Filtrera Hotell

Pris: 354-3231 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Bryssel

Hitta de bästa hotellen i Bryssel, Belgien för dig!
Visar 61-75 av 105 hotell i Bryssel. Inga hotell har filtrerats bort!
från 631kr.

Hotellet Warwick Barsey Hotel påträffas inom gångavstånd till en mängd bra matställen i Bryssel. Boendet har 4 stjärnor i klass och påträffas i Bryssel (Ixelles - Avenue Louise) med en pirslapp från 631 svenska kronor.

från 631kr.

Det fyrstjärniga hotellet Holiday Inn Brussels Airport har hotellrum till ett pris från 631 kronor. Det lite dyrare hotellet stöter ni på i Machelen (Östra Bryssel - Diegem).

från 634kr.

Marriott Executive Apartments Brussels, European Quarter har ett mycket bra läge inte långt till de populära turistattraktionerna Parlamentarium och Musical Instruments Museum (Musee des Instruments de Musique). Detta fyrstjärniga hotell finner ni på vägen Rue Du Parnasse i Bryssel.

från 637kr.

Detta hotell ligger i Machelen (Östra Bryssel - Diegem), har fyra stjärnor och hotellrummen har utrustning som bl.a. TV (Lokala kanaler), värdeförvaringsbox och minibar. NH Brussels Airport är hotellets namn och det är möjligt att få ett hotellrum från 637 kronor per rum.

från 645kr.

Du har ett stenkast bort till några stycken populära attraktioner som Les Galeries Saint Hubert och Grand-Place från hotellet Hotel Le Dome. Detta hotell är fyrstjärnigt och du finner det i Bryssel längs med Boulevard Du Jardin Botanique.

från 659kr.

Det 3-stjärniga hotellet Ibis Brussels Centre Gare Midi är byggt i Bryssel (Södra Bryssel - Midi tågstation) i Bryssel. Detta hotell finns på vägen Rue D Angleterre och är vare sig dyrt eller billigt med ett pris från 659 kr för ett rum och natt.

från 659kr.

Med ett kort gångavstånd till flera omtyckta matställen i Bryssel är Ibis Brussels Centre Ste Catherine ett lämpligt hotell. Hotellrummen har ett pris från 659 kr per natt och det är nära La Grande Place som ni hittar detta trestjärniga boende.

från 659kr.

Omtyckta turistattraktioner som Musical Instruments Museum (Musee des Instruments de Musique) och Parlamentarium stöter ni på inte långt ifrån detta fyrstjärniga hotell. Med hotellrum från 659 kr och uppåt är Radisson Blu EU Hotel, Brussels inte en del av de mest billiga, men har ett läge nära EU-parlamentet i Bryssel.

från 659kr.

På Hilton Brussels City finner du restaurang, gym och bar och en standard på 4 stjärnor. Boendets rum är furnerade med bl.a. Internetanslutning, värdeförvaring, minibar och AC.

från 659kr.

Mercure Brussels Airport är ett hotell som är försett med faciliteter som bl.a. gym, restaurang och bar. Boendet finner du vid gatan Avenue Jules Bordetlaan som ligger nära NATO:s högkvarter och har en standard på 3 stjärnor.

från 659kr.

Hotellet Van Der Valk Hotel Brussels Airport hittar du i Machelen (Diegem) med en standard på 4 stjärnor. Det är längs Culliganlaan Diegem som du hittar detta boende och hotellets pris hör till det mellersta prisomfånget.

från 661kr.

Från Sheraton Brussels Hotel har du nära till ett stort antal efterfrågade attraktioner som t.ex. Les Galeries Saint Hubert och Grand-Place. Boendet har en klass på fyra stjärnor och du stöter på det längs med gatan Place Charles Rogier i Bryssel.

från 667kr.

Det fyrstjärniga hotellet Sandton Pillows Brussels anses vara och är beläget en bit ifrån sevärdheterna Musical Instruments Museum (Musee des Instruments de Musique) och Grand-Place. Detta hotell ligger nära Manneken Pis längs Rouppeplein.

från 668kr.

Intill vägen Avenue Louise finner du det företagslämpade hotellet ibis Styles Brussels Louise med en standard på 3 stjärnor. Du kan bli boende från 668 kr per dygn och det finns bland annat bolagscenter och kemtvätt att nyttja.

från 668kr.

På hotellet Park Inn by Radisson Brussels Midi får du möjligheten att utnyttja faciliteter som bland annat gym, pub och restaurang till ett pris från 668 SEK. Det är i Bryssel (Södra Bryssel - Midi tågstation) som du finner detta trestjärniga hotell.

Alternativa resmål...

Om Bryssel

Bryssel är en stad i Belgien. Staden är tvåspråkig och franska och nederländska är de officiella språken, dock talar cirka 90 procent av befolkningen franska. Bryssel är den så kallade huvudorten i Europeiska unionen. Även om staden inte officiellt är EUs huvudstad är det nog många som tänker på den på det sättet.

Bryssel är en otroligt vacker stad och det finns mycket att se. Till exempel Grande Palace som är ett stort torg som finns med på UNESCO:s världsarvslista. Något annat man kan uppleva när man är i Bryssel är att smaka på någon utav Belgiens många specialiteter som till exempel choklad. Öl och våfflor ska också vara några av de läckerheter som belgarna är extra bra på.

Det finns många billiga hotell att välja mellan när man besöker Bryssel, det råder ingen som helst brist på hotell i centrum. Priserna varierar en del men ligger oftast på lite mer än 1000 kronor för en natt. Har man tur kan man hitta billigare hotell som kan kosta så lite som mellan 700 och 800 för en natt.

Hotellkarta för Bryssel

Karta över Bryssel med hotell