Filtrera Hotell

Pris: 303-10084 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Paris

Hitta de bästa hotellen i Paris, Frankrike för dig!
Visar 76-90 av 714 hotell i Paris. Inga hotell har filtrerats bort!
från 586kr.

Nära Cartier Foundation for Contemporary Art är hotellet ibis Styles Paris Alésia Montparnasse placerat och det ligger inte långt ifrån turistattraktionerna Montparnasse och The Catacombs (Les Catacombes). Med boendets standard på 3 stjärnor betraktas boendet vara oerhört billigt.

från 586kr.

På hotellet ibis Styles Paris Lafayette Opéra - formerly all seasons får ni bo med en standard på tre stjärnor och hotellrum från 586 kronor och uppåt. Detta boende hittas nära Galeries Lafayette i Paris och det tycks vara väldigt billigt.

från 593kr.

Best Western Aulivia Opera är ett mycket billigt hotell i Paris med flera populära restauranger inom kort gångavstånd. Hotellet har 3 stjärnor i standard och ligger i Paris (Tionde arrondissementet) med priser från 593 SEK per dygn.

från 593kr.

Hotellet Timhotel Nation har en trestjärnig klass och hotellrum från 593 SEK per natt. Boendet ligger i Paris (Père-Lachaise - Ménilmontant) och det bedöms vara billigt.

från 594kr.

Ganska nära turistattraktionerna Luxembourg Gardens och The Catacombs (Les Catacombes) hittar ni ett hotell vid namn Hotel Edgar Quinet som anses vara okej. Detta hotell finns nära Tour Montparnasse längs med gatan Boulevard Edgar Quinet.

från 600kr.

Från Hotel France Albion har du inom gångavstånd till många populära turistattraktioner som t.ex. Sacred Heart Basilica of Montmartre (Sacre-Coeur) och Palais Garnier - Opera National de Paris. Detta boende har en standard på 2 stjärnor och ni hittar det utmed gatan Rue Notre Dame De Lorette i Paris.

från 601kr.

I Paris (Tionde arrondissementet) och inte långt bort från sevärdheterna Sacred Heart Basilica of Montmartre (Sacre-Coeur) och Palais Garnier - Opera National de Paris ligger Comfort Hotel Paris La Fayette. Hotellet är billigt och har en klass som är enkel.

från 606kr.

Kyriad Paris 10 Gare de l'Est, ett prisvärt hotell med 3 stjärnor som inte ligger långt ifrån turist-attraktionerna Grevin Museum och How to become Parisian in one hour?. Du finner boendet längs Cours D'Honneur De La Gare De L'Est Rue Du Mai i Paris (Tionde arrondissementet).

från 616kr.

Med ett kort gångavstånd till en mängd omtyckta matställen i Paris är det billiga Hotel du Plat d'Etain ett lämpligt hotell. Hotellrummen har ett pris från 616 SEK och det är nära Georges Pompidous museum som du påträffar detta trestjärniga boende.

från 616kr.

4-stjärniga hotellet Best Western hôtel de Neuville är byggt nära Parc Monceau i Paris. Du hittar detta boendet jämte gatan Rue Verniquet och tillhör de billiga alternativen.

från 616kr.

En mängd omtyckta matställen i Paris ligger inom ett kort avstånd till det billiga hotellet Hotel Wallace. Rummen kostar från 616 kr per natt och det är i Paris (Femtonde arrondissementet) som man ni finner detta 3-stjärniga boende.

från 616kr.

Om bekvämligheter som är standardutrustning är något ni måste ha så kan kanske Timhotel Place D'Italie Butte aux Cailles vara det billigt hotellet för dig med ett pris från 616 svenska kronor per natt. Hotellet har en klass på två stjärnor och är stationerat i Paris (Gare d'Austerlitz - Place d'Italie).

från 616kr.

I Paris (Gare d'Austerlitz - Place d'Italie) stöter du på detta tvåstjärniga och billiga hotell med hotellrum furnerade med det mest viktiga. Belambra City Hôtel Magendie är hotellets namn och ni kan beställa rum för 616 kronor per rum.

från 616kr.

Hotel des 3 nations är ett hotell beläget i Paris (Tionde arrondissementet) och nära sevärdheterna Le Marais och How to become Parisian in one hour?. Det är ett tvåstjärnigt hotell och med en låg kostnad på 616kr per natt.

från 616kr.

Det 3-stjärniga hotellet Monceau Etoile har inte något lyxigt utbud av bekvämligheter. Boendet är billigt och rummen är försedda med bland annat minibar, safebox och TV (Lokala kanaler).

Alternativa resmål...

Om Paris

Paris är känd som Europas och världens mest romantiska stad. Staden är belägen mitt i norra Frankrike och är känd för såväl sin mat som för sin kultur, sitt mode och så klart för sin romantiska atmosfär. Hit kommer det miljontals turister varje år bara för att se och beundra, njuta och förundras. Paris har det allra mesta att erbjuda. Här kan du dessutom njuta oavsett av storleken på din budget. Spendera din tid med att besöka världskända museum och gallerior. Beskåda otrolig arkitektur och historia i stadens kyrkor och katedraler. Paris har allt som du kan önska dig.

Bo billigt kan du exempelvis göra i det elfte arrondissementet Bastille. Bastille är ett trevligt område som har felar barer, mysiga restauranger och flertalet billiga hotell. Här kan du bo från 500 kronor natten i ett dubbelrum om du inte kräver jättehög standard och klara dig med att ha badrum och toalett utanför rummet. Bastille är också ett område som är enkelt att ta sig till och från, med Parisiska metron som är ett av de allra största och äldsta tunnelbanesystemen i Europa.

Du kan också bo billigt ungefär 15 minuter väster om Paris allra centralaste delar, i det ekonomiska högkvarteret. Här kan du hitta dubbelrum för runt 400 kronor per natt utan frukost. Även en liten bit utanför Paris åt öster finns hotell i samma prisklass, dessa är perfekta om ni t.ex. är en familj som planerar att spendera en hel del tid ute på Disneyland då transportsträckan dit från boendet i öster blir kortare.

Hotellkarta för Paris

Karta över Paris med hotell