Filtrera Hotell

Pris: 354-3231 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Bryssel

Hitta de bästa hotellen i Bryssel, Belgien för dig!
Visar 31-45 av 105 hotell i Bryssel. Inga hotell har filtrerats bort!
från 472kr.

På Hotel Cascade Louise bor ni billigt och har inte långt till många omtyckta restauranger i Bryssel. Hotellrummen kostar från 472 kronor per natt och det är nära Notre Dame du Sablon som du ni påträffar detta 4-stjärniga boende.

från 472kr.

Det företagsanpassade hotellet NH Brussels City Centre har 4 stjärnor i hotellstandard och finnes intill gatan Chaussée De Charleroi. Rummen har en kostnad från 472 svenska kronor och på hotellet hittar du till exempel företagsanpassade tjänster som kemtvätt av kläder och konferensrum.

från 478kr.

Exe Sablon Hotel har ett superfint utgångsläge, nära till de omtyckta turistattraktionerna Grand-Place och Musical Instruments Museum (Musee des Instruments de Musique). Det är i Bryssel längs med gatan Rue De La Paille To som ni stöter på detta fyrstjärniga boende.

från 492kr.

På hotellet Ibis Brussels Expo-Atomium får ni bo med en standard på 3 stjärnor och rum från 492 SEK. Boendet ligger nära Atomium i Bryssel och det bedöms vara rätt så bra i pris.

från 501kr.

Detta är ett billigt hotell med en standard på 4 stjärnor i Bryssel (Östra Bryssel - Diegem) och rum med till exempel minibar, AC och TV (Lokala kanaler). På hotellet Gresham Belson Hotel är det möjligt att under lågsäsong beställa ett rum från 501 kronor.

från 504kr.

NH Stephanie är ett prisvärt 4-stjärnigt hotell en bit ifrån sevärdheter som Manneken Pis och Musical Instruments Museum (Musee des Instruments de Musique). Du stöter på hotellet längs gatan Rue Jean Stas nära Notre Dame du Sablon.

från 512kr.

Det företagsanpassade Four Points by Sheraton Brussels är ett fyrstjärnigt hotell längs vägen Rue Paul Spaak. Rummen har ett pris från 512 kronor per natt och på hotellet hittar du t.ex. företagsanpassade tjänster som konferenssal och konferensrum.

från 527kr.

Det fyrstjärniga hotellet Bedford Hotel & Congress Centre anses vara prisvärt och ligger en bit ifrån turistattraktionerna Grand-Place och Musical Instruments Museum (Musee des Instruments de Musique). Detta boende ligger nära Manneken Pis längs med vägen Rue Du Midi.

från 527kr.

Aloft Brussels Schuman, ett trestjärnigt hotell i Bryssel nära EU-parlamentet. Det är vid gatan Place Jean Rey som boendet är beläget och det tillhör en normal prisgrupp för boenden i Bryssel.

från 527kr.

Citadines Toison d'Or Brussels är ett hotell med 3 stjärnor nära Notre Dame du Sablon. Detta hotell finnes vid gatan Av. de la Toison D'Or och med ett pris på 527 kronor per hotellrum vilket får betraktas som en vanlig prisnivå.

från 535kr.

Detta är ett billigt hotell med en standard på fyra stjärnor i Bryssel (EU:s högkvarter) och rum med Internetanslutning, AC och safebox. B-Aparthotel Ambiorix är namnet på detta hotell och det går att boka ett hotellrum för 535 kr när det inte är högsäsong.

från 536kr.

Alliance Hotel Brussels Airport är ett trestjärnigt hotell med de mest väsentliga bekvämligheter. Hotellrummen är försedda med det mest huvudsakliga du behöver för boendet.

från 542kr.

Det populära hotellet Adagio Access Brussels Europe har tvåstjärnig hotellstandard och har fått beundransvärt utlåtande. Det är nära EU-parlamentet på Rue De L'industrie som du finner detta boende i Bryssel.

från 542kr.

Det fyrstjärniga hotellet Best Western Royal Centre är anpassat för firmor och ni finner det vid Rue Royale. Konferensrum och bolagscenter är exempel på företagsbekvämligheter och rummen har en kostnad från 542 svenska kronor.

från 543kr.

Martin's Central Park är ett hotellboende som finns nära EU-parlamentet och nära sevärdheterna Royal Museum of the Armed Forces and of Military History och Parlamentarium. Boendet är ett fyrstjärnigt hotell och med ett pris från 543kr per hotellrum vilket tycks som en human prisnivå.

Alternativa resmål...

Om Bryssel

Bryssel är en stad i Belgien. Staden är tvåspråkig och franska och nederländska är de officiella språken, dock talar cirka 90 procent av befolkningen franska. Bryssel är den så kallade huvudorten i Europeiska unionen. Även om staden inte officiellt är EUs huvudstad är det nog många som tänker på den på det sättet.

Bryssel är en otroligt vacker stad och det finns mycket att se. Till exempel Grande Palace som är ett stort torg som finns med på UNESCO:s världsarvslista. Något annat man kan uppleva när man är i Bryssel är att smaka på någon utav Belgiens många specialiteter som till exempel choklad. Öl och våfflor ska också vara några av de läckerheter som belgarna är extra bra på.

Det finns många billiga hotell att välja mellan när man besöker Bryssel, det råder ingen som helst brist på hotell i centrum. Priserna varierar en del men ligger oftast på lite mer än 1000 kronor för en natt. Har man tur kan man hitta billigare hotell som kan kosta så lite som mellan 700 och 800 för en natt.

Hotellkarta för Bryssel

Karta över Bryssel med hotell