Filtrera Hotell

Pris: 303-10084 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Paris

Hitta de bästa hotellen i Paris, Frankrike för dig!
Visar 706-714 av 714 hotell i Paris. Inga hotell har filtrerats bort!
från 3392kr.

En kort promenad från Paris Marriott Hotel Champs-Elysées finner du de efterfrågade sevärdheterna Arc de Triomphe och Pont Alexandre III. Det är i Paris intill Avenue Des Champs Elysées som ni hittar detta femstjärniga hotell.

från 3505kr.

Det omtyckta lyxhotellet Hotel de Vendome är byggt nära Louvren. Hotellstandarden är 5-stjärnig för hotellet och ligger högt i pris i jämförelse med andra hotell i staden.

från 3505kr.

På det femstjärniga hotellet Hotel Lancaster kan ni få njuta av passionen i Paris. Från 3505 SEK per natt kan du hitta rum för och hotellet finnes nära Triumfbågen i Paris.

från 5238kr.

Det 5-stjärniga och populära lyxhotellet L' Hotel de Sers är mycket uppskattat av tidigare boende. Det är i Paris på vägen Avenue Pierre de Serbie nära Triumfbågen som ni påträffar detta hotell.

från 5501kr.

Park Hyatt Paris - Vendome är ett glamoröst hotell nära Louvren vid gatan Rue De La Paix. Detta lyxiga hotell har bl.a. massagebehandling och kemtvätt tillgängligt för sina gäster.

från 6251kr.

Det lyxiga spahotellet Le Royal Monceau Raffles Paris har avkopplande bekvämligheter som pool inomhus, bastu och hälsoklubb. Ni finner detta 5-stjärniga spahotell nära Triumfbågen vid vägen Avenue Hoche.

från 6890kr.

Nära turistattraktionerna Musee d'Orsay och Musee du Louvre finnner du hotellet Mandarin Oriental, Paris som ligger nära Louvren. Med boendets standard på fem stjärnor anses boendet vara bland de bästa valen.

från 7024kr.

Med en femstjärnig standard är detta ett perfekt boende med ett kort gångavstånd till omtyckta sevärdheter som Eiffel Tower och Arc de Triomphe. Shangri-La Hotel Paris finnes nära Eiffel-tornet i Paris och är ett hotell där rummen kostar från 7024 kr per natt.

från 10084kr.

Det glamorösa hotellet Hôtel Fouquet?s Barrière hittas nära Triumfbågen vid Avenue George V. Hotellet har både pool (inomhus), massage och en lyxig anda för alla av hotellets gäster.

Alternativa resmål...

Om Paris

Paris är känd som Europas och världens mest romantiska stad. Staden är belägen mitt i norra Frankrike och är känd för såväl sin mat som för sin kultur, sitt mode och så klart för sin romantiska atmosfär. Hit kommer det miljontals turister varje år bara för att se och beundra, njuta och förundras. Paris har det allra mesta att erbjuda. Här kan du dessutom njuta oavsett av storleken på din budget. Spendera din tid med att besöka världskända museum och gallerior. Beskåda otrolig arkitektur och historia i stadens kyrkor och katedraler. Paris har allt som du kan önska dig.

Bo billigt kan du exempelvis göra i det elfte arrondissementet Bastille. Bastille är ett trevligt område som har felar barer, mysiga restauranger och flertalet billiga hotell. Här kan du bo från 500 kronor natten i ett dubbelrum om du inte kräver jättehög standard och klara dig med att ha badrum och toalett utanför rummet. Bastille är också ett område som är enkelt att ta sig till och från, med Parisiska metron som är ett av de allra största och äldsta tunnelbanesystemen i Europa.

Du kan också bo billigt ungefär 15 minuter väster om Paris allra centralaste delar, i det ekonomiska högkvarteret. Här kan du hitta dubbelrum för runt 400 kronor per natt utan frukost. Även en liten bit utanför Paris åt öster finns hotell i samma prisklass, dessa är perfekta om ni t.ex. är en familj som planerar att spendera en hel del tid ute på Disneyland då transportsträckan dit från boendet i öster blir kortare.

Hotellkarta för Paris

Karta över Paris med hotell