allra mesta att erbjuda. Här kan du dessutom njuta oavsett av storleken på din budget. Spendera din tid med att besöka världskända museum och gallerior. Beskåda otrolig arkitektur och historia i stadens kyrkor och katedraler. Paris har allt som du kan önska dig.

Bo billigt kan du exempelvis göra i det elfte arrondissementet Bastille. Bastille är ett trevligt område som har felar barer, mysiga restauranger och flertalet billiga hotell. Här kan du bo från 500 kronor natten i ett dubbelrum om du inte kräver jättehög standard och klara dig med att ha badrum och toalett utanför rummet. Bastille är också ett område som är enkelt att ta sig till och från, med Parisiska metron som är ett av de allra största och äldsta tunnelbanesystemen i Europa.

Du kan också bo billigt ungefär 15 minuter väster om Paris allra centralaste delar, i det ekonomiska högkvarteret. Här kan du hitta dubbelrum för runt 400 kronor per natt utan frukost. Även en liten bit utanför Paris åt öster finns hotell i samma prisklass, dessa är perfekta om ni t.ex. är en familj som planerar att spendera en hel del tid ute på Disneyland då transportsträckan dit från boendet i öster blir kortare.

Hotellkarta för Paris

Karta över Paris med hotell