Filtrera Hotell

Pris: 354-3231 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Bryssel

Hitta de bästa hotellen i Bryssel, Belgien för dig!
Visar 1-15 av 105 hotell i Bryssel. Inga hotell har filtrerats bort!
från 354kr.

Med faciliteter som är det mest viktiga är Monty Small Design Hotel ett trevligt och väldigt billigt hotell med hotellrum från 354 SEK. Detta hotell har en klass på 2 stjärnor och finnes i Bryssel (Etterbeek).

från 386kr.

Ni har inte långt till ett stort antal populära turistattraktioner som Les Galeries Saint Hubert och Grand-Place från hotellet Maxhotel. Detta boende är enstjärnigt och du finner det i Bryssel intill vägen Boulevard Adolphe Max.

från 386kr.

Med ett litet avstånd till välbesökta sevärdheter som Grand-Place och Les Galeries Saint Hubert kanske hotellet Astrid Centre Hotel ett schyst val. Detta boende är 3-stjärnigt och du stöter på det i Bryssel intill gatan Place Du Samedi.

från 386kr.

Aris Grand Place Hotel Brussels har ett väldigt bra läge med ett gångavstånd till de välbesökta turistattraktionerna Grand-Place och Musical Instruments Museum (Musee des Instruments de Musique). Detta logi är 3-stjärnigt och du stöter på det i Bryssel intill gatan Rue du Marché aux Herbes.

från 393kr.

Om ni vill bo sagolikt i Bryssel så kan det fyrstjärniga hotellet Izan Avenue Louise möjligen vara för dig. Från 393 kr per natt kan du boka rum på hotellet för och hotellet stöter du på nära Horta-museet i Bryssel.

från 394kr.

På det mycket billiga hotellet Hotel Du Congres får du tillträde till faciliteter som är det mest väsentliga till ett pris från 394 kronor. Hotellet har tre stjärnor som standard och hittas nära Belgiska centret för tecknade serier i Bryssel.

från 398kr.

Nära sevärdheterna Place du Grand Sablon och Musical Instruments Museum (Musee des Instruments de Musique) finner ni ett 4-stjärnigt hotell vid namn Floris Louise Hotel som är ett fint hotell. Det är på vägen Rue De La Concorde nära Notre Dame du Sablon som du finner detta hotell.

från 409kr.

Hotel Husa President Park är ett 4-stjärnigt hotell med träningslokal som ger chansen till att träna under vistelsen i Bryssel. Från 409 SEK per natt får man bo i de mycket billiga rummen på hotellet som bara har det vanliga.

från 410kr.

De mest väsentliga bekvämligheter påträffar ni på det billiga hotellet ibis budget Brussels Airport (formerly Etap Hotel). Boendet påträffar du utmed gatan Bessenveldstraat Diegem som går i Machelen (Diegem) och med en klass på en stjärna.

från 418kr.

Med en fyrstjärnig klass finner du rum från 418 SEK på hotellet Hotel Centrale. Boendet tros vara riktigt billigt och ni hittar det nära St. Michael-katedralen i Bryssel.

från 418kr.

De mest betydelsefulla faciliteter hittar du på det väldigt billiga hotellet Thon Hotel Brussels Airport. Hotellet är trestjärnigt och ni stöter på det längs gatan Berkenlaan Diegem i Machelen (Diegem).

från 418kr.

Nära turistattraktionerna Grand-Place och Manneken Pis finnner du hotellet Theater Hotel Brussels som är beläget nära Belgiska centret för tecknade serier. Hotellet har en tvåstjärnig klass och det är verkligen bland de billigaste hotellen.

från 422kr.

Detta är ett mycket billigt hotell med en standard på tre stjärnor i Bryssel (Schaerbeek) och rum med standardutrustning ni kan vara i behov av. Boendets namn är Hotel 322 Lambermont och du kan beställa ett hotellrum från 422 SEK per dygn.

från 425kr.

Hotellet New Hotel Charlemagne är mycket billigt och har de enklaste bekvämligheterna. Hotellet har en standard på fyra stjärnor och ni springer på det nära EU-parlamentet längs gatan Boulevard Charlemagne.

från 425kr.

Nära Mini-Europe och inte långt från sevärdheterna Atomium och Brussels Expo hittar du Alliance Hotel Brussels Expo. Boendet är billigt och med en klass på 3 stjärnor.

Alternativa resmål...

Om Bryssel

Bryssel är en stad i Belgien. Staden är tvåspråkig och franska och nederländska är de officiella språken, dock talar cirka 90 procent av befolkningen franska. Bryssel är den så kallade huvudorten i Europeiska unionen. Även om staden inte officiellt är EUs huvudstad är det nog många som tänker på den på det sättet.

Bryssel är en otroligt vacker stad och det finns mycket att se. Till exempel Grande Palace som är ett stort torg som finns med på UNESCO:s världsarvslista. Något annat man kan uppleva när man är i Bryssel är att smaka på någon utav Belgiens många specialiteter som till exempel choklad. Öl och våfflor ska också vara några av de läckerheter som belgarna är extra bra på.

Det finns många billiga hotell att välja mellan när man besöker Bryssel, det råder ingen som helst brist på hotell i centrum. Priserna varierar en del men ligger oftast på lite mer än 1000 kronor för en natt. Har man tur kan man hitta billigare hotell som kan kosta så lite som mellan 700 och 800 för en natt.

Hotellkarta för Bryssel

Karta över Bryssel med hotell